אוףףף עוד מעט פורים

אוףףף עוד מעט פורים

שונאת את החג הזה. לא מבינה איך הצליחו להפוך חג ידידותי לדבר כל כך רציני, מייגע ומאוס. אולי זה רק אצלנו, אבל בשבילי פורים זה מרוץ אין סופי של שמיעת מגילה (אחד מהגברים מתנדב לקרוא), ביקורי סבא-סבתא (חלוקת משלוחי מנות, כמובן), סעודה עם "דברי תורה" שמופרעת כל רגע ע"י עוד ת"ת שהגיע - שר חצי שיר קיבל כסף והמשיך הלאה, ילדים הבולסים ממתקים ללא הפסקה. זהו, פרקתי :_) - מקווה שיעבור בקלות.

גם אני שונא את החג הזה

איך בא לי לאחוז כבר יום למוחרת פורים.אני פשוט שונא את החג הזה.

רותם 36

New member
התעריף משתנה אם הוא שר שיר שלם ???../images/Emo6.gif

אני דוקא אוהבת את פורים כי פשוט עוברים ממסיבה למסיבה משלוח מנות - בקטנה מגילה - אבא שלי הולך לשמוע בבית כנסת אז סך הכל עובר חג בסבבה. אני מניחה שאם היו לי התחייבויות כמוך גם אני הייתי שונאת .לי פסח נראה יותר מעיק

סוג ב

New member
גמאני שונאת

הסברתי את זה כבר כאן. השנה אני לוקחת את הילדים לסרט ולמחרת למשחקיה. האבא הלוזר שלהם אמר שאין לו זמן לקחת אותם לסעודת חג. בעיה שלו. הוא יודע שאני לא הולכת לשמוע מגילה או למשתה...

גם אני שונא את החג הזה

איך בא לי לאחוז כבר יום למוחרת פורים.אני פשוט שונא את החג הזה.

רותם 36

New member
בואי איתי למסיבה ../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif../images/Emo149.gif

מבטיחה לך שתיהני

mister xy

New member
וואלה, את תדפקי הופעה

ותביאי איתך ידיד מחופש לחרדי...

רותם 36

New member
בנמל ת"א בתל אביבה

מסיבה שמאורגנת ע"י אגודת הסטודנטים שלנו . אחלה אחלה אנשים אני מוכנה לאסוף אותך אם את רוצה ולהכניס אותך חינם !!!!!!! תנאי יחיד - לבוא מחופשים
נראה לי שהחלטתי למה אני מתחפשת - למלחית SAILOR

סוג ב

New member
אני לא מתחפשת!!

אני בכל זאות אבחר בביתי. אם מישהו רוצה וודקא או קואנטרו.. מוזמן. (ערק, תביאו בעצמיכם)

הערב אני על תקן חולה

חסכתי את המגילה וההליכה להורים,מחר עוד לא החלטתי על איזה תקן להיות.. דווקא אני מרגיש צורך לחגוג איכשהו את פורים,אבל כמובן לא בסגנון חרדי.מרגיש לי רע להתעלם לגמרי מהאוירה החגיגית שסביבי.

רותם 36

New member
מה עם לשתות עד דלא ידע ????????../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

נראה לי אחלה דרך להעביר את החג

למעלה