אוסף הודעות :)

s o w h a t

New member
אשמח לתגובות נוספות...

אני מרגיש די תקוע ולא יודע מה לעשות עם זה.... אני מפחד נורא שאשאר לבד אם אספר לו...

../images/Emo125.gif../images/Emo34.gifתרשמו ביומן 17/5 ערב מקסים וטעים

מירונה ואילה, זוג נשים, פתחו מסעדה מקסימה בשם: עדנה, מתחת לבית שלנו. לאחרונה הן התחילו להפעיל אותה גם בערב. המסעדה טעימה ונעימה, עם אוכל טוב, אלכוהול ואווירה כיפית ביום חמישי ה-17.5, מירונה ואילה יהיו 5 שנים ביחד. לכבוד ההישג המרשים, הן החליטו להזמין אתכן להכיר את המקום החל מ-20:00 תהיה הנחה מיוחדת של 20% על התפריט כולכן מוזמנות יום חמישי 17/5 החל מ-20:00 לילנבלום 18 תל אביב מצ"ב על "עדנה" מאתר rest : http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=7905 עדנה ביסטרו ישראלי בלב רחוב לילינבלום, אזור הפאבים והמועדונים הסואן של תל אביב, החליטה השפית אילה ארוך להשיק את מסעדת הבית הפנטסטית 'עדנה' ביסטרו ישראלי. אוכל טוב הולך טוב עם מקצועיות, והרזומה העשיר של ארוך מביא לכם את המיטב ממטעמי המטבח הישראלי בנגיעות צרפתיות, המוסיפות הרבה אנינות טעם ויצירתיות למנות. את החלום לפתוח מסעדה משפחתית ומפולפלת הגתה ארוך כבר בגיל צעיר, כאשר רקמה במטבח של אמא חלומות גורמה במחבת. לאחר שסיימה את לימודיה בבית הספר הגבוה בצרפת "קורדון בלו" ועברה בהצלחה את ה'טירונות' במיטב המסעדות הצרפתיות (נזכיר את ' le procop ' הוותיקה, ' l'apart' היוקרתית ו' chez paul ' האנינה) היא הגיעה לארץ עם הרבה טעם טוב,יוזמה ומקוריות, שמבטיחה לסועדים חווית גורמה הכי אישית שיש - ממש כמו בבית. ההקפדה על הפרטים, השירות האדיב והנשמה שמושקעת בכל אחד ממרכיבי האיכות של המנות הם רק חלק מהבשורה החדשה של 'עדנה' - שחרטה על דגלה את האירוח האישי, בחירה מוקפדת של מנות הבית המושקעות וכמובן, אווירה אינטימית ומרגיעה המגובה בעיצוב הנקי והמודרני של המקום. ביקורת על המסעדה: http://www.nrg.co.il/online/12/ART1/453/403.html|סלינק המלצות: *... באופן הפשוט ביותר - האוכל אדיר ומחירים הם כלום לעומת הרמה של אוכל.... *... אחת הפינות הכי טעימות ומלבבות שקיימות בעיר הזאת! הגעתי, טעמתי והתאהבתי... *... אין עוד מקום כזה! וטוב שיש מקום כזה! איזה מקום! הכי הכי שיש! נעים, טעים, הכי טעים!... *... מכל מסעדות הבשרים שאכלנו בהם (והם רבים) מסעדת עדנה בלילינבלום היא המסעדה המשובחת ביותר שאכלנו בה...

היי

אין לי משהו מיוחד להגיד, סתם קפצתי לשאול: מה נשמע? איתי הכל בסדר. בגרויות, מתכונות וכל מיני פיכסות אחרות >.< מחר צו ראשון, מקווה שיהיה טוב. שלכם, מוסקטר
.

נושקי1

New member
לפי דעתי...

אתה צריך לשכוח מזה כי אם הוא סטרייט בטוח אין ואין מצב שמשהו יקרה אתה רת תהרוס את הידידות בינכם

אנוכי

אני רק עוד לא יודע אם אני יבוא ככה או ככבאי חחחח מה אתם אומרים?

ממש ממש ממש לא סגור על זה

לפי מה שקראתי בjerusalem post בל"ג בעומר....אמור ליהיות בתחילת יוני בת"א אבל שוב...לא סגור על כלום!

אוווווווווו.... שווה! :)

בעצם... כשאני חושבת על זה.... לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 4&*?@$^?*?#%*?$^@?@^*. אני בתחילת יוני באילתתתתתתתתתתתת :(

חחח מצחיקה את

אמרתי "מזה אילת?" יאני עזבי אותך אילת...בואי למצעד בת"א חחח

למעלה