אולימפידה בבית שמש

spake

New member
שיר...........

מה זה תעוף מפה?........נשמע כאילו את מדברת עם משהו שנכנס למועדון ולא אוהב את המוסיקה את יודעת זו לא ממש החלטה שלו!!! (בדיוק כמו ששהורים שלך לא נותנים לך להחליט איפה לגור!)

shiroosh999

New member
אבל זה לא בסדר בצורה שהוא מדבר בה..

אני לאדעת מה איתך, לא נוח לי איך שהוא מדבר פה על העיר, הוא כל הזמן מזמיץ אותה. אין לו מילה אחת טובה עליה.

spake

New member
תגזים.........

בנאדם בית שמש זה לא גן עדן ואפילו לא קרוב לזה יש בה הרבה דברים שאפשר לשפר... אוקיי בסדר הרבה מאוד דברים לשפר אבל עדיין אתה מגזים... יש הרבה דברים טובים בבית שמש... וחוץ מזה אתה מוזמן לשנות ולארגן דברים~ הבעיה של אנשים כמוך שהם רק מתלוננים ולא עושים כלום בנידון!

זה 5555

זה לא המשתמש שלי אני ממחשב אחר.. אני רוצה לשאול: אם אתם אומרים שיש דברים טובים בבית שמש.. אז אני רוצה לשמוע. תגידו לי.. אני רוצה לשמוע.

tamar brandy

New member
הדבר המושלאם ביותר- ../images/Emo163.gif|בוב|

קן בית שמש
שגם אם אין לנו הרבה חניכים אנחנו הקן הכי מגובש שיש
וכל האנשים שבפורום הזה... העיר עצמה יפה, אין כאן מלא סיבוכים כמו במודיעין... ועוד פרט קטן שאני אורטל ושיר מנסות להלחם עליו
בעתיד תדעו פרטים

shiroosh999

New member
../images/Emo25.gif

הפארק, האנשים, האווירה פה שכולם מכירים את כולם. השכונה, זה שכיף לך לטייל פה, ולא משנה מאיפה תבוא, צרגיש בבית. עוד?

5555

New member
איזה שטויות.. אלה דברים רעים.

קודם כל.. בפארק אי אפשר לטייל ביום כי חם ובלילה יש עבריניים והפארקים פה קטנים. האנשים פה מכירים אחד את השני וזה מה שגרוע פה.. שכולם מרכלים על כולם. בכלל לא כיף לטייל פה.. את מרגישה כמו בבית.. אבל אני מרגיש כמו מישהו חדש בעיר שלא מצליח להסתגל לכלום!(ואני גר כאן מאז שנולדתי!!!)

shiroosh999

New member
אתה יודע מה?

זה ממש מעצבן לדבר איתך. הדברים האלה טובים לי. הדברים האלה עושים יל טוב, עצם העובדה שאתה בנאדם פסימי, אנטי וכל כך לא נעים לויכוח, לא אומרת שאני אל נהנית מהמחייה במקום הזה. אם לך בית שמש זה חרא של מקום, אתה כנראה בנאדם עיוור, ובנוסף לזה, אנטי, בצורה שלא תאומן.

5555

New member
מה זה בכלל?

מה זה קן בית שמש? ולאנשים שמאלנים אתם קוראים אנשים איכותיים? אז אני לא רוצה קשר לא עם "האיכותיים" ולא עם העבריינים.

MS6

New member
אתה מכליל לגמרי...

יש איכותיים מימין ויש איכותיים משמאל כמו שיש מטורפים מימין ויש מטורפים משמאל. אתה יודע בגלל זה יש גם מספר תנועות נוער.. כדי שכל אחד ימצא את המקום שלו.. שהנוער החילוני שמאלי ילך לתנועות השמאל ושהנוער החילוני ימני ילך לתנועות הימין.

tamar brandy

New member
הדבר שהכי מתאים כאן זה: ../images/Emo163.gif|בוב|

ושמישו ינסה שלא להסכים עם זה

5555

New member
אני לא מסכים

כי אני לא מבין בכלל מה המשמעות של האייקון הזה.

סליחה..אבל..

לכל אחד יש את הדעה הפוליטית שלו, לכל אחד יש את הערכים שבהם הוא מאמין, לכל אחד יש את דרך המחשבה שלו.. אתה רוצה להגיד לי שאין לך חברים שמאלנים?! זה שהם מאמינים במשהו שונה ממה שאתה מאמין בו אומר שהם נחותים יותר ממך?! או שווים יותר ממך?! סליחה.אבל אתה טועה..!!

MS6

New member
שים לב למשהו...

אפשר להגיד שבפורום הזה כותבים האנשים היותר איכותיים בבית שמש (חחח בלי להעלות את האגו לאף אחד פה) ורובם המוחץ חברי תנועות נוער. שכשאני רואה את החבר'ה של תנועות הנוער, החילונים והדתיים, במפגשים של תנועות הנוער כמו למשל ביום הזיכרון לחללי צה"ל אני יודע שזה הנוער האיכותי של בית שמש. אז אם אתה שואל איזה דברים טובים יש בבית שמש.. אז אני מודיע לך שתנועות הנוער.

Dark faith

New member
../images/Emo45.gif

חבל שמיעוט הנוער העברייני משקף לך את מצב הנוער בבית שמש....באמת חבל. (555) אתה יודע רק לדבר לדבר לדבר על הנוער בבית שמש וכמה שחרא כאן והכל. אבל אני אומרת לך. כמי שמוצאת עצמה בחצי השנה האחרונה רוב הימים בת"א....במקום העירוני הזה, אומרת- אין כמו בית שמש. הכל שקט שלו... מה שטוב בעיר, העיר קטנה, שקטה, רחוקה מההמון הסוער של הערים הגדולות והמזוהמות....ויחד עם זאת קרובה לכל מקום- ירושלים, ת"א....אנחנו במרכז הארץ. ובאמת, אני חושבת שיש לנו נוער איכותי כאן....מה לעשות שלפעמים האיכותי והטוב הוא אינו הבולט...למראית עין בלבד.

למעלה