אוננות

OriIdan

New member
אף אחד לא המציא שום מסקנה

המחקרים מדברים בעד עצמם אף אחד לא המציא שום מסקנה. אתה זה שמתפלפל על האם זה מתאם גבוה או קשר או מילה אחרת. כל הביטויים מצביעים על אותו דבר שמדיטציה מביאה לתוצאות מסויימות אז לפעמים בוחר החוקר לנסח את זה כ"מתאם גבוה" ולפעמים כ"קשר" בכל מקרה התוצאות אותו דבר והמסקנות אותו דבר. רק אתה שנקשר תמיד למילים מתפלפל על שטויות.

אינקה

New member
שתי הודעות למעלה הצעת מתאם גבוה

פתאום אפילו במתאם גבוה אין צורך, העיקר שאתה מאמין בזה. ביזיון.

OriIdan

New member
אתה שם לב לפלפולים של עצמך?

מתאם גבוה, קשר, או שאר ביטויים, כולם בסופו של דבר מציינים אותו דבר. למה אתה נצמד למילים? לדעתי הדבקות שלך בניסוחים כאן סמפטום של הצמדות למילים. אני מבין שזו אינה המשמעות המקורית של הביטוי הצמדות למילים אבל מה שאתה עושה כאן נראה לי סמפטום של זה. אם כי לדעתי אתה עושה זאת סתם מתוך פחד להודות בעובדות שיש מחקרים על מ"ט שהוכיחו משהו לגבי הטכניקה הזו. מפחיד אותך מאד שיש טכניקה שאכן עושה מה שהיא מבטיחה.

OriIdan

New member
השטויות הן שלך

אתה זה שמתפלפל כל הזמן על שטויות. לי יש סבלנות אינסופית כמעט.

אינקה

New member
אגב הקשרות למילים

אין למה שמציין הביטוי הזה כל קשר ל'דקדוק במילים'. אם להסביר אותו בשפה שאולי אתה מכיר, אז מדובר במושג המציין משהו שניתן לראות כהגררות של ארג'ונה אחרי משפחתו וידידיו. אם כהמלצת דרול יום אחד תגיע לתרגל מדיטציה אמיתית אולי גם תבין את המשמעות הישירה של הדבר. בנתיים אל תזהם את משמעותו הנשגבת של הביטוי הזה בכך שתשתמש בו כדי לחפות על מחדליך שלך. יש גבול לכל דבר.

barak001

New member
כן

אין לי מחקר קונקרטי ואנרגיות בשביל זה, ואני לא חושב שזה יועיל. ובלי קשר לזה, כמו שאמרתי בפורום כבר כמה פעמים - אם מ"ט מרגיעה אנשים, ומשפרת את הריכוז, היא פועלת בדיוק כמו פעילות גופנית או שיטות הרפייה. האם אתה יכול להוכיח שיש לך ערך מוסף לעומת איזשהי שיטת הרפייה סטנדרטית? אני חושב שיש לה ערך כמו כל שיטת הרפייה.

לא בדיוק

מה עם תופעות לוואי? יש שיטות יותר בטוחות ונוחות

OriIdan

New member
תופעות לוואי?

שוב טענה חסרת שחר? לגבי מה שברק אמר הרגעה אכן מגיעה כתוצאה ממ"ט אבל זו תופעת לוואי (אולי לא רצויה לאנשים מסויימים
) עקרון הפעולה של מדיטציה טרנסנדנטלית אינו הרפייה ומתוך זה להגיע לדברים. נכון גם שיטות הרפייה יכולות לעזור ואכן עוזרות לפעמים. מדיטציה טרנסדנטלית עובדת אחרת לחלוטין היא עובדת על עקרון של מנוחה עמוקה לגוף כתוצאה מעידון תהליך המחשבה. היא עובדת על עקרון של הגעה למעבר, משם נובע הכל. אתה לא צריך לערוך עוד מחקר, הרי נערכו מאות מחקרים כל מה שאתה צריך הוא להסביר לי מדוע לדעתך המחקרים זה פיקציה. תגובה כמו אין לי כח להסביר היא כמו להגיד, "בעצם אין לי מה לומר"

אינקה

New member
"לא על אחריותנו"

אתם אכן קבוצה מגובשת של פעילים שמשווקים ללא הרף את הכת שלכם. אם היה כאן מישהו שחשב שאינכם קבוצה מאורגנת, הנה באת והודית. עכשיו צפי לשימוע אצל הנהגת הכת. או צפה.

OriIdan

New member
שוב מניפולציות...

באה עוד אחת שכל חטאה שהוא שהיא מתרגלת מ"ט. היא כמו כל אחד מאיתנו מתרגלי המ"ט לא מתייעצת אם אף אחד לפני שהיא כותבת את ההודעה שלה. אבל אתה שמחפש להכפיש בלי סוף חוזר על שקרים ומנסה להוכיחם בעזרת מניפולציות. יש אגודה למדיטציה שהיא קבוצה מאורגנת אבל כל מי שלמד את הטכניקה אינו בהכרח קבוצת שיווק. אין באגודה למדיטציה קבוצת שיווק (וחבל שאין) אתה גם רומז שהיא בעצם מתחזה כמו שבעבר רמזו כאן על עוד מספר אנשים שהם בעצם אני או דניאל. אף אחד מאותם אנשים שכתבו על מ"ט כאן בפורום אינו מתחזה למיטב ידיעתי. האמת את רוב אלו שכתבו על מ"ט כאן בפורום גם הכרתי (למעט בחורה בשם דנית שמזמן כבר לא כותבת)

אינקה

New member
לא, לא שכחנו את מ.חרישי

שבגיל 16 כותב בסגנון ותכנים זהים ב 100%, לא... ב 100% במוחלט ועוד 100% ביחסי... סה"כ 200% דני גליקר... על מי בדיוק אתם חושבים שאתם עובדים??? על מה יש כאן בכלל עוד לדבר?

OriIdan

New member
השמצות חסרות שחר

התכנים לא היו זהים בכלל אבל זה ממש לא חשוב הרי העובדות לא מעניינות אותך. לפעמים יש ילדים בני 16 שכותבים הודעות ברמה גבוהה משלך. כנס לפורומים של צעירים לדעתי תמצא שם הודעות הכתובות ברמה גבוהה בהרבה מאלו של הפורום הזה. בשבילי הפורום הזה כבר מזמן הוא הצגת בידור אחת גדולה. ההשמצות שלכם הרי לא באמת פוגעות בי. ההשמצות האלו הרי לא באמת מפריעות לאגודה למדיטציה ללמד מדיטציה (לדעתי רק עוזרות) למה אני עדיין כאן? כי מצחיק אותי לראות כל פעם מחדש איך אנשים מבוגרים מתנהגים כמו ילדים. אני גם לומד מזה הרבה, איך אפשר להתעלם מעובדות.

אתה עדיין כאן

כי אין לך היכולת לבחור לא להיות כאן
ואת תופעות הלוואי אני רואה גם בהודעות שלך עכשיו אתה יכול להתווכח ולהתנצח (עוד תופעת לוואי), אבל זה מה יש

OriIdan

New member
כמה שאתה מגוחך

אני יכול לבחור כמעט הכל. כבר בחרתי תקופות מסויימות לא להיות כאן. עכשיו תספר לי על תופעות לוואי אחרות. אם אני אוהב להתווכח זה עדיין לו אומר שזו תופעת לוואי של מ"ט. לדעתי זו לא כי אחרת היו כאן בפורום אלפי אנשים מתווכחים. אחרי הכל בארץ למדו אלפי אנשים ובעולם למדו מליוני אנשים.

כנראה זה רק הייעוד שלך ../images/Emo13.gif

ושוב הצלחת להכניס (בלי ממש בחירה) את האינפורמציה הרגילה של "אלפי אנשים, מיליוני אנשים".. תמשיך תמשיך
זאת עוד תופעת לוואי (לבקשתך לספר לך) - החזרה האינסופית על אותם פרטים, אותם נושאים, אותם משפטים

OriIdan

New member
גם זה לא תופעת לוואי

כי זה קיים אצלך. בעצם אצלך זה אחרת זה החזרה על המנטרות של אנטי מ"ט. בקיצור או שגם אתה מתרגל מ"ט או שאילו אינן תופעות לוואי.
אולי באמת זה היעוד שלי להשאר בין אנשי הפורום המצחיקים הללו. טוב אני נהנה מהבדיחות האלו אז זה בסדר.

בדיוק מה שאמרתי בשרשור האחר

יש אנשים שנהנים מכל זה, אחד מהם לפי הודאתך הוא אתה. וזה בסדר. זה מה יש
לדעתי הפרטית והעצמאית, אתה חוזר על מנטרות מט ובכלל מנטרות בתקשורת שלך עם אנשים, שלא במודע. אתה לא תסכים, אבל אין בעיה אני לא חוזר על מנטרות אנטימט, פשוט אומר מה אני רואה בכל רגע. זה מה שאני רואה בהודעות שלך. בוא נסכים, שאתה לא יכול להתווכח עם מה שאני רואה, ואני לא יכול להתווכח עם מה שאתה רואה. אנחנו רואים דברים שונים. מאוד פשוט, לא? כאילו, מה, אני אעקור לך את העיניים ואכניס את שלי לחורים שנפערו? כבר השלמתי עם המסקנה הבלתי נמנעת שלא תוכל לראות דברים אחרת. וגם אתה יכול להגיע למסקנה שלא אוכל לראות דברים אחרת. בכל מקרה.. enjoy...
מצחיק שכמותך...

למעלה