אולי נעשה דבר כזה...

S h i R l e y

New member
גראנג´ זה לא מסריח בכלל...

מי שיודע קצת על גראנג´ ועל איך שהוא התפתח אמור לדעת שגראנג´ מושפע מהמון סגנונות מוזיקה ברוק. למשל : פרל ג´אם מאוד מושפעים מרוק קלאסי ואילו נירוונה יותר מושפעים ממטאל מה שנותן לשתי להקות גראנג´ צליל שונה לחלוטין! בגלל זה אי אפשר לשלול את כל להקות הגראנג´ כי כל אחת מאוד שונה מהשנייה...

DEATHRUCTION

New member
לא שמעתי פארל ג´ים אבל נרוונה ממש ל

לאאאאא יודעים לעשות מוזיקה

Superunknown1

New member
!!

עצם התשובה הבוגרת והמעמיקה הזאת, מוצפת נימוקים ומראה על שנינות וטעם אישי מפותח אני יכול להסיק שההבנה שלך במוזיקה שואפת למינוס. שב בשקט בפעם הבאה, טוב?

S h i R l e y

New member
זה pearl jam לא pearl jim!

ובקשר לנירוונה אני יכולה להתווכח איתך... אבל נירוונה זה בעצם קורט קוביין וזהו! הבסיסט שלהם וגם המתופף (דייב גרוהל!!!) היו מאוד מוכשרים אבל לא הרגישו אותתם בלהקה... ההערצה הגדולה הייתה לקורט קוביין... הם היו נספחים. וזה חבל! אני אישית ממש אוהבת את האנפלאגד שלהם אבל זה כנראה לא הסגנון שלך... פרל ג´אם מעולים! לדעתי הם שמים את נירוונה בכיס הקטן! אבל כדי להתחיל לאהוב את פרל ג´אם צריך לשמוע את הדיסק הראשון שלהם TEN. זה דיסק ענק! בקשר לנירוונה... הלהקה נחשבת ללהקת הגראנג´ שהכי הצליחה אבל לדעתי יש כמה טובות ממנה... alice in chains,soundgarden,audioslave ויש עוד כמה...

Superunknown1

New member
מממ... לא ממש ../images/Emo9.gif

אם כבר אז סאונדגארדן ואליס אין צ´יינס. אבל בכלליות אני הרבה יותר מעדיף פוסט-גראנג´. משהו יותר מאוחר, פחות מלודי. בסגנון ה-פופייטרס.

Heavy Thought

New member
מספיק! ../images/Emo12.gif

אתם גם מהמעצבנים האלה שמנסים לשנות אחד לשני ת´דעה? הוא לא אוהב גראנג´ אתה כן יופי, סבבה לכם אבל למה להתחיל להגיד "בפעם הבאה שב בשקט" למה, הוא חייב לך משהו? זכותו להביע את הדעה שלו, אז להרגע ולהפסיק לנסות לשנות לאחרים ת´דעה, אתה לא יכול לצפות שכולם יאהבו בדיוק את מה שאתה אוהב יום טוב

DEATHRUCTION

New member
נכון! ושוב אם למישהו יש ספק בקשר לה

בנתי המוזיקלית אני מוכן להתוכח איותו! עד שהוא יבין שהוא תעה!

guitar lan

New member
אממ... זה הולך ככה...

guitar כי אני מנגן על גיטרה, וזה אחד הדברים הכי חשובים שיש לי בחיים... lan זה לפי השם שלי, ניר לבני ו guitarln לא נשמע קליט כזה אז הוספתי A... זה אני

BMS

New member
אז ככה

לפני שנים רבות אני וחברה שלי ז"ל ישבנו ודיברנו בפלא ואז.... זה ממש לא נראה לי שמעניין אתכם אז בקיצור אח שלה אמר משהו באנגלית והיא קלטה BMS והוא ענה לה (בצחוק) שזה אקונה מטטה ומאז זה מן אקונה מטטה כזה שתמיד יהיה טוב, אל תדאג, תחייה את החיים... משהו כזה

למעלה