אונס קבוצתי

chen010189

New member
דנה, קבלי את השאלון של פנאי פלוס

עשו את זה לטל ברמן ושירה קצנלנבוגן D: (ועוד כל מיני אחרים שלא קראתי) ואהבתי את זה, אז אני מעתיקה אותו P: 1. תואר: 2. הגדרה עצמית בחמש מילים: 3. בתיכון היית: 4. אם לא היית עוסקת באמנות וספורט, בטח היית: 5. היית עושה ילד ל: 6. בגמר "כוכב נולד" היית שרה: א. "ים של דמעות" ב. "נר על החלון" ג. "שדות של אירוסים" ד. "אני מאבד אותך" ה. אחר (פירוט) 7. חלק בגוף שלך שהיית משנה: 8. הסרט האחרון שראית הוא: ואת נותנת לו כמה? מתוך 5 כוכבים: 9. אם היית צריכה להשמין בעשרה קילו בשביל עבודה, מה היית אוכלת? 10. פה הייתה שאלה בסגנון שאני משנה אותה קצת א. הדמות המצוירת הכי אהובה עלייך היא: ב. הדמות הלא מצוירת הכי אהובה עלייך היא: זהו, תהני בטיסה!!! יש לי שאלה נוספת אז נגיד שזה 11 :X 11. יהיה לך אינטרנט שתוכלי להיכנס משם לפורום לפעמים?

DanaDuck

New member
קיבלתי

1. תואר: ? 2. הגדרה עצמית בחמש מילים: אהבה, טבע, מים, שמש ויצירה 3. בתיכון היית: תיכונסטית :) 4. אם לא היית עוסקת באמנות וספורט, בטח היית: דיילת אויר 5. היית עושה ילד ל: איתמר גרוס (הקלידן של הדורבנים) 6. בגמר "כוכב נולד" היית שרה: ה. אחר - את השיר שלי כמובן 7. חלק בגוף שלך שהיית משנה: ידיים 8. הסרט האחרון שראית הוא: נשיקה אחרונה- סרט מצויין! ואת נותנת לו כמה? מתוך 5 כוכבים: 5 9. אם היית צריכה להשמין בעשרה קילו בשביל עבודה, מה היית אוכלת? לא נראה לי שהייתי משמינה בשביל עבודה. הבריאות שלי היא במקום ראשון אצלי. 10. פה הייתה שאלה בסגנון שאני משנה אותה קצת א. הדמות המצוירת הכי אהובה עלייך היא: זהר הקשת! (ראו תמונה שציירתי) ב. הדמות הלא מצוירת הכי אהובה עלייך היא: קריימר 11. יהיה לך אינטרנט שתוכלי להיכנס משם לפורום לפעמים? יתכן.

chen010189

New member
לגבי תואר

טל ברמן למשל אמר על עצמו "גיק עם שיק", נראה לי הם התכוונו שזה צריך להיות משהו מצחיק שמתאר אותך. איזה תואר הכי מתאים שידביקו לך... משהו כזה

למעלה