אוףףף עוד מעט פורים

זה מה שאני מרגישה לפעמים

אבל עובדת על עצמי להשתחרר מההרגשה הזאת. כשזה מצליח (בדרך כלל בעזרת אלכוהול) זה כיף. כשלא מצליחים, אני מוצאת את עצמי תוהה איך נפלתי לכל הריקנות הזאת.

זה כן היה בציניות

אני לא חושבת שהדת או נציגיה יכולים במסכת שקרים ודמגוגיות לפתור בעיה כמו בדידות אקזיסטנציאליסטית. אולי רק לרדודים והנוטים להאמין באמונות טפלות.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כמה עומק טמון בהודעה הקטנטונת הזו!

היו רבנים שכן הבינו עומקה של הבדידות האקזיסטנציאלית - הרב סולובייציק למשל (יש חלקים בכתביו ממש נהדרים, להבדיל מהחלקים שהם נשמעים ממש כמו מדע הבדיוני)

כמה שבעבר הייתי רציני עד אימה

לא היתה לי בעיה עם בילויים 'רדודים' .כשנחשפתי לראשונה לעולם הבילויים,רק חשבתי לעצמי 'לעזאזל, יש חיים בעולם!' ,נדהמתי לראות שמותר ואפשר להינות ולשמוח מעצם החיים. כי לשמוח פירושו לחיות,מי שחי הוא שמח,ולא צריך להתאמץ לשכנע את עצמו למה הוא אמור לשמוח.עולם הבילויים בסך הכל יוצר רקע שמשכיח את הצדדים הקשים של החיים ומאפשר לשמחה לפרוץ החוצה.לעומת זאת ביהדות השמחה בנויה על סיבות מוגדרות,שאנחנו יהודים,שיש לנו את אלוהים והתורה וכו'. לכן הרבה פעמים אני רואה אנשים שבמקום לשמוח - עסוקים במרדף אחרי השמחה,אני רואה איך בפורים או שמחת תורה הם מדקלמים רעיונות שאמורים להביא אותם לשמחה,אפס,השמחה מהם והלאה.אתמול הייתי בסעודה משפחתית,השארתי שם בחורי ישיבות שיכורים שרים שירי כיסופים,וחתכתי ישר למסיבה חילונית,ההבדל החד בתפיסת השמחה רק חידד לי את הנקודה הזאת.

moshe010

New member
אין לך בעיה לבוא אם בגדי חרדים

למסיבה חילונית? ואין לך בעיה שחרדים אחרים יראו אותך נהנה ממסיבה של רשעים?

משקפי פלסטיק כחולות

אף חרדי לא הולך עם כאלה.והם גם משנות לי את המראה, כנגד עיניים רעות..

Namespace

New member
../images/Emo98.gif אני זוכר כשאנחנו היינו יוצאים לת"א

+
היה סופהדרך. כמה זמן שלא הייתי במסיבה טובה
אלקטרוניקה
באמצע הלילה עושה לי גרררר

Namespace

New member
הלוואי...

בד``כ אין עם מי לצאת... אני לא בקטע של לצאת לבד. חבל שאין פה התארגנות כמה חברה להיפגש ולצאת

כנראה נחשפת לעולם הבילויים בגיל צעיר יחסית

אני לא בן אדם "כבד" אבל ממרומי גילי (אזור ה-30) קשה לי להאמין שאהנה במסיבה סתם כך.

למעלה