אומנות מאגית

Diableror

New member
הבאתי ציור כדוגמא..

ונטפלתי אליה קצת יותר מדי מסתבר.. בכל מקרה,אני עדיין לא רואה טעם לשלב את המאגיה והאומנות לבריאת "יצירת פאר" שתמשוך את הצופים אל עבר כוונות היוצר. (ההקצנה נעשתה בכוונה, על מנת להעביר את המסר) Diableror

Diableror

New member
אני גם רואה פה קורט

כפייה.. יצירת אומנות מפורשת ע"י כל צופה באופן אחר..ציור יכול להתפש אצל אדם אחד כמדכא,בעוד שהשני יראה בו ציור עליז(כנ"ל פסלים,תמונות וכ'ו). אם אתה בכל זאת רוצה שהצופים ידעו מהי כוונך,פשוט תוסיף הערה מתחת ליצירה..לא צריך לגרום להם בכוח להבין את מה שאתה רוצה שיבינו.. Diableror

Diableror

New member
זה על אותו משקל של כישוף אהבה..

כפית על אדם אהבה. כפית על אדם הבנה. כפית Diableror

ToryMaster

New member
המממ

אני לוידעת אם העברתי את הכוונה שלי... אני רואה את זה בתור שני דבריםשונים, אבל מילא

האפור

New member
אין פה שום כפיה...

יותר מבטקס הLBRP... צופה בא לראות יצירת אומנות X במוזיאון... מבחירתו. אין פה קסם להפיכת היצירה ליותר נמכרת או מעניינת אלא שילב של מימד חיי יותר בעבודה שגם ימשיך להחיות אותה לאחר מכן, זה שהצופה חש בזה לא מתוך בחירה לא אומר שזאת כפיה, גם צבע יכול להגעיל ולזעזע את הצופה או תנוחה לא טוב, זה לא אומר שהאומן כפה את זה על הצופה. אותו עניין עם טקס הLBRP ודומיו- אתה משתמש באנרגיה, למטרה אישיתי, ואמא שלך עומדת מחוץ לחדר וחשה (לא באופן מודע אני מניח) את התזוזה האנרגטית שאתה יוצר. כפיתה אותה עליה?- לא! ציירתה ציור והוספתה לו נפח אנרגטי מתוך מטרה להמחיש אותו יותר זה אומר שכפיתה את האנרגיה, בשום פנים ואופן לא. הבאתה אותה ומי שרוצה שירגיש מי שלא שימשיך. החיסרון הוא שאולי זה באמת מקבע את האנשים לעניין אחד, שיהיה, זה כבר תלוי באמן ומה הוא רוצה להראות ביצירה.

למעלה