אומנים נגד הכיבוש.

double M

New member
כמה שאתה טועה.....

קודם כל אם לא היה את תי.אן ואת סגול לא הייתי מפרסם את ההודעה. באותה מידה יכלתי לפרסם ערב "תמיכה בכיבוש" בהשתתפות סאבלימינל. אני באתי ופירסמתי אירוע שקשור למוזיקה שחורה, בלי כל קשר לנושא שלו. הקטע היחידי בהודעה שקשור לפוליטיקה הוא הכותרת. שלוש מילים. זה הכל. לא 90% ולא 50%. ה"להתייצב" היה בכוונה להגיד לאנשים ששוה לראות את המופעים. אני אישית לא הולך בגלל סיבות אישיות אבל אם הייתי יכול הייתי הולך, אך ורק כדי לראות את המופעים. הייתי הולך גם אם כותרת הערב הייתה "ארץ ישראל השלמה" או אני לא יודע מה....

BIGO-G

New member
בצצצ

קשור, יהיה גם ראפ במופע הפוליטי הזה של תנועת "יש גבול", אני הולך להתייצב, לא יודע מה איתכם. בכל מקרה ראפ פוליטי משחק עניין, זה סבבה, לי לא משנה אם זה מוקי סאב או תי אן. ועל "הכיבוש" התחילו להתווכח אחרי 67´, יותר בכיוון 1973, להראות את הדברים הקשורים אחד לשני. ובהקשר הפוליטי, אתה יכול לציין ש"הכיבוש" זאת כותרת לא נכונה למצב מסובך יותר, כמה שהוא יהיה מסובך הוא לא יכול לסבך את העובדה המאוד ברורה 35 שנים העם הישראלי שולט על העם הפלשתינאי מבחינה צבאית ואזרחית, זאת עובדה שום טרנספר מרצון או מנהל אזרחי ישנו את העובדה כי העם הפלשתינאי סובל בגלל הכיבוש הישראלי, האם הוא לא יסבול בלי הישראלי? את זה ניתן לעם הפלשתינאי להוכיח וכדי לעשות את זה אנחנו צריכים להיות פה ולא שם. לצאת מהשטחים. הביגו

CrAzY B

New member
כולם הומואים

מה זה החרא הזה? אביב, גפן, בן ארצי,ברי סחרוף? מי יך לזה בכלל...

double M

New member
כן סתם חארות....

שמאלנים יפה נפש אוכלים בתחת. שיילכו לחברים שלהם בעזה. זונות....

מה יקרה

יהומאים מסריחים אומנים נגד כיבוש כס אמק מניאק אלף פעם מי רשם את יאפס מסריח גם כן ראפרים ציוניים ימזויף כל הערבים זה זבל אנשים מתים פה על ימין ועל שמאל בגלל אנשים כמוך המדינה הזאת לא תתקדם לשום מקום יבוגד מגעיל אין לך מושג איך אני מרגיש חרא עכשיו לקרא את כשמישהו שיקר לך ילך בגלל ערבי זבלה אז נראה אותך גברבר אומנים נגד כיבוש גם מוקי הומו זבל בדיוק כמו אביב גפן דש ל dresta אוהב אותך אחי double m חשבתי אתה מישהו

moshe one 23

New member
כולם ללכת שמעתי שיהיה מופע

פצצה
וגם שמעתי שמחבלים מתאבדים יעשו שיר בסוף עם כל האמנים משהו בסיגנון WE ARE THE WORLD רק אפשר לקוות שתהיה תאונת עבודה

למעלה