אוסף הודעות :)

spt Peper

New member
סוף סוף משהו טוב קורה בחיים המחורבנים שלי

עברתי היום ראיון עבודה בהדרכת מחשבים... הייתי צריך להגיש איזה פרויקט שעבדתי עליו במשך כמעט חודש..... אני מדריך ילדים בני 13-15 שפת c++..... משכורת של 3 בחודש ועוד אפשרות ליותר אם אני אהיה טוב בקיץ.... זה אומר שאני אוכל גם לנסוע למשחק של אנגליה ישראל בלונדון בספומבר...... וגם לבקר ידיד שלי מאיטליה.... סוף סוף משהו טוב..... יאלה אני רוצה לראות פה שרשור של מזל טוב מכווווווווולם... סלחו לי שאני צומי ביוש המשך יום נעים

James Hammerton

New member
c++ is evil ../images/Emo190.gif

אבל מזלטוב בכל מקרה

איו לך אם ת'לא לוקח אותי איתך לאנגלה!!!

אני ממש שמח לשמוע שסוף סוף משהו טוב קורה לך! אגב השמחה עוד תגדל כשתשמע מה אני עשיתי עם ה"חומר" ששלחת לי חחח אני צריך אבל עוד קצט זמן לשבת על זה...אבל אחי..יש לך את זה!

spt Peper

New member
אין עליך מישה חבר ענק אתה

רציני???? חשבתי ששלחתי לך זבל... ווואי איזה גדול אתה הגשמת לי חלום.... שמע אני חייב לדבר איתך נראה לי שנתתי לך תמספר שלי אם לא אי אשלח לך במנסג'ר.... אין אין מצב... יש אלוהים יש אלוהים!!!!

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif המון המון מזל טוב..

אם אני זוכרת נכון את הכינוי... לך היו בעיות עם אח שלך בבית נכון? אני במקומך הייתי שמה חלק מהכסף שתרוויח בצד למקרה ותצטרך פתאום לצאת מהבית.. שיהיה לך למקרה חירום כמו שאומרים ובלי קשר מזל טוב ובהצלחה! כל הכבוד לך ;]

spt Peper

New member
תודה לכולם

כן זה אני סוף סוף אני רואה שיש אלוהים.... וואי ענק שוב מישה עשית לי תחודש... אין עליך.... עזבו זה ביני לבינו... תודה ושוב יש אלוהים יש אלוהים....

mexican idol

New member
../images/Emo34.gif23.5../images/Emo34.gif

וועד נוער האגודה בשוקס, התעדכנו בפרטים לגבי המסיבות והאירועים: http://www.shox.co.il/userpage/index_up.php?EncrID=28d7be2bd02a5836c0dd8378a1eaa528 רשמו לכם ביומנים את ה - 23.5 מסיבת שבועות מטורפת! די ג'יי מירן חיים הישר מהצפון! הופעת אורח של Hyllie המעלפת! פתיחת דלתות ב23:00 מחיר כניסה 30 ש"ח מועדון *המרפאה*! רח' הצפירה 19 ת"א פרטים בשוקס, אטרף, ובפורומים!

mexican idol

New member
זה מועדון מדהים

שייך לבעלים של הווקס, אני לא יודע בדיוק את המיקום. הכתובת היא רח' הצפירה 19, זה אמור להיות באיזור הווקס והדום נתראה שם!=]

resputin

New member
זה קרוב למדי למתחם של הדום.

זה מקום חביב, הסאונד בו מעולה, אבל העיצוב איפשהו נדפק שם בעיניי (למרות שהייתי רק במסיבת פתיחה ואולי בלחץ בעוד מסיבה). אה, ואין שם קליטה סלולארית בשיט.

../images/Emo34.gif../images/Emo124.gifמחר: יום הבנה../images/Emo70.gif

הומואים ולסביות עדיין לא יכולים להתחתן בישראל
הקללה הנפוצה ביותר בקרב בני נוער היא "הומו"
מד"א משליך לפח תרומות דם של הומואים
אנחנו פוחדים לצעוד בחופשיות במצעדי גאווה, מחשש להתפרעויות שמים סוף לאפליה ולדיכוי
מחר, יום חמישי, ה- 17.5.07, יצוין ברחבי העולם, ובפעם השנייה בישראל יום הבנ"ה - היום הבינלאומי נגד הומופוביה (International day against homophobia). הצבעים שלנו, ביחד עם פורום גאות ונוער מרצ, תקים שני דוכני הסברה, בהם יחולק חומר בגנות הסעיף המפלה בשאלון תרומת הדם של מד"א, לפיו כל תרומת דם של מי שסימן כי קיים יחסי מין הומוסקסואלים - סופה להזרק. מטרת הפעילות להרחיב את ידיעת הציבור בעניין, כחלק מקמפיין שמובילה הצבעים שלנו מזה 4 שנים, וכחלק מהתחייבות להמשיך ולהאבק, מהכנס שנערך ב- 9.1.04, במלאת 4 שנים להקמת התנועה.
מוקדי הפעילות יהיו
:
תל-אביב: קניון הדיזנגוף סנטר, ליד קסטרו שעה: 17:00. לפרטים: 054.2034322 (הדר) קודם לכן (14:30) נתכנס בסניף הצבעים שלנו (מרצ) ת"א - רח' פינסקר 25, ומשם נצא לתליית "שלטי קלון" ליד משרדי מד"א בעיר, במחאה על האפליה בשאלון התרומה.
ירושלים: כיכר ציון שעה: 17:00. לפרטים: 052.5278806 (שרון) הצטרפו אלינו
ניתן גם לכתוב לנו לצבעימייל: [email protected] הצבעים שלנו
- הופכים שוויון למציאות

למעלה