אוףףף עוד מעט פורים

יו

איך צחקתי על החרדים בבני ברק.. איזה בחור ישיבה התחיל לשאול אותי איזה זרם אני ולחפור , אמרתי לו אני מהול לשמונה ימים ..טוב עכשיו אני מחכה לעשן משהו נחמד...

הבן שלי החליט ללכת למגילה

עם סבא שלו (אבא שלי), כמה שניסיתי לשכנע אותו שזה ארוך ומשעמם לא עזר לי, אז עכשיו אני גם צריכה להתלבש וגם למצוא תירוצים...

אני באמת קצת חולה ../images/Emo184.gif

חוצמזה,בסוף הייתי חייב ללכת להורים של אשתי,וגם לשמוע שם מגילה.
כמו שנאמר- אכל,לקה ושילם.(למי שלא מכיר ת'ביטוי,הכוונה אכל אותה מכל הכיוונים.)

מתבי6

New member
בסביבה שלי הוא חג יותר טוב

אני אוהב את הפתיחות שקיימת פתאום מסביב. השחרור הזה. סעודה עם דרשות, כבר מזמן הדור הצעיר במשפחה בהפגנתיות לא מקשיב, המבוגרים יכולים להמשיך לנאום ולבקש כל כמה דקות שנפסיק להפריע. מחר אנחנו מתאספים כל המשפחה המורחבת לסעודת פורים שנמשכת אל תוך הלילה ויש שם שמחה גדולה, גם קצת שתויים. בקיצור נחמד. מה שאני מפחד זה שהרגש ישתלט עלי בלי הגיון ואני יחליט החלטות שלא ממש חכמות באמת. נראה איך יעבור היום. בנתיים צריך להכין את הילדים לצאת עוד מעט. בכל אופן שיהיה לכולם פורים שמח

בתקשורת נתנו דרשות יפות מאד של מומחיות בנושא.

חוקרת תרבות פרס. חוקרת קבלה. ורבנים, שהגישו פרשנויות יפות למגילה.

רותם 36

New member
זאת אמורה להיות אחלה מסיבה ../images/Emo149.gif../images/Emo149.gif../images/Emo149.gif

לכל דבר פעם ראשונה

אני כבר מזמן הגעתי למסקנה, שפדיחות זה עניין של אגו גדול. אנחנו בטוחים שכל העולם מסתכל עלינו ולכן חוששים מפדיחות. אף אחד לא מסתכל עלייך, כמו שאותך ליעניין אף אחד מתוך ההמון שיהיו שם.

רותם 36

New member
נו אז תמיד יש פעם ראשונה ../images/Emo148.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

עם האנשים הנכונים מבטיחה לך שתיהני

mister xy

New member
זה ממש לא פאדיחה

תרגישי בנוח גם אני לא הייתי בחיי באיזו מסיבה פרועה וכמדומני שגם רוב חברי הפורום כך.

לחוד

New member
אני דווקא כן מבין

היכולת להנות ממסיבה סתם בלי תכלית או מטרה כל שהיא, אינה מובנת מאליה למי שהורגל וחונך מיום הולדתו שלכל מעשה צריך להיות ייעוד. שמחה "סתם" והתפרקות כיפית נתפסת כמשהו רדוד המותיר אחריו תחושות רעות. צריך להשתחרר מהגישה הזאת, אבל זה לא קל. והנושא הזה הוא לא לפורים (שלכם).

למעלה