אם תשאל אותי
השמצות ישירות של מהרישי עצמו אינן במקום ואינן משרתות שום תכלית.(לכל היותר הן תרגזנה את דניאל,לא נראה לי בכלל שמהרישי יתחיל להתרגש מזה בגילו המופלג

מצד שני,לא היה מורה רוחני על פני האדמה שהחליט לפעול בקנה מידה גדול,שלא ספג השמצות כתוצאה מפעולה כזאת או אחרת,שלו או של תלמידיו.(ולא מעניין אותי כרגע להיכנס לעניין הזה של "האם מדובר במורה רוחני אמיתי או שלא") מצד שלישי,יש מורים רוחניים,שהיקף פעילותם גדול,אך עדיין לא מושכים תשומת לב ופועלים בחוכמה ובתבונה. מצד רביעי,האם ניתן להפריד את המהרישי מתלמידיו,או לפחות מחלק מהם? לפי דעתי כן,אני לא בטוח שמהרישי בכלל יודע כיצד דניאל מציק כאן לכולם לכאורה בשם הרעיונות שהוא עצמו דוגל בהם ומאמין בהם.(אם אכן יתברר שהוא יודע ומתיר זאת,הרי שיש כאן משהו באמת חשוד) הבעיה היא, שדניאל יודע מה חוקי המשחק כאן בתפוז ומסרב לשחק על פיהם. לו הוא היה בא למחלקת מכירות בתפוז והיה אומר להם: "אינקה הזה מעלה לי את הסעיף,אני משלם לכם עכשיו כמה אלפי דולרים כל שבוע,רק תנו לי בלעדיות על רצועת הפרסום לזמן כזה ואחר כדי שאוכל לשים שם את כל התכנים שאני רוצה ושאינקה יתפוצץ",לו היה אומר כך,אני מאמין שלא הייתה כל בעיה ואפילו אתה לא היית מתרגז

אלו חוקי המשחק,מי שרוצה לפרסם ומשלם על כך יכול לפרסם,אולם לא זה מה שמתרחש בפועל.או שדניאל אינו יודע את חוקי המשחק או שהוא מתעלם מהם,או שהוא רוצה שהכותבים בפורום יתעלמו מהם או שהוא סבור שאפשר לרמוס הכל בשמה של איזושהי אידאולוגיה).פרסומת מגמתית הנעשית באופן מתוחכם ומודע היא אכן משהו שיש "להיאבק" בו,אולם כדאי לדעת איך. אכן היו כאן כותבים אחרים,שתרגלו מדיטציה טרנסצנדנטלית בעבר והוכיחו שסגנון הכתיבה של דניאל,אורי ושות אינו איזשהו הכרח גורל בקרב האנשים שמכירים באיכותו של מהרישי כמורה רוחני. אני סבור שתקיפת מהרישי לא תוביל לשום תוצאה חיובית.כלומר,כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה,אולם יש גם דרכים אחרות..

זאת רק דעתי.