אונס קבוצתי

mikeys barking

New member
אונס קבוצתי ../images/Emo69.gif

**כל מי שלא הספיק לאשר את ההשתתפות שלו בשרשור פיילוט, מוזמן. אין לחץ** הנבחרת הראשונה שלנו השבוע- זאת שבלעדיה הפורום יקרוס, הכחולה שלנו- אורלי
אתם מוזמנים להפיל אותה בכמה שיותר שאלות
וקצת העתקות מהפיילוט:
מה זה? פינה שבועית בפורום. פעם בשבוע אני אבחר במישהו, ושאר חברי הפורום צריכים להתקיף אותו בשאלות.
הערה: בבקשה תשתדלו לא לחזור על שאלות ולא לשאול שאלות כמו "מאיפה את/ה?" "בן/ת כמה את/ה?" ודברים משעממים אחרים. תשתדלו 'לתבל' (נו מה P=) את השאלון כמה שיותר בשאלות שמעניינות אתכם לדעת על הנשאל, ושאלות שהנשאל לא יירדם כשהוא עונה עליהם.
הערה 2: נא לא לשאול שאלות בנושאי סקס, סמים וטל מוסרי. תודה. (אה, ולא לעבור על חוקי תפוז אנשים
)

Bar391

New member
אמממממממממ???

מה את הכי אוהבת לעשות כשאת לא עובדת??

OrlyNL

New member
וווואווו כמה שאלוווות

מה אני אוהבת לעשות כשאני לא אוהבת? לבלות בבית עם החבר |מאוהבת| (אנחנו גרים ביחד כבר שניה)

meirav7

New member
שאלותתת =P

האם דיבבת פעם? אם כן, באיזה אולפן? באיזה סדרה/הפקה? מה מהדיבובים שעשית (במידה ועשית) הכי אהבת לעשות?

OrlyNL

New member
דיבוב (תשובה גם לשירה)

לא דיבבתי אף פעם. אני גם לא חושבת שאני אהיה טובה בזה. לעומת זאת, אני מאוד נהנית להיות חלק מעולם הדיבוב, ובמיוחד נהנית לשבת בהקלטות ולראות שחקנים מדובבים.

mikeys barking

New member
איזה יבשים אתם ../images/Emo178.gif

זה לא להפציץ, באמת.
שאלותת: בת כמה את? יש לך בעלי חיים? [פרטי נא] ספר אהוב? למה? סרט אהוב? יש לך נגן כלשהו? (נשמח לתמונה
) כמה שירים יש לך בו? איזו מוזיקה את שומעת? לפרט והרבה! מאכל אהוב? אוהבת מילקי? D: מאכל 'אמא' אהוב? פוביות? אלרגית למשהו? XD אייקון תפוז אהוב? את מנהלת עוד פורומים? באיזה עוד פורמים את נמצאת? קומונות? יש לך את ההודעה הראשונה שלך בתפוז? באיזה פורום זה היה? מה כתוב לך בשורת פרסומת של תפוז? (למעלה. בהמשך של "..דיבוב וקריינות > פורום") נמאס לך מהשאלות?
אוסבביות? שחקן/ית מועדפ/ת? במאי/ת? צבע אהוב? איזה צבע לעולם לא תלבשי? כמה זוגות נעליים יש לך? הייתי ממשיכה, אבל אני פוחדת להפחיד אותך ><" מקווה שתהני לענות על השאלות המוזרות והמפגרות שלי ^___^

OrlyNL

New member
פפפפפפ עוד תשובות

סדרות מועדפות? פאמילי גיי, לוסט, פריזן ברייק קניון אהוב? אין! לא סובלת קניונים! היית בחו"ל? גרתי בחו"ל 6 שנים (חזרתי לפני כמעט שנה) חוץ מזה, הייתי הרבה בביקורים. כל המשפחה שלי גרה בארה"ב, אז ביקרתי אותם הרבה.

mikeys barking

New member
גרת בארה"ב? ^___^

איפה גרת בארה"ב? אני שנתיים בקונטיקט.
או חו"ל אחר? (איפה?)

OrlyNL

New member
../images/Emo47.gif תשובות!!

בת כמה את? המממ...חייבת לענות?
. אני בת 31... יש לך בעלי חיים? [פרטי נא] מתה מתה מתה על כלבים. אני ובן זוגי מתים לאמץ כלב, ואני מקווה שנעשה את זה בקרוב. ספר אהוב? המממ...קשה לבחור, אבל מאוד אוהבת לקרוא. כל מי שמכיר אותי קורא לי תולעת ספרים
למה? למה מה? סרט אהוב? גם קשה לבחור, אבל אני מניחה שספרות זולה, בגלל שזה סרט שעשוי בצורה גאונית לגמרי. יש לך נגן כלשהו? (נשמח לתמונה ) יש לי אייפוד מיני כחול כמה שירים יש לך בו? מאות! איזו מוזיקה את שומעת? לפרט והרבה! וואו. אוקיי, בעיקר מוזיקה ישראלית, כמה שיותר. האליל שלי זה דני רובס (מחר אני הולכת להופעה שלו!יש!), אבל אני שומעת האמת הכל מהכל. ערוץ 24 תמיד אצלי ברקע בבית, ואוהבת את כל מה שיש שם. אני מאוד אוהבת גם את להקת U2 (הייתי בחמש הופעות שלהם
) מאכל אהוב? גלידה!! ושוקו קר!!! אוהבת מילקי? D: לא מתה על זה... מאכל 'אמא' אהוב? חחח אמא שלי היא טבחית מקצועית (זה באמת המקצוע שלה), אז קשה לבחור, הכל היא מכינה מצויין. נראה לי שאני הכי אוהבת שהיא מכינה פיצה...אבל הדבר שהיא הכי טובה בו זה עוגות! היא מכינה עוגות מעולות
פוביות? שונאת חרקים שעפים (דבורים וכדומה). אם משהו עף מסביבי אני נכנסת להיסטריה. אני הכי הכי שונאת עטלפים. אלרגית למשהו? XD לא!! אייקון תפוז אהוב? חחחח קשה לבחור. אולי זה -
את מנהלת עוד פורומים? ניהלתי בעבר את פורום מקינטוש (במשך שנתיים), וגם בעברי ניהלתי את פורום אייפוד ופורום U2 (שניהם לתקופות קצרות). כרגע אני מנהלת רק את הפורום הזה
באיזה עוד פורמים את נמצאת? לא בהרבה. מקינטוש, הפקת וידאו, וגרפיקה ודפוס (יותר קוראת מאשר כותבת) קומונות? לא נמצאת באף קומונה. יש קומונות מומלצות? יש לך את ההודעה הראשונה שלך בתפוז? באיזה פורום זה היה? אווווו ממש לא זוכרת. אני מניחה שב "ישראלים בחו"ל, שם כתבתי הרבה כשהייתי בחו"ל. מה כתוב לך בשורת פרסומת של תפוז? (למעלה. בהמשך של "..דיבוב וקריינות > פורום") OrlyNL מחפשים בית חדש? נמאס לך מהשאלות? לאאאאא אוסבביות? התכוונת לאובססיביות?? אולי את זה כדאי לשאול את החבר ... שחקן/ית מועדפ/ת? לא נראה לי שיש. במאי/ת? קוונטין טרנטינו צבע אהוב? שחור איזה צבע לעולם לא תלבשי? צהוב בננה |איכס| כמה זוגות נעליים יש לך? בסביבות 10 זהו?? זה כל השאלות??

mikeys barking

New member
מקינטוש? ../images/Emo6.gif

זה לא נכחד או משהו?
שונאת עטלפים? הם חיה כ"כ חמודה ^___^

Bar391

New member
יש לי עוד :p

את מאמינה באמונות טפלות? (אם כן איזה) מה הדמות המצויירת האהובה עלייך? מה הדמות השנואה? מה המותג שאת הכי אוהבת ? (נעלים בגדים) מה הכי שונאת? איזה דברים מעצבנים אותך? חורף ? קיץ? סתיו? אביב? חטיף אהוב? ממתק אהוב? משחק אהוב? מתי התחלת לעבוד בנלס? יש לך אוספים כלשהם? מקומות בילוי מועדיפים? ארץ מועדפת? עיר? צבע? מספר מזל? איזה שפה את הכי אוהבת ? הכי שונאת? באיזה שפות את שולטת? תחומי עיניין? ולסיום-

OrlyNL

New member
איזה כיף לעשות על השאלות שלכם../images/Emo70.gif

את מאמינה באמונות טפלות? (אם כן איזה) לא ממש... מה הדמות המצויירת האהובה עלייך? סטואי מפמילי גיי!! מה הדמות השנואה? חייבת? לא נראה לי שיש... מה המותג שאת הכי אוהבת ? (נעלים בגדים) מארה"ב - גאפ ובננה ריפאבליק מה הכי שונאת? הכי שונאת בעולם?? שמשקרים לי
איזה דברים מעצבנים אותך? שמשקרים לי, אנשים שמאחרים, לנסוע באוטובוס (אני נוסעת כל יום כמעט שעתיים באוטובוס), יש עוד מלא אבל אין לי כוח לפרט... חורף ? קיץ? סתיו? אביב? אביב (כי נולדתי בפסח) חטיף אהוב? במבה כמובן (אין אין אין כמו במבה) ממתק אהוב? המממ...לא יודעת. יש מלא
משחק אהוב? לעצבן את החבר
מתי התחלת לעבוד בנלס? אני עובדת בנלס כבר חצי שנה (טפו טפו טפו) יש לך אוספים כלשהם? יש לי אוסף של shooters (כוסות כאלה של שוטים). קניתי אחד בכל מקום בעולם שהייתי בו (והייתי בהרבה). מקומות בילוי מועדיפים? בבית עם החבר מול הטלוויזיה. ארץ מועדפת? אין כמו בארץ
עיר? שיקאגו זאת העיר הכי יפה שגרתי בה אי פעם. צבע? שחור מספר מזל? ארבע. איזה שפה את הכי אוהבת ? עברית!!!!! (צריך לגור כמה שנים בחו"ל בשביל ללמוד להעריך את השפה שלנו) הכי שונאת? שאלת כבר :-o באיזה שפות את שולטת? עברית ואנגלית (וקצת ערבית) תחומי עיניין? אוהבת לצפות בטלוויזיה, לגלוש באינטרנט, להרכיב פאזלים, בקיצור - בחור די משעממת

Bar391

New member
צריכה להבהיר משהו

כששאלתי "הכי שונאת" רשמתי את זה אחרי איזה שפה את הכי אוהבת וההכי שונאת התכוונתי איזה שפה את הכי שונאת!!

Bar391

New member
עוד שאלות :p

איזה ספורט את הכי אוהבת ?? איזה ספורט את שונאת? אוף מה עוד אפשר לישאול אותך ? את אוהבת למלא לוטו\ טוטו חחח?? איזה בדיחה הכי מצחיקה אותך?? מי הסלבריטי הכי אהוב והכי שנוא עלייך?

למעלה