אונס וירטואלי

אונס וירטואלי

תקדים חשוב של האשמה באונס בנסיבות מחמירות למישהו שאנס ילדה דרך הטלפון בעקבות התקשרות וירטואלית (מבלי לפגוש אותה פנים אל פנים).

soulbird

New member
הטרדה וירטואלית האם זה כמו

הטרדה טלפונית? האם זה עבירה על חוק מתקני בזק?

celine-1

New member
למה את שואלת../images/Emo35.gif

הרי את יודעת טוב, טוב את התשובה. או אולי יש לך בעיה בזכרון ובזה אני יכולה לעזור... הטרדה באמצעות האינטרנט היא הטרדה לכל דבר ומהווה עבירה על החוק, ממש כמו הטרדה בטלפון, היות ונעשה שימוש פלילי וניצול לרעה של מתקנים ותמסורת של "בזק". לפי סעיף 30 ל"חוק בזק", הרי ש"המשתמש במיתקן בזק באופן שיש בו כדי לפגוע, להפחיד, להטריד, ליצור חרדה או להרגיז שלא כדין, דינו מאסר שלוש שנים" (ציטוט מחוק "הבזק"). סלין

soulbird

New member
אה ז´א אם משהו

מטריד (ואיים עלי ) טלפונית יש לי את הזכות החוקית להגיש תלונה? טוב לדעת

celine-1

New member
גם התשובה לזה את יודעת מזמן

אני מבינה שכל השאלות האלו זה חלק מתרגילי אקרובטיקה שלך... סלין

ירון ג.

New member
סלין וציפור, עבר ביניכן ../images/Emo54.gif ../images/Emo35.gif

מה קרה? (וציפור..תיזהרי מחתולים, לא משנה מאיזה עדה)

soulbird

New member
לי אישית אין בעיה עם חתולים

דווקה מחבבת חתולים (וגם כלבים)

soulbird

New member
אין לי בעייה עם חתולים וגם לא

עם כלבים ולא אם שאר בני אדם ובנות חווה.

ואם את מטרידה אותי באינטרנט

מה שעשית כבר(ואני לא הקורבן היחיד....),אני גם רשאית להגיש נגדך תלונה..... טוב לדעת!

.inbal

New member
שימו לב לעונש-12 שנות מאסר!

מעבר לכל הדיון המעניין שמסביב, הלוואי וגם אנחנו היינו רואים רמות ענישה כאלו. ושאלה: למה טוענים במאמר שהגישה שאסור גם לחשוב מחשבות רעות היא פמיניסטית???

אורלי_ל

New member
לא ראיתי טענה כזאת

כתוב שם שה-FBI אימץ את הגישה הפמיניסטית לגבי פורנוגרפיה. הפמיניזם מובא פה בהקשר לשלילת הפורנוגרפיה.

aaa123

Member
מה שמפריע לי בסיפור זה המקרה של

בריאן דלטון שהורשע בנטיות מגונות רק בגלל דברים שכתב ביומן שלו אותו לא הראה לאף אחד. לא מתקבל על הדעת שאדם יורשע רק על סמך הפנטזיות שלו. נכון שבמקרה ההוא אני מבין את החשש כי יש לו אשמה קודמת בהחזקת פורנוגרפית ילדים אבל זאת לא יכולה להיות סיבה הגיונית להרשעה. אני מאמין שדברים כאלו יכולים לקרות רק בארצות הברית(ארץ המוזרויות הבלתי מוגבלות) ולא בישראל.

Boojie

New member
מסכימה. זה פשוט מחריד.

המושג של "מחשבות חטא" (מושג נוצרי לעילא ולעילא - על פי הנצרות אתה יכול לרשת גהינום אם רק חשבת מחשבות אסורות) הוא מזעזע לכל אדם שמאמין בזכויות האזרח. זכותו של אדם לפנטז על מעשים לא חוקיים (מה יש, אני לא יכולה לפנטז על פריצה לבנק? על עינוי אכזרי של מישהו שעיצבן אותי נורא? על מכירת חמץ בפסח?) ואפילו לכתוב את הפנטזיות שלו, שומו שמיים, ביומנו, כל עוד הוא לא מנסה לממש אותן או מפגין כל כוונה לנסות לממש אותן. יתרה מכך, הרבה פסיכולוגים יראו בזה מעשה תרפויטי. אני מעדיפה לחשוב שדבר כזה לא היה יכול לקרות בארץ.

טל קר

New member
גם הסיפור מחריד, וגם הקישור מחריד.

לאסור מישהו על משהו בדיוני שהוא כתב ביומן, זה זוועתי. זכותו של כל אחד לכתוב מה שהוא רוצה באופן פרטי. לשים את זה בכתבה שמדברת על מישהו ששכנע ילדה בת 10, שלקח את פרטיה מהעיתון המקומי לדחוף לעצמה אצבעות, ואח"כ התקשר אליה שוב וניסה לסחוט אותה שאם לא תחזור על המעשה הוא יפרסם את השיחה הקודמת בין הוריה וחבריה, ולרמוז שיש איזה דמיון בין שני המקרים, גם מחריד בעיני. אין שום דמיון בין המקרים. אחד זה מה שמישהו חשב. השני זה משהו שהשני ביצע.

למעלה