אונס קבוצתי

mikeys barking

New member
אונס קבוצתי ../images/Emo153.gif

למה הפינה נפתחה היום ולא ביום רביעי? כי בימי שלישי-חמישי אני לא אהיה בבית, אז עדיף היום ^^".
**לכל מי שרוצה לאשר השתתפות** הנבחרת להפעם: אחרי שכבר הייתה בריחה אחת לחו"ל, היא עומדת לחזור שנית, אז ננצל הזדמנויות ונתחקר אותה לפני שתברח ;] סאקורה הישראלית בכבודה ובעצמה... דנה!
(DanaDuck) אני אצטרך לציין את זה בכל שבוע?? תפילו גם אותה משאלות
*ושוב* העתקות מהפיילוט:
מה זה? פינה שבועית בפורום. פעם בשבוע אני אבחר במישהו, ושאר חברי הפורום צריכים להתקיף אותו בשאלות.
הערה:
בבקשה תשתדלו לא לחזור על שאלות ולא לשאול שאלות כמו "מאיפה את/ה?" "בן/ת כמה את/ה?" ודברים משעממים אחרים. תשתדלו 'לתבל' (נו מה P=) את השאלון כמה שיותר בשאלות שמעניינות אתכם לדעת על הנשאל, ושאלות שהנשאל לא יירדם כשהוא עונה עליהם.
הערה 2:
נא לא לשאול שאלות בנושאי סקס, סמים וטל מוסרי. תודה. (אה, ולא לעבור על חוקי תפוז אנשים
)
הערה חשובה מאוד:
אתם לא חייבים לקרוא את השאלות שהאחרים שאלו כדי להבטיח ששלכם לא יחזרו על עצמן! הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה להעיק עליכם. תשאלו מה שעולה לכם לראש, ומקסימום אם יש שאלה שחוזרת על עצמה הנשאל יענה עליה שוב, או יתעלם.
הערה בעקבות השרשורים הקודמים:
בבקשה אל תגידו לאחרים להגביל את מספר השאלות שהם שואלים. תהיו יצירתיים
(כל אחד ומוחו הקודח שלו
)

OrlyNL

New member
אהממ...אהממ...

אפשר בבקשה לבקש שיהיה שם חלופי לפינה? העניין הזה של האונס קבוצתי קצת צורם לי.... (והמון תודה על ההשקעה
)

lsabag

New member
לא רק לך...

אפשר לקרוא לזה כמו בכל מקום, "הכה את המומחה" או במקרה שלנו - "הכה את המדובב" או שאולי דבב את המדובב :)

mikeys barking

New member
באמת? ../images/Emo6.gif

הממ פשוט לקחתי את המטרה של הפינה והקצנתי P:, אבל אם זה מפריע לכמה אז באמת שאין לי בעיה... הכה את המדובב זה רעיון טוב, החלטתי

mikeys barking

New member
**הכה את המדובב ../images/Emo88.gif**

בעקבות דיונים מעמיקים, שם הפינה שונה ל'הכה את המדובב'. תתרגלו P:

lsabag

New member
ראוי לציין שזה השם בזכותי :p

מה יש?!?!? אסור להביא קצת קרדיט ?

וגם "הכה את המדבב" נשמע מצחיק XDD

כי בתכל'ס, "הכה את המומחה" זה משפט דיי מוכר, אבל כשמלבישים אותו על המילה 'מדבב' ונוצר הביטוי "הכה את המדבב" - הסטיאוציה הראשונה שעולה לי בראש היא מדבב תמים וקטן שצועד בסמטה אפלה עד שמספר בריונים אפלים וקשחים קופצים עליו ומכים אותו! XD אין, מדבבים זה עם! P: (וכן, אני מודע לעובדה שזאת היתה חפרה, אבל זה היה פשוט מצחיק XP)

../images/Emo6.gif

אגב, אפשר להציע רעיון לסקר? (במידה והוא לא הוחלף עדיין? XP) "מה הדבר שהכי מושך אותך לעולם הדיבוב?" ואז אפשר לתקוע כל מיני אפשרויות מגניבות ובלה בלה בלה P:

OrlyNL

New member
נו אבל תציע אפשרויות!!

היה פה עוד רעיון טוב לסקר (סליחה, לא זוכרת של מי) - באיזו סוג של סדרה אתה מעדיף לדבב... אבל אתם צריכים לתת לי גם אפשרויות!

avi 88

New member
שלי...

הסקר היה באיזה סדרה הייתם רוצים לדבב... אנימה\מוזקלית וכו'...

chen010189

New member
דנה

קודם כל, כפי ששמת לב לא באתי לאצטדיון עדיין וזה כי אני חולה. ביום שני התחילו להיות לי כאבי ראש שמיום ליום רק התחזקו וביום חמישי כבר התחלתי להיות חלשה ועד היום אני בבית. אני מקווה שכשתחזרי אני אוכל לפגוש אותך, יותר מדי דברים פספסתי בגלל זה :X בכל אופן, למה אני חופרת, הנה השאלות: 1. מכל התפקידים שעשית עד היום בדיבוב, האם הייתה דמות שאהבת לעשות בעיקר יותר מהשאר? למה? 2. האם הכניסה שלך לדיבוב באה בעקבות אהבה לסדרות או סרטים מצוירים? 3. על איזה סדרות מצוירות גדלת? 4. באיזה מהתחומים הבאים היית רוצה להתפתח בעיקר? אנימציה, מוזיקה, דיבוב? 5. האהבה לאיזה מהתחומים שציינתי בשאלה 4 התחילה קודם? 6. ספר אהוב: 7. סגנון מוזיקלי אהוב: 8. איזה דיסק נמצא אצלך במערכת? 9. תוכנית טלוויזיה אהובה: 10. סרט אהוב: 11. מאכל אהוב: 12. שתיה אהובה: 13. מדינות שביקרת בהן: 14. מדינות שהיית רוצה לבקר בהן: 15. היית רוצה לעבוד גם בחו"ל (בעיקר עם האנימציה)? 16. כמה זמן את עוסקת בכל אחד משלושת התחומים משאלה 4? 17. יש עוד תחום\ים שאת עוסקת בהם ולא ידעתי? 18. תכונה טובה שלך: 19. תכונה רעה שלך: 20. כישרון שאין לך והיית רוצה שיהיה לך: 21. זיכרון ילדות: 22. מילה אחת שהכי מתארת אותך: 23. מה עושה אותך מאושרת? 24. מקום שהיית בו ואת רוצה לחזור אליו: 25. מקום שעוד לא היית בו ואת רוצה להיות בו: 26. מדבבים\ות שאת אוהבת (מהארץ או\ו מחו"ל): 27. אם היית צריכה להיות חיה כלשהי, מה היית בוחרת להיות? 28. יש לך אחים\ות? כמה? 29. מתגעגעת לאיזושהי תקופה בחיים? אם כן, לאיזו תקופה? 30. את מי הערצת בילדותך?

DanaDuck

New member
לאורלי ולחן ../images/Emo187.gif

אורלי- אני באמת מעדיפה שה"הכה, אנוס ובטר את גופת המדובב" יהיה היום במקום מחר. אפשר לחרוג מהמנהג השבוע במקצת? אני פשוט יומיים לפני הנסיעה ומחר היום מוקדש לפרידות. אני עונה לחן- אפשר להזיז את ההודעה הזו לשרשור נפרד. חן, היום יש לי מבחן ריצה. את מוזמנת לבוא אם בא לך. ולשאלותייך: 1. מכל התפקידים שעשית עד היום בדיבוב, האם הייתה דמות שאהבת לעשות בעיקר יותר מהשאר? למה? אהבתי את פורין מאד כי היא ילדותית ומתקרצצת כזאת וצועקת כל הזמן והיא פשוט עשתה לי טוב על הנשמה. 2. האם הכניסה שלך לדיבוב באה בעקבות אהבה לסדרות או סרטים מצוירים? ברור! 3. על איזה סדרות מצוירות גדלת? נילס הולגרסון, דובוני אכפת-לי, הפוני הקטן וזוהר הקשת- סדרת ילדים מדהימה שמעולם לא הגיע לארץ. 4. באיזה מהתחומים הבאים היית רוצה להתפתח בעיקר? אנימציה, מוזיקה, דיבוב? הכל! אם היה בית ספר רב תחומי לאמנויות- הייתי בטוח נרשמת. אם מישהו יודע על כזה דבר, אשמח אם יידע אותי. 5. האהבה לאיזה מהתחומים שציינתי בשאלה 4 התחילה קודם? אנימציה. תמיד אמרו לי מגיל צעיר שיום יבוא ואני אעבוד באולפני דיסני. 6. ספר אהוב: הארי פוטר (מעבודתו) 7. סגנון מוזיקלי אהוב: רוק מתקדם 8. איזה דיסק נמצא אצלך במערכת? -DREAM THEATER -SCENES FROM A MEMORY *לבבות וניצוצות עפים באויר* 9. תוכנית טלוויזיה אהובה: ארץ נהדרת! 10. סרט אהוב: יש כל כך הרבה. החל מהגיבן מנוטר-דאם של דיסני וכלה בקליק- סרט הקומדיה החדש של אדם סנדלר שהאירוניה והפילוסופיית חיים שבו פשוט גרמו לי לבכות חצי סרט ולצאת ממנו בדיכאון. 11. מאכל אהוב: פלפל ממולא וכל וריאציה של עגבניות 12. שתיה אהובה: שוקו. 13. מדינות שביקרת בהן: זה הולך להיות ארוך. (אבא שלי טייס) מצריים, דרום אפריקה, תאילנד, קמבודיה, טורקיה, קפריסין (שטח יוון), איטליה, ספרד, צרפת, אנגליה, הולנד, גרמניה, פולין, צ'כיה, שוויץ, רוסיה, קנדה, ארה"ב וישראל הכי מכולן :) 14. מדינות שהיית רוצה לבקר בהן: כל מדינות סקנדינביה, מרכז ודרום אמריקה, אוסטרליה, ניו זילנד ויפן! 15. היית רוצה לעבוד גם בחו"ל (בעיקר עם האנימציה)? מאד 16. כמה זמן את עוסקת בכל אחד משלושת התחומים משאלה 4? אנימציה- 10 שנים לערך דיבוב- 4 שנים מוזיקה- התחלתי רק שנה שעברה 17. יש עוד תחום\ים שאת עוסקת בהם ולא ידעתי? ידעת- אתלטיקה. המתכון האידאלי לחיים בריאים. שיחקתי בארץ נהדרת בתור ניצבת ובכמה סרטים התלמדתי ברדיו חיפה והשתתפתי במערכונים לרדיו בשנה האחרונה. www.tzsofit.co.il -זה האתר סיימתי קורס מדריכי טיולים לחו"ל בעיקר בשביל הידע וההעשרה אבל הציעו לי לעבוד בהדרכת חופים במנו ובכספי ספנות דיגמנתי בתור ילדה, מגיל שנתיים-שלוש עד גיל 7-8. משום מה לא לוקחים אותי לזה היום :) 18. תכונה טובה שלך: אהבה זו תכונה? 19. תכונה רעה שלך: מצבי רוח משתנים 20. כישרון שאין לך והיית רוצה שיהיה לך: לנגן ולשיר 21. זיכרון ילדות: ראשון? אח שלי רודף אחרי עם צינור מים בגינה שלנו 22. מילה אחת שהכי מתארת אותך: ד-נה. זה חברים שלי המציאו לפני שנים מספר :) למעשה אלו שתי מילים. 23. מה עושה אותך מאושרת? אהבה וטבע 24. מקום שהיית בו ואת רוצה לחזור אליו: שוויץ. 25. מקום שעוד לא היית בו ואת רוצה להיות בו: ע"ע שאלה 14 26. מדבבים\ות שאת אוהבת (מהארץ או\ו מחו"ל): מהארץ- עידו מוסרי.(אח של טל) פשוט מדובב מצויין. מחו"ל- PAUL KANDEL המדובב של קלופן מהגיבן מנוטר דאם 27. אם היית צריכה להיות חיה כלשהי, מה היית בוחרת להיות? אווז בר מוגן - חיה שיכולה גם לעוף, גם לצוף, גם ללכת, לצלול ולשחות! 28. יש לך אחים\ות? כמה? יש לי שתי אחיות ואח 29. מתגעגעת לאיזושהי תקופה בחיים? אם כן, לאיזו תקופה? מתגעגעת לילדות ולתקופה של גיל 18. 30. את מי הערצת בילדותך? את דוד שלי רפי

chen010189

New member
סליחה? O_____O

אין לך כישרון לשיר ולנגן? זה שלא אמרתי לך שהתמכרתי לשיר האחרון ששמת פה, לא אומר כלום! את מוכשרת, בטירוף. מכל התחומים שאת עוסקת בהם כבר הספקתי לראות יצירות שלך (חוץ מהאתלטיקה, כי כמה שתכננתי לבוא השבוע, אני חולה ובדיוק עוד שעה אני הולכת לרופא) ולא הייתה אחת שלא התלהבתי ממנה. מקווה שתצליחי בחו"ל

DanaDuck

New member
כן, אבל...

חשוב לציין שאני אמנם הלחנתי וכתבתי את השיר אבל לא ניגנתי אותו. והשירה יכולה תמיד להשתפר. אתמול הקלטתי שיר שני שמאד קשה לשיר אותו והשירה יצאה לא משהו.

chen010189

New member
טוב האמת ש..

מי שמתעסק במוזיקה גם יודע להבחין בין הטוב לרע. (כמו ב"רוקדים עם כוכבים" שכל הריקודים נראו לי ממש טובים והתלהבתי מהם אבל היו זוגות שלא קיבלו מילה אחת טובה מהשופטים
) אני שופטת לפי איך נשמע לי (הקצב, הקול... למשל הלהיט הזה של ריהאנה "Unfaithful" יפה, אבל הקול שלה... לפי דעתי... הורס הכל ורק בגלל איך שהיא נשמעת הייתי מעיפה אותו מהפלייליסט אבל מביני מוזיקה שיושבים מסביב לדסק העורכים בחרו אחרת
)

Bar391

New member
דנהה :) ---> שאלותת

היי דנה מה קורה ?:p מה השיא שהגעת אליו בדיבוב לדעתך? איזה סגנון מוזיקה את הכי שונאת? באיזה אולפנים דיבבת ? (חוץ מנלס) זכית פעם באיזה שהיא תחרות?(אם כן איזה ?ובמה זכית?) חורף או קיץ? כדורגל או כדורסל? ים או בריכה? היית רוצה להיות גם שחקנית? איזה שפות את מדברת? מה המקום בילוי המועדף עליך? איזה משחק קופסא מועדף עליך? שחקן ושחקנית מוערכים ביותר? (גם מהארץ וגם מחו"ל) מה הכי היית רוצה שיקרה לך? מכירה את המשפט : How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood איזה שפה מועדפת עליך? את צמחונית, או שאת אוכלת רק שניצל, או שגם בשר בקר? חיה שנואה ? צבע אהוב? צבע שנוא? רואה השיא שלנו? פעם רצית להיות מישהו אחר? (אם כן מי) את מי הכי היית רוצה לפגוש? פוחדת מהמוות? עשית פעם בנג'י? נהנת מהשאלות? ואממ זהו :p

למעלה