אונס קבוצתי

OrlyNL

New member
חחח התקלת אותי

אז ככה: ֲ) בעניין הבי"ס - לא הכי התחשק לי ללמוד, אז הייתי מבריזה הרבה. בסופו של דבר נמאס למנהל והוא העיף אותי. עשיתי י"ב אקסטרני, ואפילו עשיתי 3-4 בגרויות, אבל באופן רשמי, אין לי 12 שנות לימוד. 2) בעניין הסיגריות - אני לא מנסה להפסיק כרגע כי ממש לא בא לי להפסיק. מתישהו אני אפסיק...(הפסקתי לא מזמן לחצי שנה ואז חזרתי לעשן) 3) קעקועים - (אני אתאר לכם כי אין לי תמונות)...יש לי חיפושית משה רבנו על הצד של הרגל למטה, את המילה Grace ביפנית על השכם, ואת הסימן האסטרולוגי של מזל שור על היד מתחת לכתף. 4) נסעתי לשיקאגו בשביל לעבוד בתור אופר, ואחרי שהתחלתי לעבוד, ראיתי שיש לי הרבה זמן פנוי, אז התחלתי ללמוד, ומפה לשם סיימתי תואר במדעי הרוח עם התמחות בלימודי טלוויזיה
5) שלומי מצויין
ומה שלומך?

Hawkgirl

New member
הא נחמד XD

1. ח"ח עם הנכונות לעשות בכל זאת בגרויות XD 2. אני לא אגיב כי אני אנטי סיגריות O: 3. יא! מילה ביפנית! D: אם לא הייתי כזו פחדנית גם אני הייתי עושה איזה קעקוע מגניב בשלב מאוחר יותר בחיים O: 4. כל הכבוד D: 5. חחח.. אני מצויין XD

DanaDuck

New member
גם אני רוצה...

שישאלו אותי שאלות ואני אהיה מאגניבה כזאת כמוך... (למרות שאני לא מעשנת קופסה ליום אבל יכול להיות שאעבור לגור השנה בסן פרנסיסקו)

mikeys barking

New member
אשמח אם תשתתפי ../images/Emo8.gif

תשרשרי אישור השתתפות בשרשור "אונס קבוצתי - פיילוט
"

chen010189

New member
אורי גלר והאימג' לא עזרו, אה? ../images/Emo6.gif

אם את מבינה ואם לא, אז הוא פשוט עשה ניסוי קטן הראה מה סיגריה משאירה בריאות על ידי כך שהוא עישן וירק על ניר ובמשך רבע שעה אמר שהקהל יחזור אחריו "אני מפסיק לעשן"

mikeys barking

New member
../images/Emo84.gifגאה בכולם ^________^../images/Emo84.gif

הפינה הצליחה הרבה יותר ממש הציפיתי!
אז כמה תוספות:|הסדש|
הפינה תפתח בכל יום רביעי.
מוסיפים את מה שאורלי הציעה- בסוף כל שרשור כזה, הנשאל משרשר תגובה ומספר על 5 דברים שלא ידעתם עליו. הערה קטנה: בבקשה אל תעשו לי עוול ותתחילו לשנוא אותי בגלל שלא בחרתי בכם או משהו
, אני כמעט בטוחה שזה לא יקרה (וכדאי שלא
), אבל אני מציינת את זה בכל זאת

mikeys barking

New member
פאקקקקקק >_______________________<

ובדיוק היום התרברבתי לעצמי שבכל ההודעות המודגשות שלי לא התפקשש שום דבר
יופי שחר

Bar391

New member
אבל...

אבל אם כל אחד ירשום 5 דברים שלא ידעו עליו אז כהוא יהיה זה ששואלים אותו כבר לא יהיה מה לישאול אותו...(זאת דעתי P:)

Bar391

New member
אהה אופס....

לא שמתי לב שזה הנישאל ...(אין לי מושג למה ראיתי השואל ) טוב אז עזבו..

miaBaby

New member
לי יש שאלה לאורלי!

מתי רואים אותך? אני מתגעגעת! וחוצמזה, רציתי להודות לך על העבודה המעולה שעשית בג'וניפר, אם כבר אני פה ולא רואה אותך! ;)

למעלה