אוףףף

Miss Naama

New member
19.203

לול, המורה שלנו לזהירות בדרכים דיברה איתנו היום על המשחק הזה בקשר למהירות תגובה, נדמה לי, ואמרה שזה מבחן לטייסים או משהו

112kittygirl

New member
|המום|46.457

אממ סתם כזה משעמום ניסיתי פעמיים חח איך יצא לכן כזה קצת??

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif מישהי כאן לומדת או יודעת

על המיתולוגיה היוונית? >< בבקשה זה דחוף

Miss Naama

New member
../images/Emo45.gif מה את צריכה לדעת?

חוץ מזה יש המון מקורות באינטרנט שיכולים לעזור לך

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif כבר הסתדרתי

ותודה בכל מקרה ^^ ולא אין אין כל הדברים באינטרנט

shanchan

New member
חזרתי ../images/Emo13.gif

אמ כן, המחשב שלי לא עבד במשך שבועיים בערך ואז הוא חזר מתיקון בלי אינטרנט, ככה שחודש וחצי לא היה לי אינטרנט ועכשיו יש. יאיי :)

../images/Emo24.gif|חיבוקדוב|../images/Emo211.gif

|חיבוקזוהר| ובאותה הזדמנות, אני רוצה חיבוק משונ. לא כי החיים רעים. הם סתם מבלבלים.

GalGul000

New member
מצד אחד אני קורסת.

מצד שני זה עם חיוך :] יש לי מבחן זוועתי במתמטיקה מחר על הבוקר. 90% שאני נכשלת. בכלל, יש לי 3 מבחנים כל שבוע והכל כל כך לחוץץץץץ. והדרכה זה חרא. כל כך חרא. אל תעשו את זה לעצמכם. ואני במחזור. לא חסרות לי סיבות לההתבאס מהם.... אבל אני עדין עם חיוך על הפרצוף. [אל תדאגו, מחר בזמן המבחן ואחריו הוא הולך להמחק לגמרי.]

חמצמצה

New member
אל תתני להם לדכא אותך!!

זה רק סתם בתחילת שנה, ואח"כ מסתדרים, מה גם, שאם את נכשלת זה לא ביג דיל. כי אם את מראה השתפרות משמעותית במשך השנה, מוחקים לך את הציונים האלה. באמת!! מורים הם לטובתך. נו, את בטוח נהנת מהדרכה, אז קצת מלחיץ עכשיו, עם הבצפר וזה, אבל לאט לאט הכל מסתדר. ומחזר, אהמ, הכל עובר חביביXD המשיכי לחיייייך[=

GalGul000

New member
אוי אני אוהבת אתכןןןן. ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

תודה בובה :] היה זוועה.... כמעט בטוח שנכשלתי. יאללה בקטנה. [על מי אני עובדת? זה ממש לא בקטנה... אבל לא אכפת לי מזה במיוחד]. מורים אף פעם לא לטובתי.. חח לא משנה מה אני אעשה. הדרכה זה באמת חרא... לא צחקתי אל תעשו את זה לעצמכם.. זה לא רק קטע של לחץ. זה פשוט נורא. זה מתסכל וזה זוועתי... איכ. חחח כן. אדוויל אחד או שניים וזה עובר :] אני אוהבת אותך ילדה [דמייני סימני קריאה, הם לא פועלים לי] התגעגעתי אליך ממש. סאאפיר גם אותך. אין עליך

Stinki Winki

New member
../images/Emo24.gif

את לא יכולה לעזוב את ההדרכה? נראה לי שמדריכה שאוהבת את מה שהיא עושה זה עדיף, לא? כמה יחידות את במתמטיקה?

למעלה