מישהו אמר?
הרי זה הייתי אני,בוודאי את זוכרת..

בכל אופן,לא הבנת כלום,אבל לא "אחזיק" אותך אשמה על זה וגם לא אנסה להסביר שוב בפרוטרוט.רק אומר שתפסת את הדברים יותר מדי כפשוטם,לקחת אותם יותר מדי "למטה",יותר מדי "למטה"...אבל לא נורא,נסלח לך על זה,ברור לי שאין לך כוונות רעות...

אבל אם כבר דיברת על סרטן הערמונית(ללא כל קשר ישיר למה שנאמר בכלל בדברים שלי)אפשר לומר: סרטן הערמונית כמו כל סוג אחר של סרטן יכול לנבוע ממגוון רחב של סיבות, לא מזמן שמעתי גם על קשר לרמת הכולסטרול.(חוץ מויקיפדיה אני מבין שאת עוסקת בתחום הרפואה,כנראה

אבל מה זה משנה?אדם חי,יש לו גוף,הגוף עשוי להפוך לחולה(אלא אם כן האדם מתרגל מדיטציה טרנסצנדנטלית

,אולי אחר כך להבריא שוב או שלא. במקום שבו ניתן להתערב ניתוחית מתערבים,במקום שלא ניתן,לא מתערבים. כאשר מתערבים,הניתוח לפעמים עולה יפה ולפעמים לא.בעבר הרחוק כל מה שהיה נותר לאדם זה רק להתפםלל. אדם חי,אדם מת,זה הכל. בשורה התחתונה כל הסרטנים הנמצאים בכל מקום בגוף צריכים להטריד את האדם שאינו חולה בהם הרבה פחות מאלה המטפוריים שמכלים כבר כל חלקה טובה בנפש שלו.את אלה משום מה הוא אינו רואה

ועכשיו, אמרי לי בבקשה לאן את חותרת ולמה את סבורה שמישהו בפורום השנה שלי מתעניין בשירשור של פסח ובשיגעון הגדלות שלך כרגע "לשנות את ההגדה?!?!?

אני מקווה שברור לך שהמשפט "האם לא הגיע הזמן לשנות את ההגדה"(או משהו בדומה לזה)הוא שגעון גדלות הנובע מהתנשאות עמוקה מאוד על עולם התופעות שסביב. אם ההגדה לא מתאימה לך,הרי שאל לך לקרוא בה ואם כן,אין צורך לשנות בה דבר.אם יש לך היכולת,כתבי חדשה,היי אדם מספיק גדול כדי להנחיל מורשת שמליונים ימצאו את עצמם לאחר מכן ממלמלים במכניות כזאת או אחרת בדרך לגפילטע פיש!(אם אין לך את היכולת הזאת,אולי שווה לשמור על ענווה?) בהצלחה!