אונס קבוצתי

DanaDuck

New member
תשובות לבר ../images/Emo142.gif

היי דנה מה קורה ?:p סבבה מה השיא שהגעת אליו בדיבוב לדעתך? שיא של מה? סאקורה היא הסדרה הכי ארוכה שיצא לי לעבוד עליה אם זו השאלה. איזה סגנון מוזיקה את הכי שונאת? סוגים מסויימים של מטאל באיזה אולפנים דיבבת ? (חוץ מנלס) קובי אשל ווידאופילם זכית פעם באיזה שהיא תחרות?(אם כן איזה ?ובמה זכית?) זכיתי ב-3 תחרויות ציור בזמן החטיבה. שתיים מהן היו על זהירות בדרכים. ובשתי אלו אירחו אותי בתוכניות טלויזיה לילדים ונוער של הערוץ הראשון. זכיתי בשנה האחרונה בתחרויות אתלטיקה אבל בעיקר במקום השני או השלישי. חורף או קיץ? כל עונה והיחודיות שלה כדורגל או כדורסל? אממ...כדורגל ים או בריכה? תלוי איפה :) פעם שחיתי בהרצליה לצד כל הביוב העירוני בלי להכנס לפרטים. היית רוצה להיות גם שחקנית? כן איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית ברמה טובה. גרמנית, ספרדית וצרפתית ברמת הבנה בלבד. מה המקום בילוי המועדף עליך? מיטה איזה משחק קופסא מועדף עליך? מונופול. ואני לוקחת אותו ממש אישית. בשבץ נא אני אלופה. שחקן ושחקנית מוערכים ביותר? (גם מהארץ וגם מחו"ל) מהארץ- אני מתה על טל פרידמן, הוא גם אחלה שחקן וגם אחלה בנאדם. ואיך לא- אורנה בנאי שהיא נהדרת מכל הבחינות. מחו"ל- רובין וויליאמס הגאון וג'וליה רוברטס החיננית מה הכי היית רוצה שיקרה לך? שאני אכיר את אהבת חיי ואסע איתו לטייל מסביב לעולם מכירה את המשפט : How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood כן איזה שפה מועדפת עליך? עברית, אין כמוה את צמחונית, או שאת אוכלת רק שניצל, או שגם בשר בקר? צמחונית זה צמחונית. בלי קיצורי דרך חיה שנואה ? ג'וק צבע אהוב? טורקיז צבע שנוא? צבע של חלודה רואה השיא שלנו? אם הכוונה היא ל"שיר שלנו" אז לא פעם רצית להיות מישהו אחר? (אם כן מי) גבר את מי הכי היית רוצה לפגוש? את עצמי בגיל 4 פוחדת מהמוות? יותר מכל דבר עשית פעם בנג'י? לא, מהסיבה של התשובה הקודמת נהנת מהשאלות? כן

לדנה ../images/Emo68.gif

אם היה לך רק יום אחד לחיות- מה היית עושה בו? לאיזה רגע בחיים היית חוזרת? לאיזה רגע לא? איזה יום היה היום הכי מאושר בחייך? איזה חיה את הכי אוהבת? למה? יש לך פוביה כלשהי? מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאת קמה בבוקר? מה הדבר האחרון?

DanaDuck

New member
עונה

אם היה לך רק יום אחד לחיות- מה היית עושה בו? הייתי עושה מסיבה כל היום ומזמינה את כל האנשים אשר היו בחיי ומודה להם או אומרת להם מה שאני חושבת עליהם באמת. לאיזה רגע בחיים היית חוזרת? הממ... יש המון המון רגעים. שהודיעו לי שזכיתי בתחרות ציור מבין 42,000 אנשים בסינרמה בתל אביב מול 4000 אנשים ושאני מוזמנת לעלות לבמה ולקבל את הפרס. (זה היה שוק. ממש הופתעתי) לאיזה רגע לא? לכל אותם 4000 אנשים לחוצים שחיכו בתור כדי שאחלק להם ערכות מגן בצבא מייד אחרי אסון התאומים. איזה יום היה היום הכי מאושר בחייך? זה קל. ה-11.7.2002, היום שבו השתחררתי מהצבא, קיבלתי רישיון נהיגה ורכב משלי וטסתי יום לאחר מכן לחו"ל. ומדהים שגם את היום הזה החבר הראשון שלי הרס לחלוטין (כנראה מרב קנאה) איזה חיה את הכי אוהבת? ארנבת בגיל שבועיים למה? פשוט גוש פרווה קטן וחמוד שזה לא יאומן. יש לך פוביה כלשהי? אני סולדת מלדבר בטלפון. אבל לא הייתי קוראת לזה פוביה. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאת קמה בבוקר? אני משחזרת תמיד את כל החלומות שחלמתי באותו לילה ואת התחושות שלי בהם. לפעמים אני גם כותבת אותם. מה הדבר האחרון? לפני שאני הולכת לישון? מחשבות על מה אני צריכה לעשות ביום שלמחרת.

Hawkgirl

New member
עכשיו תורי O: הייתי עסוקה בלצייר XP

איזו סדרה מצויירת את הכי אוהבת? איזו סדרה לא מצויירת את הכי אוהבת? באיזה סדרה הכי נהנית לדבב? איזו מבין הדמויות שאיי פעם דיבבת הכי נהנית לדבב? את מציירת? O: תראי ציור D: את לומדת משהו? O: אם כן, מה? מה השיר האהוב עלייך? מים או קולה? מה העונה האהובה עלייך? באיזה גיל הוצאת רשיון? מה עשית בצבא? ולשאלה העיקרית XP : איזה אנימות ראית? O: *נמנמ, ומצטערת על החדירה לפרטיות בשאלות האחרונות, אם תוזמנת לא לענות אם את לא רוצה XD *

DanaDuck

New member
עונה

איזו סדרה מצויירת את הכי אוהבת? נילס הולגרסון איזו סדרה לא מצויירת את הכי אוהבת? כבר עניתי על זה. ארץ נהדרת. באיזה סדרה הכי נהנית לדבב? גם על זה עניתי. טוקיו מיו מיו. איזו מבין הדמויות שאיי פעם דיבבת הכי נהנית לדבב? וגם על *זה* עניתי. פורין. את מציירת? O: כן תראי ציור D: בבקשה כפרע. מה השיר האהוב עלייך? כרגע FATAL TRAGEDY של DREAM THEATER וכל שאר השירים מאותו אלבום שנדבקו לי לראש בחודשיים האחרונים. מים או קולה? מים מה העונה האהובה עלייך? אביב באיזה גיל הוצאת רשיון? 20 מה עשית בצבא? הייתי סמב"צית בפיקוד העורף ולשאלה העיקרית XP : איזה אנימות ראית? O: סיילור מון, ראנמה, קנשין, X1999, נאון ג'נסיס אוונגליון, פוטון, פרוט באסקט, ומפייר האנטר, הלסינג, בליץ', אסקפלונה, דה דה דה, טנשי מיו, ספיריטד אוואיי או: המסע המופלא, הנסיכה מונונוקי, גוסט אין א של ואת כל האנימות שדיבבתי.

Hawkgirl

New member
גומא XD

מודה שלא טרחתי לקרוא את השאלות של השאר ואת התשובות להם XD והציור שולט! ^_____^ ומה זה, חצי מהסדרות שאמרת אני לא מכירה XD ואלה שאני מכירה יש בהם ערפדים ואני שונאת ערפדים O: *למרות ששיני ערפדים זה מגניב, אני רוצה שיהיו לי שיני ערפד D: *

chen010189

New member
ה', את מוכשרת ../images/Emo13.gif

אתמול ראיתי סאקורה, זה כזה חמוד! ועוד יותר הקול שנתת לה. *הולכת לקרוא את התשובות שענית לי
*

DanaDuck

New member
והנה אחד משעשע שמצאתי בדרך

מאיה, זה בשבילך
זה היה לפני איזה 3 שנים בהקלטות של סאקורה אם אני לא טועה. העפת כוס מים על גבומון וזה עף עלי במקום...

qweenDDD

New member
עוד שאלות../images/Emo35.gif

ממתי ידעת שאת מוכשרת בציור? את פרפקציוניסטית בציור (מצירת, מוחקת, מצירת, מוחקת, מתעצבנת) או שאת "משרבטת" וזה יוצא לשביעות רצונך? איזה צייר/ת וסגנון ציור מועדפים עליך? איזה צייר/ת היית רוצה לפגוש באופן אישי? מה את ממממשששש לא תהיי מוכנה להעלות על הניר?

DanaDuck

New member
עוד תשובות

ממתי ידעת שאת מוכשרת בציור? בגיל 5 ציירתי המון את אווזי הבר מנילס הולגרסון ואבא שלי אמר לי שאני מוכשרת ושלח אותי לחוג ציור. את פרפקציוניסטית בציור (מצירת, מוחקת, מצירת, מוחקת, מתעצבנת) או שאת "משרבטת" וזה יוצא לשביעות רצונך? תלוי אם אני ממש רוצה להשקיע בציור או שזה סתם לשם הנאה או אימון. לרב אני לא הייתי מאלה שמוחקות ומציירות מחדש. איזה צייר/ת וסגנון ציור מועדפים עליך? מאד אוהבת ריאליזם וסוריאליזם ואת האמן מגריט איזה צייר/ת היית רוצה לפגוש באופן אישי? את האנימטורים של דיסני ושל כל שאר הסדרות והסרטים שאני אוהבת. יש לי מה ללמוד מהם. מה את ממממשששש לא תהיי מוכנה להעלות על הניר? ציורי זוועות

ellapr41

New member
גם לי יש שאלות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמה נעליים יש לך בארון?
היית מצטרפת לאמיש? יודעת לכתוב בשתי הידיים? אם לא אז ימנית או שמאלית?
שברת פעם משהו? (בגוף)
יודעת לספור עד 10 ביותר מ3 שפות? איזה?
רוצה לדעת לעוף?
מה את חושבת על השיער של דונאלד טראמפ?
מי נראה לך תזכה בטופ מודל 6? (אם את רואה...)
כמה ימים יהיו בשנה האידיאלית שלך?
אם היית יכולה להמציא עוד חג, איזה חג הוא היה ומה היו עושים בו?
התחפשת פעם למיני מאוס?
ידעת שבממוצע אדם אוכל 4 עכבישים בחיים? תהני לענות על השאלות!!! אלה..

DanaDuck

New member
גם לי יש תשובות

כמה נעליים יש לך בארון? 8. לא כולל כפכפים היית מצטרפת לאמיש? אולי יודעת לכתוב בשתי הידיים? אם לא אז ימנית או שמאלית? ימנית שברת פעם משהו? (בגוף) לא יודעת לספור עד 10 ביותר מ3 שפות? איזה? כן. עברית, אנגלית, צרפתית, ספרדית, איטלקית, גרמנית ויפנית רוצה לדעת לעוף? בטח מה את חושבת על השיער של דונאלד טראמפ? לא התעמקתי בו יותר מידי מי נראה לך תזכה בטופ מודל 6? (אם את רואה...) לא רואה ולא יודעת מה זה כמה ימים יהיו בשנה האידיאלית שלך? 400 ימים אם היית יכולה להמציא עוד חג, איזה חג הוא היה ומה היו עושים בו? חג הדשא, המים והשמש. היו ממלאים בו בריכות וגיגיות ורודפים אחד אחרי השני עם צינורות מים, שקיות מים ורובי מים עשיתי את זה ביום הולדתי ה-19 בפארק הירקון וזה היה להיט. התחפשת פעם למיני מאוס? כשהייתי בדיסניוורלד בגיל 8 וחצי ידעת שבממוצע אדם אוכל 4 עכבישים בחיים? יפה לו

BeDaZzLeD

New member
שאלות שאלות שאלות

עשית קורס דיבוב? ומתי בדיוק היה הרגע שבו החלטת שאת הולכת לעשות את זה? מה הייתה הסדרה הראשונה שדיבבת (גם אם היה תפקיד קטן)? איך הגעת לדבב בה (באמת כמו שממליצים פה התקשרת וניג'סת עד שמצאת אודישן?) ומה בדיוק היה התהליך (אם היה אודישן לדוגמא אז אם סוננת ונבחרת מאחרים)? מה למדת בקורס אנימציה של האו"פ ואיפה בדיוק? איפה למדת משחק? האם שיחקת איפשהו? אוהבת משחקי מחשב? (אם כן, איזה?) וזהו לבינתיים ^^

DanaDuck

New member
תשובות תשובות תשובות

עשית קורס דיבוב? כן. עניתי לך על זה אתמול. כבר הספקת לשכוח? :) ומתי בדיוק היה הרגע שבו החלטת שאת הולכת לעשות את זה? בתיכון מה הייתה הסדרה הראשונה שדיבבת (גם אם היה תפקיד קטן)? פוקמון, אם אני לא טועה. איך הגעת לדבב בה (באמת כמו שממליצים פה התקשרת וניג'סת עד שמצאת אודישן?) ומה בדיוק היה התהליך (אם היה אודישן לדוגמא אז אם סוננת ונבחרת מאחרים)? עשיתי קורס ולקחו אותי לדבב במהלכו מה למדת בקורס אנימציה של האו"פ ואיפה בדיוק? למדתי תכנות אנימציה, עריכה ועיצוב, תסריטאות ופרסום בכפר הירוק איפה למדת משחק? בתל אביב האם שיחקת איפשהו? בארץ נהדרת במספר מערכונים ובסרט "מבול" של גיא נתיב (המדובב של ג'יימס מפוקמון) כמו כן השתתפתי בפרסומות שונות כשהייתי צעירה יותר אוהבת משחקי מחשב? (אם כן, איזה?) כן. WORMS WORLD PARTY, DAY OF THE TENTACLE, BUBBLE BOBBLE ועוד

למעלה