אולימפידה בבית שמש

אַמִיר

New member
אולימפידה בבית שמש

פורסם בנענע סקר, היכן צריכה להתקיים האולימפידה, ומשום מה גם בית שמש היתה בין המועמדות, ולא רק מועמדת גם מובילה!!!!! יאללה אלימפידה :)

charmillion

New member
בין ענפי הספורט החדשים בעיר:

הדיפת כדור אקדח, חישוש בסגנון חופשי ופציעה בסגנון פרפר!!!

MS6

New member
ברור...

הבריכה האולימפית תהיה בבריכת בית שמש את הריצות יעשו בטניס ואת התחרויות של הג'ודו באולם של שייבר.

5555

New member
מרוב שהעיר עלובה

אז צוחקים עליה.. והאמת.. צוחקים בצדק. לפי דעתי - חרא של עיר.

tamar brandy

New member
ולפי דעתי ../images/Emo163.gif|בוב|

אחלה של עיר
יש כמה פאקים, כמו בכל עיר, אבל אין עלינו

shiroosh999

New member
אשכרה...

אוליבית שמש היא לא עיר ברמה גבוהה, אבל הזלזול בעיר הזו, דווקא בפורום הזה מגיע לרמות שלא ראיתי..

charmillion

New member
מה אתם רוצים?

שנשבח את מה שהעיר הזאת עושה לעצמה? או מה שהיא לא עושה?

shiroosh999

New member
לא נשבח את הדברים הרעים בה..

אבל גם לא נזלזל. יש בה דברים טובים, אם רק תחפשו אותם, למרות שיש פה רוב של בעיות, יש פהגם דברים שיש לשבח, ודווקא בפורום הזה היא הופכת להיות עיר פשע וחוסר חינוך וזה לא ככה. הרי אנחנו באים ממנה. ואנחנו לא עד כדי כך גרועים.

shiroosh999

New member
קודם כל..

את באה בגישה מה זה תוקפנית. ודבר שני, יכוליות שגם הגישה שלי לא משהו, אבל אני מדברת עלח זה שבפורום הזה לאמתייחסים לבית שמש כעיר, אז איך את יכולה לצפות שבמקומות אחרים יראו אותה כעיר נורמלית? וגם את לא ממש מהללת את המקום.

זה ממש לא נכון..

אני אפעם לא אמרתי שזאת חרא של עיר.. להפך..כשהייתי ליד אנשים שדיברו על זה אני דאגתי שלבית שמש לא יהיה שם רע.. אני מאוד אוהבת את העיר הזאת..ואת לא יכולה לכעוס על מישהו שאומר שזאת עיר לא משהו כשאת בעצמך חושבת ככה ואפילו אומרת את זה אנשים שלא גרים פה..

shiroosh999

New member
זה לא נכון.

לבית שמש יש חלקים רעים וחלקים טובים. את לא יכולה להתכחש לזה. וגם את לא משו מהללת אותה. ואני עדה לזה. אל תגידי סתם.

זה כן נכון..

אני אפעם לא אמרתי שלא טוב לי לגור פה..או שזאת חרא של עיר..אני כן אוהבת את בית שמש! אז אל תמציאי דברים.. וברור שלבית שמש יש מגרעות וחסרונות..אני לא אמרתי שלא.. אבל אצל כל עיר זה ככה ויש ערים יותר גרועות מבית שמש.. אף עיר לא מושלמת..ולכל דבר טוב יש גם דבר רע..אבל צריך ללמוד להעריך את הטוב ולדעת לתקן את הרע..

charmillion

New member
כשעולות שאלות חינוך ותרבות...

התשובה ברורה. גם כששואלים איך זה לגור בעיר - אם אין בטחון והרגשה של סיפוק אז התשובה תהיה מאוד שלילית. זה לא שזה מפתיע. העיר היא עיר של שוטרים וגנבים כבר יותר מיובל.

Dark faith

New member
דוגרי, אני לא מבינה...

מה הסיבה שכל כך יורדים על העיר...אני אישית נורא אוהבת את העיר....

5555

New member
לא יודע מה איתכם

אבל אני לא רואה אפילו יתרון אחד בלגור בבית שמש. הנוער בלילה עם נרגילות בטיילת בנות 15 עוסקות בזנות(שבאות מבית טוב) תחנת סמים מאחורי האנדטה של חללי צה"ל אין קולנוע(כשהיה אז היו מסריטים סרטים ישנים) אין מסעדות חוץ מארומה.. אין כלום.. אני לא מבין איך אפשר לאהוב את העיר הזאת.. רק אם היו משלמים לי המון כסף בשביל להגיד שאני אוהב את העיר הזאת(בית שימוש) הייתי משתמש בכסף בשביל לעבור לדירה בעיר אחרת.

5555

New member
אבל יש לי בעיות כלכליות

אתם מתעצבנים כי אתם יודעים שאני צודק.

shiroosh999

New member
אנחנו מתעצבנים..

כי אנחנו לא קבוצת תמכיה שאמורה לקבל את הבעיות שלך ולהגיד שיהיה בסדר. תלך למקום אחר כדי להתלונן על כל הבעיות שלך, הבעיות הכלכליותץ שלך לא מעניינות אותנו, אל תבוטא להתלונן פה על כמה בית שמש נוראה, כי אנחנו עדיין הנוער שגר פה. ושאיפושהו כן *אהמ* אורטל *אהמ* אוהב אותה.

למעלה