אוננות

אוננות

באחד השרשורים הקודמים אמר מישהו שאוננות היא חטא. איש לא הגיב. גם לא אני. אבל עכשיו בדקתי בויקיפדיה, ומצאתי אזכור למשהו שכבר ידעתי, שאוננות אצל מתבגרים עשויה למנוע סרטן הערמונית, וכמובן לחצים נפשיים, שמנותבים לפעמים לכיוונים הלא נכונים.

אינקה

New member
אה מן מאסט דו וואט אה מן מאסט דו

כשהאדם חשוף למסרים מיניים והלחץ בערמונית עולה אין ברירה אלא לשחרר אותו. אבל יש לחנך להתמודדות נכונה יותר עם מסרים מיניים ובטח שלא להתמכר למסרים המיניים ולאוננות. חוץ מזה נראה לי רק טבעי שתתייחס למתבגרים ולא למתבגרות. מה שקרוב אליך קודם - זהו הסדר הנכון.

מוטי ש

New member
הוא מנסה לרמוז רמיזות ,כמו שנאמר

די לחכימא ברמיזא ולשטיא בכורמיזא! :) מה לעשות,כל אחד והקרמה שלו,יחד עם זאת, שמעתי שאומרים כי הכל בר שינוי.....הכל בר שינוי, הכל בר שינוי, הכל בר שינוי... חוץ ממפלגת שינוי.היא עצמה לא תוכל להשתנות עוד,היא מתה,אולי מעודף רדיפה אחר הצדק...:)

מוטי ש

New member
מישהו אמר?:)

הרי זה הייתי אני,בוודאי את זוכרת..:) בכל אופן,לא הבנת כלום,אבל לא "אחזיק" אותך אשמה על זה וגם לא אנסה להסביר שוב בפרוטרוט.רק אומר שתפסת את הדברים יותר מדי כפשוטם,לקחת אותם יותר מדי "למטה",יותר מדי "למטה"...אבל לא נורא,נסלח לך על זה,ברור לי שאין לך כוונות רעות...:) אבל אם כבר דיברת על סרטן הערמונית(ללא כל קשר ישיר למה שנאמר בכלל בדברים שלי)אפשר לומר: סרטן הערמונית כמו כל סוג אחר של סרטן יכול לנבוע ממגוון רחב של סיבות, לא מזמן שמעתי גם על קשר לרמת הכולסטרול.(חוץ מויקיפדיה אני מבין שאת עוסקת בתחום הרפואה,כנראה:) אבל מה זה משנה?אדם חי,יש לו גוף,הגוף עשוי להפוך לחולה(אלא אם כן האדם מתרגל מדיטציה טרנסצנדנטלית:),אולי אחר כך להבריא שוב או שלא. במקום שבו ניתן להתערב ניתוחית מתערבים,במקום שלא ניתן,לא מתערבים. כאשר מתערבים,הניתוח לפעמים עולה יפה ולפעמים לא.בעבר הרחוק כל מה שהיה נותר לאדם זה רק להתפםלל. אדם חי,אדם מת,זה הכל. בשורה התחתונה כל הסרטנים הנמצאים בכל מקום בגוף צריכים להטריד את האדם שאינו חולה בהם הרבה פחות מאלה המטפוריים שמכלים כבר כל חלקה טובה בנפש שלו.את אלה משום מה הוא אינו רואה:) ועכשיו, אמרי לי בבקשה לאן את חותרת ולמה את סבורה שמישהו בפורום השנה שלי מתעניין בשירשור של פסח ובשיגעון הגדלות שלך כרגע "לשנות את ההגדה?!?!?:) אני מקווה שברור לך שהמשפט "האם לא הגיע הזמן לשנות את ההגדה"(או משהו בדומה לזה)הוא שגעון גדלות הנובע מהתנשאות עמוקה מאוד על עולם התופעות שסביב. אם ההגדה לא מתאימה לך,הרי שאל לך לקרוא בה ואם כן,אין צורך לשנות בה דבר.אם יש לך היכולת,כתבי חדשה,היי אדם מספיק גדול כדי להנחיל מורשת שמליונים ימצאו את עצמם לאחר מכן ממלמלים במכניות כזאת או אחרת בדרך לגפילטע פיש!(אם אין לך את היכולת הזאת,אולי שווה לשמור על ענווה?) בהצלחה! :)

אוי אוי אוי כמה דברים...

קודם כל, אני קיימת. ואני אשה. ואין לי חשק להרחיב בנושא. אבל בלל הגישה האמהית שלי, גילית רגישות לביטוי שנאמר שם כבדרך אגב, וחשבתי שכדאי להפנות אליו את תשומת הלב, מבלי לפגוע בדובר, שהשתמש בו בסך הכל כאנלוגיה למשהו אחר. לכן, במקרה ההוא, לא הסחתי את הנושא. גם הייתי זקוקה לאגור אומץ בכדי להתייחס אליו... ואתם יכולים להבין, שחוץ ממה שראיתי בויקיפדיה, או שמעתי פה ושם, איני מומחית גדולה לעניין.

מוטי ש

New member
טוב,:)

אני אמרתי שאת לא קיימת?בסך הכל הפניתי את תשומת ליבך לדברים שמושכים את תשומת ליבך וזאת מן הסיבה שברצוני לראות אם ההבנה שלי אותך עולה בקנה אחד עם הבנה שלך את עצמך.אני אוהב לדעת מי האדם שעומד מולי.. שאלי את אורי איך פעם הזמנתי אותו לסנדוויץ בקניון רמת אביב וזה למרות שהוא מרוויח לפחות,כך נראה לי,פי כמה וכמה יותר ממני! אפילו שילמתי על הקפה של בארס,כך שכנראה יש בי איזה צד של הנדיב הידוע:) (אורי,דרך אגב,הרצתי עליך חיפוש בגוגל ומצאתי מלא תוצאות ולאחר מכן הרצתי חיפוש על עצמי ולא מצאתי כלום!
חוץ מזה,עדיין לא ענית לי בהקשר להגדה.מה,שומו שמיים,את רוצה מההגדה של פסח ומה עשית בפורום השנה שלי,(אחלה פורום,אחלה אנשים)חיפשת אחר חברה שלך "מנורה"?:)

מוטי

אתה מצחיק אותי יותר ויותר (למרות שידוע הדבר - סף הגירוי שלי "למטה, למטה" נמוך משו) אפשר אולי להירשם לאיזה ניוז-לטר שלך, שבוא אתה כותב מאמרים שלמים בנוסח ההודעות שלך כאן? גדול אתה!

מוטי ש

New member
פחחח

זה מעניין מה שאתה אומר,כי אני בדיוק אמרתי אותו הדבר עליך: "הבדיחה הקוסמית הזאת הוא אדם מצחיק מאוד,יכול להיות שהוא היה אחד הכותבים הראשיים של יצפאן או של החמישייה הקמרית"? חוץ מזה ,למזלי,אני יודע את מקומי ולא כותב ניוזלטרים,אבל אשמח להיצטרף לאחד שלך...:)

שלחחחחחחחחחחחח

בלי להעליב בבקשה. יצפאן??? מצד שני, אני חגב אל מול ענקים כגון אתגר קרת ואסף ציפור (כותבי החמישייה) אי אפשר בלי עוד עקיצה לכיוונך (כי אני מרגיש בנוח איתך ויודע שתוכל להכיל אותה) אכן יש לך מזל שאתה יודע את מקומך, שנאמר - משנה מקום משנה מזל לא זו בלבד, אלא שאתה גם מזכיר פרט פעוט זה בגירסה מרומזת זו או אחרת בפעם החמישית תוך כמה ימים
נראה שמיקום חשוב מאוד בעיניך, או כדבריך - דע מאיפה באת, לאן אתה הולך, ובפני מי אתה עומד ליתת את הדין? יפה יפה
אין דין - יש דיין!

GoodVibe

New member
צורם לי

גוף נעשה חולה - אלא אם כן הוא מתרגל מדיטציה טראנסדנטלית?!?! רק מדיטציה טראנסדנטלית? למה לא מדיטציה, נקודה? אולי די לשטיפת המח?? יש הרבה שיטות טובות, למדוט (אם יורשה לי מיוחדות ומרגשות הרבה יותר) אני לא מבינה מדוע להבליט רק את השיטה הזו. למודטים ב TD יש תכונה ליחצן את עצמם על פארש, אע"פ שאין סיבה להבליטה מטכניקות נוספות אולי רק המחיר מיוחד- 7800 לארבעה מפגשי "רוחניות" וחברות באירגון זה כל כך צורם וגורם לי לפקפק בכל צעד שלהם.

בכל השרשור הזה

לא מצאתי (אולי לא ראיתי) את המלה 'טרנסנדנטלית'. אז על מה אתה מדבר? אבל. להתייחס למה שכתבת. כן. המדיטציה הטרנסנדנטלית שונה מכל סוג אחר של מדיטציה. האם ללמעלה מ-600 מחקרים מדעיים אובייקטיביים אתה קורא פארש? קורס TM איננו 4 מפגשי "רוחניות". הוא התנסות ווידוא והבנת ההתנסות. דמי-החבר לכל החיים (אלא אם העלו אותם וזה ולא ידוע לי) הם 7,630. לא 7,800. אבל. האם את/ה רוצה ללמוד ואין לך? אם לא, צורם או לא, זה לא רלוונטי לך.

לקשמי

New member
בטח שזה לא רלוונטי לו

כי אם הוא רוצה ללמוד ואין לו, איך הוא יממן למהרישי את הרולס רויס הבאה? כבר נאמר כאן על ידי אחד מחסידי המ"ט שהסיבה למחיר הגבוה היא שמהרישי לא רוצה שכולם ילמדו. זה ברור. הוא רוצה שרק עשירים ילמדו. הרי אנשים שאין להם כסף, מהרישי לא יכול לנצל אותם כלכלית.

טעות. ילדה

זה לא מהרישי עם הרולס רויסים. זה אושו? אולי גורו מהראג'י? אולי אמה ובהאגאוואן? אם הוא רוצה ללמוד ואין לו, שיפנה אלי. כמו שהצעתי בעבר לכמה כאן בפורום.

אינקה

New member
טעות. קשיש

סוג הרכב לא משנה, העיקר שהוא "משדרג" את האגו ונותן תחושת ייעוד בחיים, אחרת הנטל הקיומי של הבורות מכריע את האדם.

כך את מבינה את הדברים

זה נובע בפרוש מחוסר הכרה מהותי ביותר של מהרישי. אדם שאת כל חייו, אחרי שלמד למרגלות מורו, 24 שעות ביממה 365 ימים בשנה, הוא מקדיש למטרה אחת בלבד: הארה לכל אדם. (כן גם לך. בין אם את מבינה זאת או לא. בין אם את מסכימה שכתוצאה ממה שהוא עושה גם את תגיעי להארה מלאה.) וגן-עדן עלי אדמות בכל כדור הארץ. אדם שאין לו כל רכוש מלבד מה שהוא לובש. גם זה בצנעה רבה. ושטיחון המדיטציה שלו. ממש מגוחך מה שכתבת.

למעלה