אולימפידה בבית שמש

spake

New member
מה שנכון נכון....

באמת ה-בעיה היא החינוך שהפלשטינאים מקבלים.....(שדרך אגב זו אשמנתו שהם מקבלים אותו).... נדידה של עמים...נחמד נחמד.......אף ערבי לא יקבל את זה אבל מילא....תמיד שווה לנסות (אם ניסנו את הסכמי ואי והסכמי קמפדיוד למה לא לנסות את זה.....)

MS6

New member
אשמתנו?

אז מה אתה מציע? כל העם הפלסטיני נוצר בגללנו (ידוע שעד שנות ה-30 התנועה הפלסטינית בכלל רצתה להתאחד עם סוריה..).. לכן ברור שנשפיע על החינוך. אין לנו שום דרך לשפר את החינוך.. אנחנו יכולים לפקח עליו. בעצם מאז הסכם אוסלו אנחנו אמורים לפקח עליו (מה שלא ממש קורה בפועל). איך אתה קובע שאף ערבי לא יקבל את זה... ערבים דווקא קיבלו את הרעיון הזה.. ועוד פה אצלנו. על חנקין שמעת? הקבוצות הראשונות? המושבות? אני בטוח ששמעת.. כל המקומות הללו, חבלי ארץ שלמים כמו השרון ועמק יזרעאל, נגאלו כתוצאה מהמעשים שאני מציע...בלעדי רעיון טרנספר בהסכמה ההתיישבות היהודית בישראל לא הייתה צוברת תאוצה בכלל ומדינת ישראל לא הייתה קמה היהודים בתקופה ההיא פשוט מאוד קנו אדמות וכפרים ערביים ובעזרת הכסף הרב שקיבלו הערבים הם עברו למקומות אחרים. זה בדיוק מה שאני מציע לעשות רק בצורה רשמית. אגב אני מציע עוד פתרון נוח והומני.. השמאל לפני 60 שנים הציע (וביצע) פתרון הרבה יותר אכזרי: השמאל היה אבי הטרנספר בכוח. עשרות אלפי ערבים גורשו מבתיהם כפרים וערים שלמות נכבשו ותושביהם פונו כתוצאה מהמדיניות האכזרית של השמאל במלחמת השחרור.. גם מקומות מאוד קרובים אלינו כגון הכפר הערבי סרעה (שהפך לצרעה) זנחיה (שהפכה לזנוח) מחסיה (שמשום מה לא שינתה את השם) ודיר ראפת (יישוב ערבי גדול ליד רמת בית שמש שתושביו גורשו ממנו).

shiroosh999

New member
אחרת לא היית מנהלת פורום..

שבמקרה במקרה נושא את השם שלה

למעלה