אונס פה. אונס שם......

ציקולן

New member
אונס פה. אונס שם......

מבוגרים אונסים צעירים. הורים עושים מעשים מגונים בילדיהם. והנה הטרנד החדש: ילדים-צעירים, אונסים ילדים. המערכת השתבשה קשות. כולם נפלו על הראש. צעירות עם הפופיק בחוץ. צעירים עם הורמונים משתוללים. אולי, צריך יד מאוננת בכל כיתה וכך לא יאנסו ילדות???......

CANDY MAN

New member
לא צריך פשוט...

עונש של מאסר עולם - 25 שנה על כל אנס - פדופיל, ואז זה ירתיע אנשים בלי בעיה. אולי אז לפני שבני 15 יאנסו הם יידעו שהם נכנסים לכלא ואז גברים סקסים בני 40 יידפקו אותם בתחת חזק חזק אז הם ישקלו פעמיים לפני שהם יאנסו נערה מסכנה! צריך להחמיר בעונשים נקודה!

Pacha

New member
בדיוק

העונשים בארץ זה דבר מגוחך בכלל כל המערכת פה צריכים להחמיר בעונשים במיוחד לאנסים מי שאונס נכנס לכלא מקסימום 7 שנים יוצא אחרי 3 שלא נדבר על הנחמדות לפדופילים באים אליהם ושואלים "אתה רוצה לעבור טיפול נגד זה ?" "לא" "אוקי טוב תודה"

מה זה יעזור, אח"כ הם שוב יאנסו

יש דרכים כמו סירוס כימי שלא כואבות ודואגות לבעיה. אני לא אומר שבמקום עונש, אבל כלא זה לא הפיתרון להיפך, הם רק יהיו יותר מתוסכלים שם. עבודות שירות זה פיתרון. יחד עם סירוס כימי (למי שלא יודע, זריכה שמדכאת יצר מיני, מקבלים אותה רק פעם בחודש)

CANDY MAN

New member
זה יותר בשביל הרתעה...

זה משהו שהוא כמו עונש מוות אבל לא עונש מוות (כי אני לא מאמין בעונש מוות) אם אדם יחשוב שנייה אפילו לפני אונס שהוא עלול לקבל מאסר עולם זה ירתיע אותו, ואם חבורה של חרמנים בני 16-17 יחשבו שנייה לפני שהם אונסים ילדה מסכנה אז אולי זה ירתיע אותם. ובקשר לפדופילים? איתם בכלל צריך להחמיר... בשביל ילד\ה קטנ\ה זאת הטרואמה הכי קשה שיש... צריך לכפות עליהם סירוס (רק אתמול עשו כתבה בערוץ2 על פדופילים שיוצאים מהכלא וחוזרים לאנוס) ובעזרת הסירוס את מדכא את היצר המיני של הפדופיל וגמרנו...

TheHock

New member
אתה מדבר על פדופילים

או על אנסים פדופילים? כי אני רואה הבדל גדול בין השניים, אם מישהו בן 40 יקיים יחסי מין עם בן\בת 17 בהסכמה - האם הוא צריך לשאת בעונש?

פדופילים בדר"כ מתעסקים עם ילדים

קטנים בגילאים של 6-12. גם אם הדבר יהיה בהסכמה במקרה הכי נדיר שיכול להיות,עדיין אותו ילד נחשב לקטין-לכן כל אדם שקול והגיוני צריך להסכים לתת להם את העונש הכי חמור שיכול להיות. אם בן אדם נולד פדופיל ,לא אנחנו צריכים לשאת בעונש הזה. באמת שלא!

רונן ג

New member
אז בוא נעשה ככה לכל העבריינים...

הרי אני לא רואה המון הבדל בין גנב ששודד זקנה חסרת ישע בצאתה מן הבנק כאשר היא מקבלת את כספי הביטוח הלאומי שלה לבין אנס שאונס מישהי לא חשוב באיזה גיל, אז שיעשו ככה לכל העבריינים, עונשים כבדים של עשרות שנות מאסר וככה אפשר אולי למגר את העבריינות בארץ, דבר שאגב הוכח במדינות שמרניות מאוד. אי אפשר להתייחס לענף אחד של עבריינות, צריך להתייחס לכל העבריינויות כאחד.

CANDY MAN

New member
בכל זאת יש הבדל בין אונס לשוד...

אונס זה דבר חולני שאסור להבין ואסור לקבל אבל גניבה למשל יכולה לנבוע ממצב שאדם מגיע לרעב ולפת לחם... אני לא מדבר על גנבים שסתם לא רוצים לעבוד, אני מדבא על אנשים שהגיעו למצב כל כך נואש שאין להם שום פיתרון חוץ מגניבה... על אנשים כאלה צריך להקל. לעומת זאת על אנסים צריך רק להחמיר! שום תירוץ בעולם לא יכול להצדיק אונס ובטח שלא פדופיל וממש לא איכפת לי אם הבן אדם לא זיין כלום מאז שהיה בן 16 - אם כל כך קשה לו לאונן אז שיילך לזונה ולא יהרוס לנערה או לאישה את החיים...

Arie17

New member
סליחה... "נערה מסכנה"????

עם כל הכבוד אני לא בא להאשים עכשיו רק אותן אבל הבנות היום הולכות מופקרות, אז למה הן מצפות?? אני לא קולט את זה, ה"נערה מסכנה"?? ברור שגם מי שאונס לא בסדר אבל יש לו יצרים, אם הבנות לא היו מעלות את היצרים אז הכל היה תקין אני אישית לא מבין אותן, תגידו , הן רוצות להיות מופקרות?? בשביל מה להתחתן אחרי ששוכבים עם 1000 בנים? אני בחיים לא הייתי מתחתן עם אפילו מלכת היופי (החיצוני והפנימי - בעצם, איזה יופי פנימי יש בזה...) אם היא הייתה כזאת אני דווקא רוצה משהי צנועה, משהי שלא הולכת כמו מופקרת, שנראית אולי מבחוץ לא משהו, אבל מבפנים יש לה להציע המון...

מה יש להגיד?

הבן אדם צודק... אישית אני אוהבת לחשוב שאנשים מעריכים אותי בגלל האופי ולא היופי! וחבל שלא כולם כך. מה שכן- חבל שהן צריכות להבין את המשמעות הגדולה של הצניעות- כלפי האחרים וכלפי עצמה...

Pacha

New member
תגיד את זה

לכל הנשים החרדיות שאנסו אותן הם הולכות הכי מופקר!

Pacha

New member
זה היה בציניות

הן הולכות בלבוש מאוד "צנוע" אבל עדיין בחברה הדתית המון נשים נאנסות שמעתי פעם שבחרה הדתית יש את האחוז הכי גבוה של נשים שנאנסו אבל פשוט יש קשר שתיקה שם. לא מזמן אבל צעירה בת 15 מבני ברק תפסה אומץ והלכה למשטרה להתלונן נגד 5(אם אני לא טועה זה 5) נערים שאנסו אותה

Pacha

New member
"יש לו יצרים"

אף אחת לא רוצה שיאנסו אותה (אפשר לומר זאת) זכותה להתלבש איך שהיא רוצה. ומה שאתה עשית זה הפלת את האשמה על הנערה פשוט תתבייש.

CANDY MAN

New member
תגידו נדפקתם על כל הראש ?

זה כמו להגיד שמי שגונבים לו את האוטו החדש שלו הוא אשם כי הוא קנה אוטו יקר ונוצץ שעולה מיליון דולר והחנה אותו מול הבית שלו כדי שהשכנים יראו! מה אתם מזיינים את השכל תגידו? נדפקתם על כל הראש? איך בכלל אפשר להאשים את הקורבן מר אריה היקר!!!! גם ילדה בת 10 אשמה שהיא הולכת עם חולצת בטן כדי לחשוף את השדיים הגדולים שלה ואת הגוף החטוב והמעוצב שלה? אתה דפוק בשכל?!! ו"ארצנו הקטנטונת"? את אישה? נערה? עוד מעזה להצדיק אותו? אנחנו ברוך אשם חיים בישראל ולא באירן! אתם ידועים מה ההבדל? שאנחנו דמוקרטים והם לא! שמה יש חוקים בנוגע ללבוש של נשים ופה לא! פה מותר לאישה ללכת גם עם חזייה ברחוב אבל היא לא עושה את זה, היא בסה"כ הולכת עם חולצת בטן כי חם לה וכי זה אופנתי וכי היא בדיוק עשתה דיאטה וזו זכותה המלאה לעשות זאת מבלי ששום אדיוט כמוכם יגיד לה שלא תתפלא אם יאנסו אותה... ודבר אחרון, אונס כבר מזמן לא קשור לאיך שאישה מתלבשת!!!!! אנסים פועלים מתוך יצר ולא מתוך רגש כלשהו, ממש לא משנה להם עם האישה לבושה במיני או לבושה במעיל!!! ולפי דעתי פדופילים בכלל צריכים לקבל עונש חמור כמו מאסר של 20 שנה + סירוס בכפייה, אולי דברים כאלו ירתיעו את כל הפדופילים וחיים של ילדות וילדים קטנים יפסיקו לההרס כאן!

בדר"כ גונבים סובארו

אם תשים לב... לא השתגענו ולא התחרפנו! לא התכוונתי להאשים אף אחת אבל למה אחרי שהיא נאנסת היא לא הולכת עם בגדים חשופים? חם ולכן הולכים עם חולצה קצרה? עשה לי טובה...

CANDY MAN

New member
את אולי גונבת סובארו....

הגנבים שאני מכיר (טוב, לא אישית אבל בכל זאת) גונבים מרצדסים, BMW, ומכוניות יוקרה אחרות (בדר"כ הם גם גרים מעבר לגדר היקרה שאנחנו בונים כעט) למה היא לא הולכת עם בגדים חשופים? אולי מפני שמישהו פתח אותה בניגוד לרצונה והיא מתביישת, ועדיין יש לה זכרונות רעים וסיוטים זה למה.... את מדברת כל כך הרבה שטויות שאין לך מושג, אולי את ניראת כמו קוף ויש לך גוף של פיל אפגאני ממוצע אבל יש בנות שנראות טוב והם גאות במראה שלהן ואין שום סיבה שהם לא יעשו זאת מפני שיש אנשים דפוקים וחולים בראש שם בחוץ... ואם את עדיין מנסה להאשים את האישה אז גם את יכולה להתצטרף לרשימה של האנשים הנ"ל... תעשי לי את טובה, מה את מבלבלת את השכל? כאילו בחיים לא אנסו סתם נשים שלא הלכו חשוף... ומה עם ילדות קטנות? גם הן שידרו מסר מיני לאנס שלהן? כדאי מאד שתדברי עם מישהי שעברה אונס, אולי היא תכניס לך קצת שכל לראש... וזה שהדתיים הפאנטים הכניסו לך כל מיני מחשבות לראש זה לא אומר שאת חייבת לשפוך את כל הגועל על זה עלינו... ולא חסר בכלל מקרים דווקא אצל הדתיים שיש מלא מקרי אונס במשפחה, רק שלכם הכניסו רעל בראש שאסור לספר על זה ובגלל השטויות של אנשים כמוך יש כיום במגזר הדתי מלא נערות וילדות שסובלות!!!!

למעלה