mikeys barking
New member
אונס קבוצתי ../images/Emo153.gif
למה הפינה נפתחה היום ולא ביום רביעי? כי בימי שלישי-חמישי אני לא אהיה בבית, אז עדיף היום ^^".
**לכל מי שרוצה לאשר השתתפות** הנבחרת להפעם: אחרי שכבר הייתה בריחה אחת לחו"ל, היא עומדת לחזור שנית, אז ננצל הזדמנויות ונתחקר אותה לפני שתברח ;] סאקורה הישראלית בכבודה ובעצמה... דנה!
(DanaDuck) אני אצטרך לציין את זה בכל שבוע?? תפילו גם אותה משאלות
*ושוב* העתקות מהפיילוט:
מה זה? פינה שבועית בפורום. פעם בשבוע אני אבחר במישהו, ושאר חברי הפורום צריכים להתקיף אותו בשאלות.
הערה: בבקשה תשתדלו לא לחזור על שאלות ולא לשאול שאלות כמו "מאיפה את/ה?" "בן/ת כמה את/ה?" ודברים משעממים אחרים. תשתדלו 'לתבל' (נו מה P=) את השאלון כמה שיותר בשאלות שמעניינות אתכם לדעת על הנשאל, ושאלות שהנשאל לא יירדם כשהוא עונה עליהם.
הערה 2: נא לא לשאול שאלות בנושאי סקס, סמים וטל מוסרי. תודה. (אה, ולא לעבור על חוקי תפוז אנשים
)
הערה חשובה מאוד: אתם לא חייבים לקרוא את השאלות שהאחרים שאלו כדי להבטיח ששלכם לא יחזרו על עצמן! הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה להעיק עליכם. תשאלו מה שעולה לכם לראש, ומקסימום אם יש שאלה שחוזרת על עצמה הנשאל יענה עליה שוב, או יתעלם.
הערה בעקבות השרשורים הקודמים: בבקשה אל תגידו לאחרים להגביל את מספר השאלות שהם שואלים. תהיו יצירתיים
(כל אחד ומוחו הקודח שלו
)