אוכל בדייט ראשון

SwanLake

New member
אוכל בדייט ראשון

נניח ויש לכם פגישה ראשונה בבית קפה-מסעדה. האם תזמינו משהו לאכול או רק
ומקסימום עוגה קטנה

shelly1975

New member
העניין של לא להזמין אוכל נראה לי

כמו רגשי נחיתות קצת. למה לא? כאילו לא לאכול מול הדייט? למה זה אמור לעשות turn off?!

למה רגשי נחיתות?

היא מעלה נקודה טובה, יש כאלה שלא מרגישים בנוח לבלוס מול הדייט, אפשר להבין את זה, לא כולם עשויים מאותו חומר.

shelly1975

New member
נכון שהיא מעלה נקודה טובה אבל

אני אומרת שמי שלא אוכל בדייט ראשון באופן פרינציפיוזי, זה נראה לי מרגשי נחיתות, בהחלט. לא צריך לאכול כמו חזירים. צריך להרגיש די נוח בדייט ולא בפוזה.

SwanLake

New member
שאלת המשך

האם את חושבת שאנשים יותר מלאים (בעיקר נשים) יטו יותר להרגיש חוסר נוחות לאכול בדייט ראשון?

שוב את טועה לדעתי

מה העניין עם רגשי נחיתות? זה טבעי מאד שאישה שמנה תימנע מלהזמין אוכל בדייט ראשון. איפה רגשי נחיתות? זו מבוכה ולא רגשי נחיתות, זו אי נעימות, זה הכל.

shelly1975

New member
זובי טבעי

מה פתאום טבעי שאישה שמנה תימנע מעצמה לאכול??? דווקא אתה שתגיד את זה? מוזר...

זובי את ../images/Emo13.gif

בטח שזה טבעי, היא לא מונעת מעצמה, היא נמנעת בדייט ראשון לאכול- לא מונעת מעצמה, היא יכולה לאכול אחר כך כל מה שהיא רוצה. מה הקטע? איפה הרגשי נחיתות? ודווקא אני, כן, חושב שאת טועה.

shelly1975

New member
ראשית, אני אף פעם לא טועה ../images/Emo3.gif

מושלמת שכמותי. ב. אישה שמנה שלא תאכל בדייט ראשון בגלל שהיא שמנה, זה נובע מרגשי נחיתות, אלא מה?????

shelly1975

New member
אויש נו באמת, מה קשור????

זה בכלל לא אותו דבר!!!!!!! מעצבן אחד

אה לא?

חחחחחחחחח עיצבנתי אותך? סבבה
כי את מדברת שטויות... רגשי נחיתות, זה שלא נעים לאכול בדייט ראשון לא מעיד על רגשי נחיתות, זה שלא נוח - לא מעיד על רגשיי נחיתות.

shelly1975

New member
יוווווווווווווווווו אתה לא הבנת

אמרתי שמי שלא אוכלת בדייט ראשון רק בגלל שהיא שמנה זה בגלל רגשי נחיתות ואני עומדת מאחורי זה כסלע

נו בטח, את עקשנית ../images/Emo13.gif

מתאים לך להיות פולניה..... חחחחחחחחחחח לא משנה מה היא ואיך היא נראית, רזה, שמנה, אם לא נעים לה- זה לא אומר שהיא מרגישה נחותה. גררררררררררררר

למעלה