אולי נעשה דבר כזה...

o0 Metallica 0o

New member
אולי נעשה דבר כזה...

נעשה שירשור שכל אחד יגיד מה המשמעות של הניק שלו, כי לפעמים אני רואה ואני אומר WTF ? אני אתחיל, לי קוראים o0 Metallica 0o בגלל שהלהקה האהובה עליי היא מטאליקה....מקורי, לא ?

Heavy Thought

New member
אממממ...

Heavy Thought? כי... ככה זה די משקף אותי... באמת שאין לי איך להסביר את זה בצורה מדויקת וכל הכבוד גיל, על המחשבה העמוקה שהענקת למציאת הניק שלך

DEATHRUCTION

New member
DEATHTRUCTION

שילוב של המילים DEATH- מוות DESTRUCTION- הרס מאוד אופטימי! מילה שאני המצאתי! והיא מלווה את הלהקה שלי בכל!

pinibn

New member
PINIBN

זה פיני וB של בן ו N של נעים שזה השם משפחה שלי... PINI BEN NAIM

לילוש המוותקקקקק

למה לילוש? כי חברות שלי קוראות לי ככה.. זה איך שהו מתקשר לליאור.. למה-המותק? טוב זה טיפשי.. היית תקופה שהייתה דבוקה למילה מותק וניראה לי שבחרתי את הניק בתקופה הזאת.. זהו

S h i R l e y

New member
שיט! ../images/Emo4.gif

אני כנראה הטיפשה היחידה שהחליטה לשים את השם שלה כשניק שלה... אולי אחרי השרשור המקורי אני יחשוב על שם נחמד... למישהו יש הצעות?

RiNaTiT

New member
בחרתי בשם הזה...

בגלל משו טיפשי ביותר... הייתה לי תקופה שלכל שם הייתי מוסיפה את האות ת´ בסוף.. ולשם רינת כשמוסיפים ת´ יוצא רינתית...
קצת טיפשי אבל חפיף אני אהבתי אבל היי אם יש למישהו שם מאגניב אני ישקול להחליף.....
כשלאל נימאס הוא פשוט מחייך....וחותך!!!!! Peace&Love all Rinat

yuli c

New member
אהבתי...

כשאני חושבת על זה בשם שלי- יעל זה ישמע קצת מצחיק יעלית... :)))

S h i R l e y

New member
חחחחח.....

אתה באמת רוצה שאני יקרא לעצמי על שם הלהקה שלך..?? בעצם זה שם נחמד אז אני אפילו יחשוב על זה... תמשיכו להזרים הצעות!

S h i R l e y

New member
גם אני! ../images/Emo79.gif../images/Emo6.gif

היהודים גם ככה לא מגיעים לאילת אז כמו שאומרים... אם ההר לא בא למוחמד אז מוחמד יבוא אל ההר... (או שזה הפוך??) בקיצור... הבנת אותי , אני מקווה

DEATHRUCTION

New member
לא הבנתי! אבל לאיזה הופעה את מתכוונ

ת? היו בב"ש 3 הופעות של היהודים שאני הייתי

DEATHRUCTION

New member
אכן הייתי! אולי ראית אותי?

הייתי עם חולצה של ספולטורה ועלתי על כתפיים של אנשים!

S h i R l e y

New member
לצערי לא ראיתי אף אחד...

עמדתי ממש שורה ראשונה על הבמה ולא טרחתי להסתכל אחורה
למרות שאלה שבאתי איתם עמדו די מאחורה אבל לא ממש היה אכפת לי... ספולטורה?? משובח...

למעלה