אוףףףףףףףףףףףףףףףףף

shoogy

New member
יקיריי

למה לריב ? תלכו ישר מכות
באמת למה לבזבז אנרגיות על דברים כאלה שוליים. משתמש בפלייבק או לא משתמש, אנחנו אוהבים את מה שהוא עושה בכל מקרה לא? יש פתגם חכם שאומר- מה שלא יודעים- לא מזיק אז תנו
אחד לשני ולילה טוב לכולכם

מצטער. לא התכוונתי. שולם? ../images/Emo24.gif

מה שלא יודעים--צריכים לדעת מה שיודעים-צריכים לשכוח אל תתייחסו אליי.....

סקרני אתה צודק בהחלט

אוי סקרני היקר!!!! אתה כל כך צודק! סוף סוף מישהו שמכיר ואוהב את "ריקוד סוף המאה" שזה אחד השירים היפים ביותר של המאה בכלל ושל שלמה בפרט. חבל שגם ברדיו לא משמיעים אותו. אני בעד להקים קול מחאה עד ששלמה יבין שהוא חייב לשיר כבר את השיר הזה. צודק ואני בעדך כל הדרך

שינוי קונספט טוטאלי וזהו!!!!!!!

קראתי בעיון רב את כל ההתכתשויות כאן וזו דעתי, תחליטו לבד אם היא מלומדת או לא. שיהיה ברור, שלמה הוא ע-נ-ק, ותמיד יישאר כזה, אבל אני חושב שהגיע הזמן להתרעננות. קודם כל אני מקווה שבהופעה הוא ישיר הרבה שירים מהאלבום החדש, ואני מקווה שאת השירים שרוב הקהל יאהב. אבל חוץ מזה לא ייתכן שהוא כל פעם יחזור על אותם שטיקים מוכרים, כמו למשל לשיר בסוף השיר "תרקוד" את המשפט "לא יכולתי לזוז". די כבר!!! אני הייתי מציע לו לשלב בהופעה החדשה שלו שירים שכבר מזמן מזמן לא שמענו, ולכל אחד מכם יש בראש כמה וכמה כאלה, אני בטוח. אז אם הוא יגוון הוא רק ייצא נשכר, למרות ששוב, תמיד נאהב אותו.

תראה..כמה שהוא אומר את זה:

זה עדיין לא נמאס על אף אחד כי זה בא ממנו זה שהוא בכלל מוסיף מילים לשירים זה כבר טוב ומשנה אותם קצת אני לא יודע על עוד זמר שעושה את זה בהופעות ואני לא יודע על אף זמר שיכול לתת הופעה כמו שהוא נותן כי עצם היותו שלמה ארצי כבר מגלה לנו על זמר שעברו גדול מאוד...תראה את אריק איינשטיין הוא מפחד להופיע -פחד במה לשלמה אין את זה...הוא לא מפחד מכלום...אף זמר עדיין לא ירד אל הקהל באמצע הופעה לא שלום חנוך לא חמי רודנר לא מאיר בנאי לא אף אחד...שלמה הכי טוב שיש נקודה...גם בתור מעריץ שלו כבר המון זמן אני יודע שזה לא נמאס אף פעם...זה עדיין מצחיק גם הסיפורים הבלתי נישכחים על לונדון מינסטור (דרך אגב הייתי בקפה לונדון...זה ממש ליד "צוותא") ועל "את ואני" ועל הכל...לפי דעתי זה כבר טוב שהוא מדבר על זה...

בסדר,אבל...

בסדר שידבר על מה שהוא רוצה ואני יודע שהוא הכי ענק. ואני מת עליו, אבל מה כבר ביקשתי, קצת גיוון בשירים, זה הכל.

תראו..

שלמה כתב בחייו מאות שירים, כך שלא חסר שירים יפים. כמובן, שאי אפשר לשיר את כולם. אם נתחיל לעשות רשימה של השירים היפים, שהוא פשוט מתעלם מהם, לא נצא מזה: רוקר חיי, עפיפונים, לנגב, מהן המילים, קצת משונה שלא נשארת, רוב הזמן את אישתי, וכו... שירים מדהימים ומקסימים, שבקלות היו יכולים להפוך ללהיטי הופעות, אבל הם לא משום מה. מה אפשר לעשות? בסף הכל, זאת החלטה שלו, מה להכניס ומה לא להכניס, ולפעמים יש החלטות שנראות לנו, הקהל, תמוהות, אבל לא הכל אנחנו מבינים. אולי השיר לא מתאים לקונספט של ההופעה הנוכחית. אולי לא מתאים לו לשיר את השיר הזה, כי הוא עושה לו אסוציאציות לא נעימות. דוגמא למצב כזה, זה נגיד דיבורים על אישתו(גרושתו). היום בהופעה, הוא לא ישיר את רוב הזמן את אישתי, לדוגמא. וגם כשהוא שר את ארץ חדשה, הוא אומר: היתה לי אישה, זאת האמא שלך. משנה, ומתאים את עצמו למצב, כי זה לא נעים. וזאת רק דוגמא קטנה לאי נעימות משירים שהתאימו לעבר, והיום פשוט לא מתאים לו לשיר. אולי מישהו שמוזכר בשיר בצורה לא הכי נעימה, הולך לשמוע את ההופעה. ההופעה תהיה ברדיו, למי שלא יודע, לא ידוע עדיין אם בשידור חי. אנחנו לא יודעים מה הסיבה שלא נוח לו לשיר את השיר, זה יכול להיות מהמון סיבות. יכול להיות גם מסיבה מקצועית, שהביצוע בהופעה, לדעתו נשמע לא טוב, והוא מחליט לוותר על שיר מסויים. מה שאני רוצה להגיד, זה שגם אם הוא ויתר על שיר מסויים, צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה. אולי השיר יגיע בהמשך. אולי יהיו שינויים. בהופעה יש מספיק שירים טובים, ושיר אחד, הוא לא מה שיעשה את המופע. יש מופע חדש. תנו לו צ´אנס, תראו אותו קודם, ואז תשפטו מה דעתכם עליו. למה ישר לקטול?

אהבתיה

New member
אני מסכימה עם רוני(הסניגורית חזרה?)

יש המון המון שירים לשלמה וכולם יפהפיים אבל אי אפשר לשיר את כולם בהופעה... אני מניחה ששלמה עושה את זה משיקולים שלו כמו שרוני הזכירה. הלוואי שהיה אפשר לשמוע את כולם בהופעה חיה אבל לבינתיים אפשר בהחלט להסתפק בהופעה שהוא נותן כרגע....אני מניחה שכולם נהנים ממנה מאוד (ואני צודקת לא?
) יש מופע חדש, שירים חדשים (וחיכינו לזה הרבה!) אז למה להתלונן ישר?? תנו לזה קצת זמן ואני בטוחה שעוד יהיו שינויים וגם המופע הזה יהיה פיצוץ כמו אהבתיהם...

סיבוב הופעות בחורף

קודם כל בוקר טוב ותודה לכולם על התגובות. בואו נסכים שהמופע החדש צריך לקבל את כל הקרדיט שבעולם, ואני בטוח שהוא יהיה פיצוץ כמו כל המופעים הקודמים. ברור גם שיש מאות שירים ואי אפשר לשיר את כולם. אבל יש לי רעיון קצת משוגע אבל גם מדליק , לגבי סיבוב הופעות בצוותא בחורף. אם אני הייתי שלמה הייתי עושה דבר כזה- מריץ סיבוב של 5 הופעות בצוותא בחורף. קורא לזה "שירים נבחרים". כל קונה כרטיס (מראש כמובן) מקבל הביתה שאלון ובו הוא רושם את 20 השירים הכי אהובים עליו. כולם שולחים חזרה את השאלונים בדואר או באינטרנט, עד שבועיים לפני המופע. ההפקה של שלמה משקללת את הבחירות, ושלמה שר את השירים שקיבלו הכי הרבה קולות. נכון, זה אולי תהליך הפקתי וכו´, אבל אם שלמה יעשה את זה הוא ייכנס להסטוריה בתור הזמר הראשון שאי פעם נתן למעריציו לבחור מה הם רוצים לשמוע. זה יכול להיות היסטרי!!! נא תגובותיכם

למעלה