אונס קבוצתי

chen010189

New member
אורלי!

1) כשאת בנ.ל.ס ואת רואה את המדבבים, זה לא עושה לך חשק להצטרף אליהם וללכת גם על התפקיד הזה? 2) שכחתי, מאחורי הקלעים את המפיקה\במאית\טכנאית? ואיזה סדרות כבר הספקת להפיק\לביים\לטכנת? (לפי התפקיד שלך) 3) איזה עוד תחומים מעניינים אותך?\באיזה תחומים נוספים את עוסקת? זהו בינתיים :)

OrlyNL

New member
אוי, שכחתי לענות לך

1) ממש לא!
אין לי כישרון משחק טוב, ולא נראה לי שאני אהיה מדבבת טובה... 2) אני עורכת וידאו
עבדתי בינתיים על ג'וניפר לי, וקפטן פלמינגו, ועכשיו אני עובדת על הפוקימון החדש. 3) עניתי כבר למעלה. זהו בינתיים

Takuto

New member
אז רגע..

זה אומר שאת עושה את הלוגו שיש בפתיחה ואת השמות פרקים? =X ואם יוצא לך לראות שם קצת מהפרקים- תדעי שכל דבר מפגר שיש שם זה כי האמריקאים החליטו לעוות את זה -לגמרי- והם באמת ממש הפכו את זה לזבל X_X זה לא באמת מטומטם כמו שהם עשו את זה (והבאנו למאיה רשימות ויש עוד רשימות שאני מכין כרגע ומקווה לסיים בזמן על שינויים שעשו אז יש סיכוי שחלק מהדברים אצלנו יחזרו להיות כמו שהיו במקור אבל זה עדיין יהיה נורא כי הם שינו ממש כמעט כל מה שהדמויות אומרות ואני מניח שאת רוב מה שכתבנו לא באמת ישנו.. מה גם שחתכו מלא קטעים סתם ככה ושינו את הסדר של קטעים בפרקים ועשו המון עריכות ציור ועוד הרבה דברים שגרמו לזה להיות ממש גועלי X_X מזל לפחות שזה קרה רק לקרוניקלס ולא לתוכנית הרגילה של פוקימון שגם שם זה לא משהו אבל לפחות לא נשחט בצורה כזאת) וזה נתן לי רעיון לשאלה XD אם את מכירה פוקימונים (ואפילו אם לא הרבה- ממה שאת כן מכירה) איזה את הכי אוהבת?

OrlyNL

New member
זה בדיוק מה שאני עושה ../images/Emo13.gif

מעברתת את הלוגו המקורי, עושה את שמות הפרקים בעברית, את הסגירים (הרולר עם הקרדיטים) ואת הסופרים (סופר זה תרגום בעברית שמופיע באמצע הפרקים. למשל אם יש שלט בתוכנית - zoo אז יש סופר שכתוב "גן חיות") ולגבי הפוקימונים - לא מכירה, ולמען האמת - לא מתה על אנימות בכלל. סורי...

Takuto

New member
חבל ;-; פוקי שולט ;-;

ובקשר למה שאמרת על הסופרים.. זה בסדר כשעושים את זה אבל בעונה האחרונה שהייתה לפוקימון הם עשו משהו שממש לא אהבתי- היה לוח כזה שאחרי כל קרב הראה מי ניצח והיה כתוב WINNER אז הם פשוט שמו על כל המילה מלבן כחול וכתבו עליו בעברית בלבן "מנצח" או "מנצחת"... אז קודם כל זה ממש חדש שהם התחילו לעשות ככה במקום פשוט לעשות סופר (שגם את זה לא ממש עשו בפוקי) ולא ממש הפריע לי העובדה שהם מנסים לערוך ולתרגם אלא פשוט שהעריכה לא מבוצעת טוב בכלל! כמו שאמרתי הם פשוט שמו מלבן על המילה וכתבו על המלבן אבל עדיין ראו את הקצוות של המילה WINNER מתחת למלבן כי המלבן לא כיסה את זה טוב וזה נראה לא בסדר.. מה גם שלפעמים המסך זז כשעדיין ראו את הלוח ואז הם לא יכלו פשוט לתקוע מלבן ולכתוב עליו אז הם השאירו את זה באנגלית בקטעים האלה ככה שיוצא שלפעמים היה כתוב בעברית ולפעמים באנגלית ושלפעמים ראו את חלק מהמילה באנגלית מתחת למילה בעברית X_X אז אם יהיו מקרים נוספים כאלה - אם זו החלטה שלך אז אמליץ להמשיך עם הסופרים ולא ממש לנסות ולערוך את המילה על הפרק עצמו... וזה גם יכול לחסוך הרבה עבודה מיותרת (אני בטוח שגם ילדים קטנים יכולים לקלוט את המסר שאם מישהו מנצח בקרב ואז רואים אותו על הלוח זה כי הוא ניצח) ואם זה ממש יהיה הכרחי לעשות עריכות כמו שאמרתי שעשו אז יהיה נחמד אם תנסו יותר להשקיע שזה יראה בסדר (ואל תביני לא נכון.. אני לא בא אלייך בתלונות (ואני גם מניח שאת העריכות המסוימות שציינתי לא את עשית בכלל) אלא פשוט חשבתי להגיד מה דעתי על הנושא כי זה קשור לתפקיד שלך)

chen010189

New member
סבבה

מכל התפקידים דווקא את תפקיד העריכה שכחתי לציין
וכן ל3 שמתי לב רק אחרי ששלחתי את ההודעה. למרות שבדקתי מה שאלו כבר לפניי

ellapr41

New member
עוד שאלות...../images/Emo187.gif

פפסי\קולה? שוקו\וניל? קפה\תה? את אוהבת סופות רעמים? בחודש האחרון הופעת על במה? מספר חורים? אוףףף השתמשתם כבר בכל השאלות!!!

OrlyNL

New member
קיץ בהחלט, וזה אני אומרת

אחרי 5 חורפים בשיקאגו (קור של מינוס 20 מעלות זה לא ממש נעים במיוחד)

OrlyNL

New member
יאללה ../images/Emo42.gif

פפסי\קולה? דיאט קולה שוקו\וניל? שוקו בגדול! קפה\תה? קפה (אני לא מתעוררת בבוקר בלי קפה. את אוהבת סופות רעמים? לא
זה מפחיד... בחודש האחרון הופעת על במה? במה? חחח למה שאני אופיע על במה? מספר חורים? :-o

OrlyNL

New member
../images/Emo41.gif טוב, אז לסגירת הסיבוב..../images/Emo41.gif

הנה 5 דברים נוספים עלי שלא ידעתם
יש לי שלושה קעקועים
לא סיימתי 12 שנות לימוד. העיפו אותי מביה"ס בי"א.
גרתי 5 שנים בשיקאגו, ושנה אחת בסן פרנסיסקו
בעברי ניגנתי בפסנתר.
אני מעשנת קופסת סיגריות ביום (ילדים - אל תתחילו לעשן!! זה מגעיל!!) וזה היה כדי שלא תחשבו שאני עד כדי כך חנונית
אני מציעה שכל אחד ששואלים אותו שאלות יכתוב בסוף עוד 5 דברים שלא יודעים עליו
ואת השאלות שלא הספקתם לשאול - תשמרו לקורבן הבא. תודה לכם! מאוד נהניתי לענות על השאלות

Hawkgirl

New member
מה?! XD

איך אפשר לסגור סיבוב אחרי תגובה כזו?! XDDDD מה זה העיפו אותך מבית ספר? איזה מגניב XDDDDDDDDDD עכשיו יש לי עוד מלא שאלות 1. למה העיפו אותך?! 2. איך הרגשת בקשר לזה?! 3. מה ההורים אמרו? 4. מה עשית אחרי שהעיפו אותך מבית ספר? 5. מתי התחלת לעשן? 6. למה את לא מנסה להפסיק? 7. מה עשית בשיקאגו חמש שנים יא מאגניבה? XD 8. למה לא יפן?(בהומור) 9. איזה קעקועים יש לך(כלומר מה מצוייר בהם)? 10. מה שלומך? D:

למעלה