אולי נעשה דבר כזה...

S h i R l e y

New member
למרות שזה לא קשור לפורום...

הייתה תקופה שהייתי שומעת ספולטורה אבל לאחרונה קצת הפסקתי ככה סתם בלי לשים לב...

DEATHRUCTION

New member
שמעת ספולטורה ואת חושבת שהמוזיקה

ב MTV טובה? שמעת עוד טראש או שרק אותם?

S h i R l e y

New member
הבנת אותי לא נכון...

אני העצמי אפילו רואה אם טי וי מס´ שעות מצומצם מאוד ביום (אפילו שואף ל0) אבל היה לי נחמד לגלות שמס´ האומנים מתחום הרוק שמועמדים לפרסים של האם טי וי (שזה בכל זאת תואר די נחמד) הולך וגדל משנה לשנה... לא יודעת אם הסיבה לכך היא חיובית או אפילו אם מגיע לאומנים להתמודד אבל זה נחמד. אני שומעת קצת pantera,machine head,helloween וזהו בערך...

S h i R l e y

New member
אני בטוחה שיש...

אבל גם ככה טראש זה לא ממש הסגנון המועדף עליי... במקרה המליצו לי על הלהקות האלה ונהניתי להקשיב אבל לא חיפשתי עוד להקות אז באמת שאין לי ידע רב... לפחות לא בסגנון הזה...

חזייה זה בעע?!

חיחיח אני בטוחה שאתם חושבים... היא לא לובשת חזייות... אבל כן ני לובשת :) החרתי בניק הזה כי הוא צילצל יפה וחמוד כזה... וחוץ מזה באותו רגע באמת לא הייתי עם חזייה. אבל בד"כ ני רוב היום איתה... עד שמגיע למצבים שלא....

rainbowgirl

New member
Rainbowgirl

זה היה שהייתי בת 11 נראה לי וזה לא על זמ הלהקה רינבו! אחותי המציאה את זה בצחוק ואהבתי אז זה מלווה אותי לכל מקומ
אה! יש לי אינטרנט!

Dark Star03

New member
אמ....... זה ארוך......

אז ככה שנה שעברה אז הייתי בתצוגה של ויצו (בחיפה) ושנה היה כזה סרט חלליות שקראו לו Dark Star והתאהבתי פשוט בשם הוא כזה מיסתורי. ו "03" זה מפני שעד מעט תהיה שנת 2003

ברוכה השבה קורל אהובה ../images/Emo9.gif

חיפושית של הירח? החיפושית זה כי נאי חיפושית..ככה כולם קוראים אותי.חי
השאר לא דעת מאיפה זה בא ולא סובלת אותו כבר האמת הניק שלי אבל באיסיקיו זה חיפושית עצובה המפף שהומצא ע"י עצמי אנוכי וגלי לפני איזה ארבעה חודשים ומאז הוא איתי לא דעת מה פירושו =/

yuli c

New member
קודם כל...

סחתיין על הרעיון לשירשור... אהבתי... אז ככה... כמו שחלק מכאן כבר יודעים קוראים לי יעל. YULI C זה בגלל שהכינוי שלי הוא יולי ו-C בגלל ששם המשפחה שלי באנגלית מתחיל באות C. זהו...

מה עובר על תפוז?../images/Emo43.gif../images/Emo26.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה בכלל בכלל לא מסמן לי הודעות חדשות! זה לא פותח לי הודעות!!!! ינעלאבוק וזה מעלה לי את הפיוזים

Superunknown1

New member
מקורי בהחלט.

Superunknown האלבום המשובח והמדובר של soundgarden, כשלעצמה להקת הגראנג´ האהובה עליי. אבל שמעתי טובות ממנה, בכלליות. השם מייצג משהו, לא בחרתי בו בגלל שהוא מאגניב.

למעלה