אוכל בדייט ראשון

נימשון

New member
זה מאוד משתנה

בהתאם לקשר שכבר התפתח לי בטלפון עם הבחור. היו כאלה שדפקנו ארוחה בכיף אבל לרוב זה שוקו.

sigal38

New member
דייט ראשון.......

זה צמיד אצלי קפה או שוקו חם מישהו שאני לא מכירה כבר להזמין?לא לעניין לדעתי אם יש דייט שני......אחלה

Jen74

New member
אני משתדלת להגיע לדייט ראשון שבעה

כי בפגישה ראשונה אני ארצה לשמוע ולהשמע. גם ככה יש מבוכה על מה לדבר אז גם לדאוג שאולי יש לי משהו תקוע בין השיניים או לנסות להחליט אם להעיר לו על הלכלוך שנשאר לו על הסנטר??? אני אסתפק בקפה או משקה כל שהוא ואפילו על העוגה אוותר. ארצה להרגיש כמה שיותר נינוחה בלי לחשוב על אוכל ולכלוך. למעשה, כך עשיתי בפגישה האחרונה שהייתה לי. הייתי מאוד רעבה וידעתי שיש לי עוד קצת זמן ולכן הזמנתי לי את הארוחה לפני שנפגשנו.

גלי 1970

New member
בדרך כלל לא

אבל קרה לי גם שקבענו לארוחת ערב אז אכלתי

בעקרון דייט במסעדה

דווקא יכול להיות נחמד וכיף. מקום רומנטי ויפה עם אוכל טעים שאפשר להזמין כמה מנות ואולי יין (איפה ייו ישן איפה...) נראה לי אחלה דייט.

Mr Darcy

New member
אני מעדיף קפה.

אם לאכול אז רק פוסי.רצוי עם שערות ערווה אדומות. בנוגע לשמנות-השאלה כמובן מי משלם.אם אני משלם אז לא. פשוט,לא רוצה להיתקע עם תשלום לשלושה אנשים.

תלוי עד כמה אני רעבה

ואם בכלל אכלתי באותו יום. למרות שבאופן כללי אין לי תאבון בדייט ראשון, לפני כמה חודשים היה לי דייט עם בחור מדהים, ובגלל שלא אכלתי כל היום נאלצתי לאכול טוסט בשביל לא לשתות אלכוהול על קיבה ריקה - ממש הכרחתי את עצמי. הוא היה סבבה עם זה.

P u s s i c a t

New member
מעדיפה לא לאכול בדייט ראשון

בלי קשר לרגשי נחיתות. פשוט מהסיבה שאוהבת להבין מי יושב מולי ולנסות לפתח שיחה מעניינת. ואותי חינכו לא לדבר בפה מלא.
מה גם ש... אין לי ממש מושג מה יכול להתפתח בהמשך הערב. ואם הוא פתאום בא ביציאה ממש לא לעניין - לא בא לי להשאר תקועה שם רק כי כבר הזמנתי מנה שיקח לה עוד חצי שעה עד שתוגש. פגישה ראשונה - קפה, עוגה או משהו קל. אם הערב זורם ולא רוצים לסיים אותו - תמיד אפשר לאכול. בנוסף... יש גברים שמתעקשים לשלם בדייט ראשון. אם יהיה המשך - בכיף. בפעם הבאה אזמין אותו. אם לא יהיה המשך... לא יהיה לי נעים שמישהו ישלם עליי ארוחה מלאה כשאין לי כוונה להמשך - ולא רואה לנכון להגיד לו - שמע, עזוב. אתה גם ככה לא הטיפוס שלי - אז חבל על הכסף שלך...
בקיצ... משתדלת לא לאכול.

../images/Emo187.gifאני אף פעם לא מזמינה אוכל

בדייט ראשון ואני לא שמנה. מה הקשר שמנה או רזה? אני לא מזמינה אוכל כי במידה והדייט לא יהיה מוצלח אז אני לא רוצה להתקע איתו שעות בבית קפה....חחחחחחחחחחחחחחחחחח בשבילי תמיד בדייט ראשון - דיאט קולה. אפילו לא מילקשייק או שוקו

ת י א ה

New member
אני

לפני הדייט הראשון צמה יומיים, ואז מזמינה חופשי על חשבונו. אוכלת כמובן בנימוס ובפה סגור ומלקקת את השפתיים מידי פעם. אם יש כימיה אני אפילו טועמת מהמנה שלו, ואם היא טעימה אני מעבירה חלק נכבד מהכמות לצלחת שלי. יכול להיות שבגלל זה הם לא מתקשרים אלי למחרת ? תיאה, תוהה

MAYA280

New member
בעבר הזמנתי רק שתייה.

כיום אני מזמינה בדרך כלל סלט יווני אם אני רעבה.

זה תלוי ומשתנה

פעם לא הייתי מעיזה לאכגול דבר, לשתות בקושי גם כן כל כך הרגשתי רע עם עצמי (פיזית) ולא הרשיתי לעצמי דבר. אחר כך דברים השתנו ואני יחד איתם. היום אני מרשה לעצמי בהתאם למה שרוצה ובא לי באותו רגע. אני לא נוטה להגיע לדייט רעבה, באופן טבעי מבחינת השעה ביום אבל עוגה, טוסט, דברים קטנים כאלו לנשנש בכיף, אין לי בעיה. ממש לתקוע ארוחה? אם יצא, אז אין לי בעיה. צריך קודם שאיזה גברבר רומנטיקן כמו עופריקו שלנו, יזמין אותי למסעדה
אם כבר דיברנו על אוכל... זה משמש כלי סינון/אבחון נוסף: הדרך בה הוא אוכל מדבר בפה מלא או לא מציע לי או לא לאט או מהר וכל מיני כאלו... אני מניחה שזה לא משהו שייחודי רק לי ורובנו עושים זאת במודע או שלא

magenta73

New member
לא תהייה לי פגישה ראשונה בבית קפה

לא אוהבת... מילא בפאב. ואני אזמין לאכול אם אני אהיה רעבה. פשוט מאוד.

למעלה