אבל גם לא נזלזל. יש בה דברים טובים, אם רק תחפשו אותם, למרות שיש פה רוב של בעיות, יש פהגם דברים שיש לשבח, ודווקא בפורום הזה היא הופכת להיות עיר פשע וחוסר חינוך וזה לא ככה. הרי אנחנו באים ממנה. ואנחנו לא עד כדי כך גרועים.
את באה בגישה מה זה תוקפנית. ודבר שני, יכוליות שגם הגישה שלי לא משהו, אבל אני מדברת עלח זה שבפורום הזה לאמתייחסים לבית שמש כעיר, אז איך את יכולה לצפות שבמקומות אחרים יראו אותה כעיר נורמלית? וגם את לא ממש מהללת את המקום.
אני אפעם לא אמרתי שזאת חרא של עיר.. להפך..כשהייתי ליד אנשים שדיברו על זה אני דאגתי שלבית שמש לא יהיה שם רע.. אני מאוד אוהבת את העיר הזאת..ואת לא יכולה לכעוס על מישהו שאומר שזאת עיר לא משהו כשאת בעצמך חושבת ככה ואפילו אומרת את זה אנשים שלא גרים פה..
אני אפעם לא אמרתי שלא טוב לי לגור פה..או שזאת חרא של עיר..אני כן אוהבת את בית שמש! אז אל תמציאי דברים.. וברור שלבית שמש יש מגרעות וחסרונות..אני לא אמרתי שלא.. אבל אצל כל עיר זה ככה ויש ערים יותר גרועות מבית שמש.. אף עיר לא מושלמת..ולכל דבר טוב יש גם דבר רע..אבל צריך ללמוד להעריך את הטוב ולדעת לתקן את הרע..
התשובה ברורה. גם כששואלים איך זה לגור בעיר - אם אין בטחון והרגשה של סיפוק אז התשובה תהיה מאוד שלילית. זה לא שזה מפתיע. העיר היא עיר של שוטרים וגנבים כבר יותר מיובל.
אבל אני לא רואה אפילו יתרון אחד בלגור בבית שמש. הנוער בלילה עם נרגילות בטיילת בנות 15 עוסקות בזנות(שבאות מבית טוב) תחנת סמים מאחורי האנדטה של חללי צה"ל אין קולנוע(כשהיה אז היו מסריטים סרטים ישנים) אין מסעדות חוץ מארומה.. אין כלום.. אני לא מבין איך אפשר לאהוב את העיר הזאת.. רק אם היו משלמים לי המון כסף בשביל להגיד שאני אוהב את העיר הזאת(בית שימוש) הייתי משתמש בכסף בשביל לעבור לדירה בעיר אחרת.
כי אנחנו לא קבוצת תמכיה שאמורה לקבל את הבעיות שלך ולהגיד שיהיה בסדר. תלך למקום אחר כדי להתלונן על כל הבעיות שלך, הבעיות הכלכליותץ שלך לא מעניינות אותנו, אל תבוטא להתלונן פה על כמה בית שמש נוראה, כי אנחנו עדיין הנוער שגר פה. ושאיפושהו כן *אהמ* אורטל *אהמ* אוהב אותה.