תשובות לבר ../images/Emo142.gif
היי דנה מה קורה ?
סבבה מה השיא שהגעת אליו בדיבוב לדעתך? שיא של מה? סאקורה היא הסדרה הכי ארוכה שיצא לי לעבוד עליה אם זו השאלה. איזה סגנון מוזיקה את הכי שונאת? סוגים מסויימים של מטאל באיזה אולפנים דיבבת ? (חוץ מנלס) קובי אשל ווידאופילם זכית פעם באיזה שהיא תחרות?(אם כן איזה ?ובמה זכית?) זכיתי ב-3 תחרויות ציור בזמן החטיבה. שתיים מהן היו על זהירות בדרכים. ובשתי אלו אירחו אותי בתוכניות טלויזיה לילדים ונוער של הערוץ הראשון. זכיתי בשנה האחרונה בתחרויות אתלטיקה אבל בעיקר במקום השני או השלישי. חורף או קיץ? כל עונה והיחודיות שלה כדורגל או כדורסל? אממ...כדורגל ים או בריכה? תלוי איפה
פעם שחיתי בהרצליה לצד כל הביוב העירוני בלי להכנס לפרטים. היית רוצה להיות גם שחקנית? כן איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית ברמה טובה. גרמנית, ספרדית וצרפתית ברמת הבנה בלבד. מה המקום בילוי המועדף עליך? מיטה איזה משחק קופסא מועדף עליך? מונופול. ואני לוקחת אותו ממש אישית. בשבץ נא אני אלופה. שחקן ושחקנית מוערכים ביותר? (גם מהארץ וגם מחו"ל) מהארץ- אני מתה על טל פרידמן, הוא גם אחלה שחקן וגם אחלה בנאדם. ואיך לא- אורנה בנאי שהיא נהדרת מכל הבחינות. מחו"ל- רובין וויליאמס הגאון וג'וליה רוברטס החיננית מה הכי היית רוצה שיקרה לך? שאני אכיר את אהבת חיי ואסע איתו לטייל מסביב לעולם מכירה את המשפט : How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood כן איזה שפה מועדפת עליך? עברית, אין כמוה את צמחונית, או שאת אוכלת רק שניצל, או שגם בשר בקר? צמחונית זה צמחונית. בלי קיצורי דרך חיה שנואה ? ג'וק צבע אהוב? טורקיז צבע שנוא? צבע של חלודה רואה השיא שלנו? אם הכוונה היא ל"שיר שלנו" אז לא פעם רצית להיות מישהו אחר? (אם כן מי) גבר את מי הכי היית רוצה לפגוש? את עצמי בגיל 4 פוחדת מהמוות? יותר מכל דבר עשית פעם בנג'י? לא, מהסיבה של התשובה הקודמת נהנת מהשאלות? כן
היי דנה מה קורה ?