אומנים נגד הכיבוש.

בדיוק, ומופיעים שם

גם "הראפרים די-אם-איי"...ככה היה כתוב באחד המקומות...אין לי מושג מי אלה, אבל עכשיו זה קשור למוסיקה שחורה. ובלי קשר לדעותיי בנושא, כבוד לאמנים שסוף סוף הפסיקו לפחד להביע את דעתם. סאב כבר לא לבד.

EmGee

New member
כנראה התכוונת לדי איי אם

שזה ההרכב של טי אן וזה da arabian mcs

וואו בוגדנים...."נגד הרעיון הציוני"

למישהו שטפו בארץ את המח ממש טוב עד שהוא החל לדקלם סיסמאות. מי אמר שהכיבוש הוא רעיון ציוני ? ז´בוטינסקי ? בטוח שלא. מי קובע מהם גבולות הכיבוש ? קרוואן בודד על גבעה מוקפת בכפרים פלשתינאים ש 6 חיילים שומרים עליו זו ציונות ?או אולי איוולת שעליה אנחנו משלמים מאות מיליוני שקלים בחודש שהיו יכולים ללכת לרווחה לחינוך וליצירת מקומות תעסוקה חדשים? אין שחור לבן בחיים יש רק אנשים שמאמינים לכאלה שאומרים שיש.

EmGee

New member
לירון אתה יודע שאני אוהב אותך

אז בקשה בוא לא ניכנס לפוליטיקה רק בקשה תסכים איתי שהבעיה זה לא המתנחלים כי ברק כבר הסכים לפנות 98% מהם וזה לא כל כך עזר

ואתה יודע שאני אוהב אותך אבל

הבעיה היא בדיוק אנשים כמו ברק שניהל משא ומתן ברשלנות ואנשים כמו עראפת שחשבון הבנק שלו יותר חשוב לו מרווחת התושבים שלו ומחיי אדם.

DJ$upreme

New member
לירון, חבל.

אתה לא חושב שחבל? למה לקחת את הטפשות מהטפשים, זה בדרך כלל כל מה שיש להם.

קצת לא נעים לי להיכנס לויכוח הזה

בהודעה השלישית שלי בפורום,אבל קשה להתאפק.. שלוש הערות: 1.הבעיה בעייני 70 אחוז מהישראלים היא לא השטחים.אם היו מבטיחים להם שבזה יתומו צרותנו אני בטוח ש70 אחוז מהאוכלוסיה היהודית בארץ היתתה מוכנה לוותר על כל השטחים מחר,כולל מזרח ירושלים. 2.הבעיה היא לא שמוחים נגד הכיבוש אלא שההכנסות המופע נועדו לתמיכה במשפחות הסרבנים וזה כבר חוצפה. 3.אם אותו ראפר ערבי כל כך "אמיץ" מדוע הוא לא יוצא נגד השחיתות בשלטון הפלסטינאי?מדוע הוא לא יוצא כנג הפגיעה שיש בחברה הערבית בכלל ובשטחים בפרט בזכויותיהם של נשים והומוסקסואלים?למה הוא לא יוצא במקביל לקריאות(הלגטמיות!) נגד הכיבוש גם נגד המתאבדים(בשירים עצמם!).איזה אומץ יש לו?הרי נגד החברה שלו הוא לא יעיז לצאת.

dresta

New member
ל- EMGEE

קח את ההודעות הלא מעניינות שלך ואת החבר´ה הערבים שלך וסעו לרמאללה, המקום הראוי לך ולהם. בוגד - לא נשכח, לא נסלח.

dresta

New member
מצטער EMGEE

זה לא היה אמור להיות אליך אלא ל-DOUBLE -M הדביל. איתך הסליחה.

double M

New member
כן הא אני כזה בוגד... עוכר ישראל...

שכחת לציין פושע מלחמה ובועל קטינות (או שזה לא קשור :)

EmGee

New member
סתם שאלה - מה הבעיה שלך!!!

אל תשפוט מישהו לפני שאתה מכיר אותו. אם אתה לא יודע אז אני מתנחל ואולי האדם ההכי ימני כאן בדעותיו אני לא אוהב את טי אן וחוץ מפושעים חפים מפשע לא שמעתי שום דבר שלו ואם תסתכל למעלה אני הראשון כאן שהתנגד לעצרת הזאת.

EmGee

New member
אחי מקבל את ההתנצלות

בכל מקרה אני לא אוהב לנטור

יאנג אי

New member
הבעיה שזה לא להפסיק לפחד להביע את

דעתם אלא זה לעשות רווח מהדעות שיענו הם מחזיקים ותאמר בתור חבר שלי יודע על מה אני מדבר בדיוק

יאנגי אתה בעיקרון צודק

מקום שני במצעד של גלי צה"ל זה נחשב לרווח ? אני באמת חושב שגם סאב וגם טי אן הם אומנים אמיצים וכן....בגלל שהם אומרים את דעתם.

המממ ../images/Emo4.gif

שמע, אתה מבקש "בלי תגובות פוליטיות", אבל איך אתה מצפה לכזה דבר שההודעה שלך 90% פוליטית? חוץ מהקטע הקטן של "בינהם גם תי.אן וסגול 59" אני לא רואה שום קשר להיפ הופ... חוצמזה שגם רשמת "להתייצב" שזה בעצם קריאה פוליטת בהקשר של ההודעה בכל מקרה, די להיות צבועים.... זה כמו לכתוב "מוות לערבים, ובלי תגובות גזעניות בבקשה, זה לא המקום". ואחרי ההקדמה הזאת, אני אכתוב תגובה חצי פוליטית (פשוט בלי להביע דיעה, למרות שכולם יודעים את שלי), בהודעה שכתבת פה ניסית להראות כאילו מה שנקרא "הכיבוש" זה דבר שיש קונצנזוס לגביו ושזה ברור שהמופע הזה צודק וצריך להתייצב, אז לא - "הכיבוש" (כותרת סתמית שהדביקו למצב הרבה יותר מורכב) הוא סוגייה בחברה הישראלית שמתווכחים עליה כבר מאז 67, ככה שלבוא בהצהרות כאלה ולתת לגיטימציה רק לצד אחד של המטבע ולהראות כאילו הוא הודעה פוליטית לגמרי.. זהו, הדברים שלי קצת התבלבלו, אבל אני מקווה שהבנתם את הכוונה...

למעלה