אומנים נגד הכיבוש.

double M

New member
אומנים נגד הכיבוש.

ביום שישי בהאנגר 11, נמל ת"א, יופיעו כ-30 זמרים, שחקנים ויוצרים תחת הכותרת "יש גבול בנמל". בינהם גם תי.אן וסגול 59. וגם: אלון אולארצ´יק, בן ארצי, יזהר אשדות, שרון בן-עזר, ישראל ברייט, טל גורדון, אביב גפן, שרון מולדאבי, ברי סחרוף, פרייקט הגומייה, ורד קלפטר, מיקה קרני, חמי רודנר, מיקי שביב ודן תורן. להתייצב! בבקשה בלי תגובות פוליטיות. זה לא המקום.

EmGee

New member
אזרחים יהודיםנגד אומנים בוגדניים

כל מי שיש לו רמת נאמנות מינימלית למדינה שלו מתבקש להחרים את כל האמנים הנ"ל שפועלים באופן ישיר כנגד הרעיון הציוני!!!

EmGee

New member
אני יודע שביקשת בלי פוליטיקה אבל

לפעמים יש אנשים שמעלים לי יותר מידי דם לראש

ro am

New member
אתה מגזים לחלוטין, אתה יכול לא ...

להסכים עם מה שהם אומרים אבל להחרים אותם זה לא קשור וסתם מתוך פילוג פוליטי,אל תעלה לעצמך את הדם לראש בגלל דעות שהן לא כמו שלך, סתם טיפשי

moshe one 23

New member
שילכו להופיע בשטחים ושלא יתנו להם

לחזור שישארו שם הם לא יחסרו לאף אחד

כל מי שרוצה לבוא שישרשר

כי אני ממש מת לבוא! ואני לא מוצא עם מי... אז מי שרוצה לבוא איתי שישרשר פה. די לכיבוש!!!!!!

EmGee

New member
אחי אין לך למה לבוא

שמאלנים לא מביאים אלכוהול

Agent G

New member
וואי אלקס איזה צירוף מקרים.....

גם אני מזה מת לבוא! אבל לדעתי הבחירה של המקום לאירוע היתה לא נכונה לדעתי האירוע לא היה צריך ליהיות בתל אביב אלא ברמאללה כדי להראות תמיכה בעם הפלשתינאי ואות הזדהות עם הכאב שלו עומרי

DardaG

New member
אלקס

אני ראם עומרי לידור ואלי ארפדי באים אז סבבה אגוזים סקס סמים וטל מוסרי זה טעים זה טעים

אה אה אה ויש לי שאלה חשובה מאוד

יהיו נציגים של תנועת החמאס, חיזבאללה, תנזים? משהו? למה אם אין סלבריטיז אמיתיים אני לא בא.

למעלה