אוףףףףףףףףףףףףףףףףף

1סקרני

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףףף

שלמה,...אתה מאכזב. פשוט מאכזב אותי קשות! למה הוא לא שר את "כל אחד והסיפור שלו" בהופעה??????????????????????? אני לא מבין את הזמר הזה. הוא כבר מעצבן אותי!!! יש לו גם שיר מקסים שנקרא "ריקוד סוף המאה"..שיר מהתקליט "שניים"..ומשום מה עד היום שלמה לא מצא לנכון לשיר אותו בהופעה! והשיר הוא מדהים. אז זה מה ששלמה מנסה לעשות כנראה עם השיר "כל אחד והסיפור שלו"..להעלים את השיר הזה כמו את השיר "ריקוד סוף המאה" דייייייייי...כמה אפשר לסיים עם "ירח" או לשיר את "תרקוד"...חלאס. יש לך שירים כ"כ יפים שבאמת הקהל יאהב אותם,ואתה פשוט מתעלם. אוףףףףףףףףף..מעצבן השלמה הזה. איך השיר "כל אחד והסיפור שלו"--לא קיים בהופעה החדשה..איך????? "תרקדו תרקדו....למעלה מי יודע..למטה יש תמיד כאב גדול"... איפה נרקוד בדיוק?????? כנראה בבית..עם הדיסק. שלמה,תתפטר

למברטה

New member
סקרני1 היקר../images/Emo124.gif../images/Emo46.gif

לידיעתך, הזמר הדגול מכולם לא יכול בהופעה אחת לכלול את כל השירים בדיסק. גם אם היו שרים את כל אחד והסיפור שלו, עדיין בתור קטנוני שכמותך, הייתי שואל מדוע לא שרו את שיר הקירבה (שיר עייף כשלעצמו). מר זמר מוכשר, שלמה היקר, אם לא שרת את כל אחד והסיפור שלו, באמת חבל חבל יותר שלא נכחתי בהופעה ואני לא יכולה להעביר רשמים אך לאחר שקראתי תגובות החברים בפורום הגעתי למסקנה שבהופעתך לא חלו אי אילו שינויים דרסטיים. ואתה נשאר צמוד לתבנית הקבועה מאז שנת 95´ בערך. שלמה היקר, לא הגיע הזמן לערוך שינוי? נ.ב. לידעתכם, הזמריר של שנות האלפיים, ילד הפלא, היה וימשיך להיות מס´ 1 על אך התבנית הקבועה שבה הוא מופיע למעלה מ7 שנים. ביי לכולם ושבת שלום.

דפי 137

New member
למברטה...../images/Emo18.gif

האם שמת לב שהתבנית הקבועה מוכיחה את עצמה אז למה לשנות והאם שמת לב שזו רק הייתה הופעה ברעננה אולי שלמה מכין לנו הפתעות ויערוך שינויים בקיסריה מה קורה לך גם לא היית בהופעה וכבר את מעבירה ביקורת שמעתי וקראתי שאת מגיעה לקיסריה אז כדאי שתתאפקי עוד שבוע ואז תעבירי את רשמייך ומסרייך לשלמה בכל אופן ילד פלא או לא אני עדיין נהנית בהופעות למרות התבנית הקבועה כייף לי שם טוב לי ואם את כזאת ביקורתית מה את עושה שם בכלל... שבת שלום לכולם... יש למה לצפות מצמאון

1סקרני

New member
למברטה-תירגעי בבקשה

זה כ"כ ברור שהוא היה מוצא לנכון לשיר את השיר "כל אחד והסיפור שלו". זה שיר שבנוי על הופעה בקיסריה! וברור לי שיש לשלמה מלא שירים שהוא לא שר בהופעות.אבל לפחות הוא שר אותם בשנים קודמות.לפחות פעם אחת או בהדרנים. אבל דווקא שיר כזה שלא ייכנס לסיבוב ההופעות??? מאכזב מאוד. שלמה-תתפטר. ודרך אגב,בעיתון לא רשום שטל שגב מופיע איתו בקיסריה. יכול להיות שבגלל זה השיר לא בליין אפ?

למברטה

New member
../images/Emo18.gifמה הקשר למה שרשום בעיתון...

אם לא שמת לב טל שגב משתתף גם בלהציל אותך בעיקר ובעוד הרבה אחרים אז אין שום קשר לעובדה שאינו מופיע במודעה ולא בהופעה בקיסריה ... איפה אתה חי ומספיק עם העוקצנות לגבי ההופעה

R o M

New member
טוב

זה אומנם טיפה מאכזב ששני השירים הכי טובים בדיסק, לא נמצאים בהופעה (כל אחד והסיפור ופצצת אטום), אבל לא צריך להגזים. אני בטוח שההופעה טובה. אבל מה שבאמת מאכזב ואני מקווה מאוד שזה לא ככה, זה שהשירים הם באמת באותה תבנית?? היתכן שזה אותו מופע, רק עם עוד כמה שירים חדשים? לא השקיעו כלום??? לא מתאים לשלמה. זה שהוא הזמר מס´ 1, זה לא משנה. אם זה ככה, אז זאת אכזבה גדולה.

B a m b i

New member
אני עדיין לא הלכתי להופעה, אבל

אני מוכרח לומר שאני בהלם טוטאלי שאתם אומרים שהשיר הזה לא בהופעה. כי איך ששמעת י בפעם הראשונה את "אז תרקדו תרקדו..." דמיינתי את זה בקיסריה, אז זה ממש מוזר ומרגיז, כי זה גם נראה לי בין השירים היותר יפים בדיסק. לגבי הפורמט של ההופעה, אני חושב עדיין שסיבוב ההופעות הכי יפה היה אחרי "המשולש", ששם היו השירים הכי יפים של שלמה, ויש לי הקלטות ששוות מליונים. ומי שלא שמע את המחרוזת לילה לא שקט-21-היה זה יום בהיר... לא שמע הופעה של שלמה מימיו. עד היום יורדות לי דמעות כשאני שומע את זה (טוב נו, לא באמת). "למען האמת צריך לומר פשוט רציתי כבר להתאבד... -"לאאאאאא" - לא לא ממש, באופן שירי יותר, מרוב ייאוש". סוף ציטוט.

רציני20

New member
לפעמים זה קצת......

מרגיז שאתה כולך בציפייה שהוא ישיר את השיר שאתה רוצה...את השיר שאתה הכי אוהב וכו´ וכו´ אבל זה לא תמיד יוצא כי: א.הוא לא רוצה לשיר את זה. ב.תלוי במצב רוח שלו. ג.תלוי מה הקהל ממש ממש ממש מבקש... ד.אולי אין תמיד פלייבק...(לא לכל השירים יש אבל לחלק ברור שיש...) ה.אולי כי זה סתם שיר מגעיל (מה שלא נראה לי בכלל...)

לי כהן

New member
ווייי,גם אני מאוכזב

עכשיו רק נודע לי מכם שהשיר "כל אחד והסיפור שלו" לא כלול בהופעה. אני קניתי כרטיס להופעה הראשונה בקיסריה בחודש הבא. וכ"כ ציפיתי לשיר הזה. התבאסתי קשות יש כאן אולי מישהי שמוכנה לעשות עצומה ולשלוח לשלמה?

במילה אחת........./images/Emo26.gif

א-כ-ז-ב-ה
השיר הכי יפה והכי מתאים להופעות מהדיסק, ובכלל מכלל הדיסקים, לא נמצא בהופעה? שלמה, ליכלכת

Az_24

New member
רציני 20

אם הייתי לידך הייתי פשוט צורח לך את זה באוזן מרוב הלם: ממתי שלמה משתמש בפלייבקים בהופעה חיה????????????????????!!!!!!!!

אבי

אולי עכשיו הוא לא משתמש בפלייבקים (אני לא בטוח שזה מדוייק, אבל בד"כ), אבל כל חייו, הוא הופיע עם פלייבקים בהופעות, בתוכניות, וזה לא דבר חדש.

Az_24

New member
מתי הוא השתמש בפלייבקים בהופעות?

חוץ מזה גם אם הוא השתמש הכוונה שלי היתה להגיד לרציני20 שתמיד אפשר בעזרת הקלידן או הגיטריסט לשיר כל שיר ולא חייבים שיהיה פלייבק מוכן. הרי אנחנו מדברים על 2 נגנים מהמקצועיים ביותר בארץ (אבי סינגולדה וגיל פלדמן) והם תמיד יכולים לאלתר משהו...

רציני20

New member
אהההההה

אז בשיר האהבה הישנה....יש את הקטע של ה"חלליות עפות למעלה ולמטה...משהו כזה....אז ששלמה אומר חלליות אז שנייה אחרי זה רואים את צילי ואת אריק כאילו חוזרים אחריו וגם הם אומרים חלליות אבל בצורה שונה כזאת...בכל מקרה על זה אני יודע בוודאות שזה פלייבק...כי גם בצוותא זה היה קיים באותו השיר... אל תצעק....

Dor K

New member
ניר

זה קליפ. מן הסתם, יהיה שם פלייבק. זה לא אומר שזה מה שיש בהופעות. פעם היו פלייבקים, היום אין, או נדיר מאוד.

רציני20

New member
זה סתם מיותר..באהבה הישנה יש...

תשאלו את ספיבק...ואת כל אלה מההגברה...בטי בם וכו´ וכו´... זה לא וויכוח.. מן הסתם שבהופעה לא יהיו פלייבקים כי אז זה יכול ליצור פאדיחה מסויימת לזמר עצמו כי זה די שקוף כל העניין הזה של הפלייבקים אבל בקולות רקע...כמו באהבה הישנה יש בטוח...אני לא מדבר על קליפים...כי בהופעה בצוותא זה היה פלייבק ברור...אבל חפיף כל הרעיון זה בלי פלייביקים...אני נגד זה..במיוחד בהופעות חיות... שלמה זמר תותח גדול ענק.....לא יעזור לאף אחד...
כאילו מה....רעיון לסקר...... חפיף יהיה בסדר....ביי ניר

Az_24

New member
פיספסתם את כל הפואנטה שלי

יש אולי אולי 2 שירים בהופעות שהוא משתמש בהם ל 2 שניות בפלייבקים (וניר האהבה הישנה הוא לא אחד מהם!!!) אבל אם לא יהיו את הפלייבקים זה לא אומר שאי אפשר לשיר את השיר בלי ליווי של גיל או סינגולדה. ולא זילזלתי באף אחד מהנגנים האחרים, הם כולם מעולים, אבל בדרך כלל ליווי של שיר הוא ע"י קלידים או גיטרה.

למעלה