אוכל בחוץ

רונית י

New member
אם אני הייתי שמה לבן שלי ירקות בתוך הפיתה הוא

לא היה אוכל כלום. לעומת זאת הוא אוכל ירקות בנפרד. אולי הבן שלך קטן ולא מכיר עדיין צ'יפס. אני גם לא הצגתי צ'יפס ולא קניתי עד שלא ביקש מעצמו. אני מעדיפה לתת פעם ב, ארוחה איזו שבוחר גם אם זה צ'יפס בתוך הפיתה של הפאלפל (שאגב לא אכל אף פעם) מאשר כל ארוחה להתחיל להתחשבן על מה אחוז המצרכים הבריאים במנה. העיקר שבבית בשגרה אוכלים בריא, זה מספיק לי.

sea13

New member
למה לא להכין מראש?

יוצא עם הילד? שיקח פירות / מעדן/קורנלפקס בשקית וארוה שיאכלו בבית אם כבר אוכלים בחוץ אפשר גם כריך בבית קפה,לחמניה,טוסט נקניה זה התחתית של התחתית מבחינתי לא הייתי נוגעת, גם ג'חנון מיותר

טאקית24

New member
נקניקיה גם אני לא נותנת ליובל

זה באמת כל הג'יפה של הבשר.. אני בעצמי נגעלת.. למרות שיובל אוכל ג'אנק (פריק של שניצל וציפס), אשר לג'חנון, אם זה מידי פעם לא קרה כלום, גם יובל טועם לפעמים מלאוח ואין לי בעיה, העיקר שיאכל (הבחור בעייתי באוכל).. אם זה אחת לשבועיים שלושה לא יקרה כלום, אבל לגבי הנקניקיות פשוט תסבירי לו שזה עשוי משאריות של חלקי עופות ושיש דברים הרבה יותר מזינים לתת לילד במקום.. אם הוא רוצה שהוא יאכל גחנון ונקניקיה, למה לתת לילד????

Miss Smith

New member
אפשר לקנות נקניקיות מקצב

יש לי קצב מצויין בר"ג שמכין נקניקיות בעצמו. נקניקיות שעשויות רק מעוף (ולא מזבל), טעימות ונראות בדיוק כמו המקור.

"הנזק שהוא עושה לילד"...

סליחה... אבל איזה נזק הוא בדיוק עושה לילד? אני לא רואה שום דבר פסול בכך שהילד נהנה מג'אנק פוד במיטבו כולה פעם או פעמיים בשבוע... כל עוד הוא אוכל אוכל מזין, הג'אנק הוא רק תוספת, לא? גם להם מגיע להנות.

חמודבה

New member
לא נשמע לי כזה נורא

אם זה במידה ונעשה רק מידי פעם, לא רואה את הבעייתיות.

אדי30

New member
תראי

אם ניכנס לפרופורציות, בואי נגיד את האמת קצת אוכל ג'אנק זה לא נורא. ההיפך - הילד לא ירגיש שמגבילים אותו, אלא שהוא מכיר את כל סוגי האוכל. וילמד שמהסוג הג'אנקי אוכלים רק קצת ופעם ב.. אבל, את במישר של יחסים בינך לבין בן זוגך, אתם צריכים לכבד בקשות אחד של השני. ואם באמת, אחרי כל מה שכתבו פה, את עדיין לא מסכימה שבנך יוכל כזה אוכל בתדירות המדוברת, אתם תצטרכו לשבת ביחד ולראות איזה חלופות של תזונה אפשר למצוא שיתאימו גם לך ויהיו נוחים לביצוע לבן זוגך.

../images/Emo45.gif לשורה האחרונה

הרי בזה מדובר בסופו של דבר, הרי יותר מאשר כן ג'חנון / לא ג'חנון.

למעלה