אומגה 3 דגים

jojs8j3

New member
וואלה גם בצחוק אני לא אקנה מי הם !

וואלה גם בצחוק אני לא אקנה מי הם !

גם יקרר ביותר וגם אני יוכל לקנות פשתן ב10 שקל שהוא אותו דבר בדיוק !
וניראה לי לך שבשביל איזה 60 כדורים אני ישלם 160 שקל שאני יוכל להשיג ב10 שקל אותו דבר שמחזיק כמו 200 כדורים ??

fistuk38

New member
אז למה שאלת ?

תקנה פשתן ב10 שקל במקום לקנות אומגה 3 מדגים

0 אור 0

New member
לא נראה לי שהפורום הזה מושך נוכלים במיוחד

כמו כל מקום באינטרנט שפתוח לכל אחד לכתוב בו, אז יכולים להגיע נוכלים, בורים, כותבי שטויות ועוד, אבל בסך הכל המטפלים הקבועים פה בפורום הינם אנשים רצינים ומעמיקים שמגיעים מגישות שונות של רפואה משלימה - ולא מהססים להגיב על דברי שקר מטעים שיאמרו כאן.
תכלס לגבי שיפור הזכרון והפחתת דכאון וחרדה, האומגה 3 יכול עזור אך ורק לאותם אנשים שנבעיה אצלם נגרמה כתוצאה ממחסור בו.
במידה שיש לבעיה גורם אחר, אז חומצות השומן לא יעזרו בכלל - גלל זה אני חוזרת ומדגישה שהטיפול צריך להתחיל באבחון.

hal767

New member
אני בדעתך.

גם איכות הנשימה קובעת, צורת החשיבה, ההיסטוריה ומהלך החיים של האדם וגם מחסורים אחרים מלבד אומגה 3, כל אלה ועוד גורמים אחרים משחקים תפקיד בבעיה. ולפעמים אדם מחליט שיש לו בעיה, כגון זאת המוזכרת בשאלות, והוא בכלל טועה באיבחון של עצמו כי הוא אינו מקצועי.

hal767

New member
אומגה 3 קשור לפעילות תקינה של המוח, אבל

הוא אינו פועל לבדו עצמאית. כדי שימלא את תפקידו כראוי הוא תלוי בשורה ארוכה של יסודות מזון, והקומפלקס הנכון נמצא במזון טבעי מתאים ולא בתוסף. לא רק אומגה 3 משפיע על פעילות המוח. ישנם עוד יסודות שקשורים לזאת. כולם נמצאים במזון טבעי בריא. התוסף הינו חומר גרוע ומבודד שאינו ראוי להקרא "מזון". הוא בסה"כ חיקוי עלוב ולא מוצלח למה שצריכים לספק לגוף באמצעות תזונה נכונה.

באשר לאמונתך בצמחים ובשמנים, זכותך להאמין במה שאתה רוצה. אני חולק על כך.

jojs8j3

New member
אז

מה הדרך הטובה ביותר לקבל תאומגה 3 ?

כי לפי מה שאני מבין שדרך הצמחים כמו פשתן אי אפשר לקבל את שתי התכונות DHA ו EPA (תאמת יותר מעניין אותי זה הריכוז והפחתת הדיכאון לא יודע מה זה אחד מי הם )
יש אמת בדבר ?
כמה למשל יש EPA בפשתן עם בכלל ? עם יש כמות מספקת וואלה אז סגרתי סופית על פשתן כי זה מה שמעניין אותי...
עכשיו לא כולכך הבנתי יש צמחים שמכילים אומגה 3 EPA ויש צמחים שמכילים DHA ?? עם כן אז איזה צמחים מכילים את האומגה 3 EPA ?

ועכשיו איך אני ידע עם יש לי מחסור באומגה 3 ? בבדיקת דם ? או שדרך התזונה שלי ?
כי תאמת שאני כן אוכל דגים בערך פעמים בשבוע אבל הדגים מי הבריכה!! ולרוב מושטים ...
וחוץ מי זה אני לא אוכל שום מזון שזכור לי שמכיל אומגה 3!!

תודה רבה

jojs8j3

New member
תראו מה רשום פה .. יש אמת בדבר ???

מהן חומצות שומן אומגה 3?
קיימים 3 סוגים של חומצות שמן חיוניות מסוג אומגה 3:

EPA- חומצת שומן חיונית המהווה חומר מוצא לחומרים המסייעים בהפחתת לחץ הדם, הפחתת קרישיות הדם, וכן הפחתת תהליכים דלקתיים בגוף.
DHA- חומצת שומן חיונית זו היא בעלת חשיבות רבה במיוחד במערכת העצבים ובמוח ולכן מחסור בצריכת DHA בכמות מספקת נקשר במחקרים להפרעות קשב וריכוז, בעיות התפתחות (אצל תינוקות ופעוטות) והגברת הסיכון להיווצרות דיכאון ושינויים במצב הרוח.
ALA- מצויה בעיקר בצמחים, כגון זרעי פשתן, צמח המרווה, אגוזי מלך ועוד.
בעלי חיים מסוגלים להמיר ALA בגופם לDHA ול EPA, אך אצל בני האדם מסוגלות זאת נמוכה מאוד ועומדת על אחוזים בודדים, לכן לבני אדם מומלץ ליטול שמן דגים ממקור דגי ולא מומלץ לסמוך על צריכת אומגה 3 ממקור צמחי כמקור יחיד או ראשי.

0 אור 0

New member
הסבר מדויק יותר

תוך כדי שאתה זוכר מה שנאמר לך על הגורמים לבעיותיך שאינם בהכרח קשורים לאומגה 3, הינך מוזמן לקרוא את המאמר הבא (אני מכירה את הכותב באופן אישי - זו לא סתם "כתבה מגוגל")
http://www.mashlima.co.il/article_page.asp?id=1866

למעלה