אוסף הנעליים שלי - Newkiticat

newKiticat

New member
קולור בלוקינג!!!

חולה על צבעים וחולה עליה!!

עכשיו, בנוסף, אולי חשוב לציין ששקלתי את נעלי הזארה המפורסמות. אבל אתמול נמדדו וכל מה שיש לי להגיד זה אימא!!! אין לי רגל חריגה, ואני נועלת עקבים ביום יום. לא רק זה- יש לי רגל די רגילה ואפילו קצת צרה, אבל הנעלים האלה? בקושי עמדתי בהן!!! מ-ז-ע-ז-ע!!!! לא מאמינה שמישהי קנתה אותם. מצטערת.

בנוסף, הנעל ורודה-לבנה היא ההשראה לבגדים ושילובי הופעות שאני מתכננת לתקופה הקרובה...

Bacio

New member
"נעלי זארה המפורסמות"?!

אני חוששת שפיספסתי משהו...

muesli

New member
ניסית גם במידה קטנה יותר?

והורוד-לבן... אוף
הורוד-לבן.....

newKiticat

New member
זהו שמבחינת האורך זה היה נכון

ואולי אפילו טיפל'ה גדול. כלומר אם הייתי עולה מידה - זה היה שוחה עליי, וזה בקושי עלה על האצבעות וניסתי את כל השלושה שהיו שם במידה הזו.
אני מתחילה לחשוב שבארץ קיבלו נעלים פגומות או משהו כזה כי לא יכול להיות שכל הבלוגריות האלה בעולם מתקתקתות על גיהנום כזה.

muesli

New member
התכוונתי להפך

נראה שבאורך הן קצת ארוכות עליך, שיש עוד מקום באיזור של האצבעות.

אולי הביאו גם דגמי רוחב, ואלה היו צרות. או שבמקום רוחב רגיל הביאו רק צר....
אבל לא נורא, יש לך לא מעט שוות ביותר

כיף שחזרת להעלות תמונות!

newKiticat

New member
גם העקב היה מוזר...

ויש לי רגל בין צרה לבינונית.... כך שאני לא כזו בעייתית.

מאוד מוזר...

בכל אופן לא היה 37...

muesli

New member
עזבי

תשאירי אותן מאחור.
אין על מה להתבאס, יש לך פה שרשור שלם שמוכיח את זה עם כמות מרשימה למדי של זוגות נעליים שפשוט משאירה את כולנו פה על הרצפה

newKiticat

New member
אני מה זה רוצה לזכות

בתחרות הזו...

זה כאילו שלעולם אי אפשר יותר מדי נעליים..

newKiticat

New member
ורוד וכחול

הם נעלי טוגו ועדיין במלאי!!!
ובכלל לא יקר והיום התחיל מבצע שכל החנות *עד* 79 ש"ח. לדעתי שווה.

newKiticat

New member
מותגים

על המותגים שלי...

מותגים:
אצלי בארון אפשר למצוא כמה מותגים מרכזיים:
ניין ווסט – אובססיה שהחלה לפני שנתיים וחצי עם קבלת שוברי תו הזהב בפעם הראשונה והיחידה עד כה בחיי. הניבה תיק ונעליים. חולה עליהם. חורשת על התיק ברמות. אחרי זה פשוט פיתחתי אובססיה לסט מסויים שנקנה בארה"ב. 2 זוגות נעליים ותיק תואם. אנשים מטורפים על התיק וכבר הציעו לקנות אותו ממני. התיק, וכל אחד מזוגות הנעליים, עלו 99 דולר. אבל שווים בעיניי לחלוטיין.

Bacio

New member
את יודעת שבגלל האובססיה הקלה שלך ל- 9W

בכל פעם שאני נכנסת לחנות שלהם אני ישר בודקת אם יש סט מדליק (כמו שלך) של תיק ונעליים?

אבל הם בהחלט יודעים ליצר נעליים יפיפיות.

newKiticat

New member
קניתי אותם בתווים

אז זה לא כסף.

(הנעל הייתה 500 ש"ח והתיק היה בהנחה 250 ש"ח... אבל אחרי התווים הייתי צריכה להוסיף משהו כמו 80 ש"ח...)

למעלה