זה שאת עקשנית קשור לרגשיי נחיתות
נ נטשה אוהבת New member 9/12/05 #45 גם לרזות יש בעיה לאכול בדייט ראשון ההתרגשות גורמת לאלו שגם כך אכלניות קטנות מאוד, לאכול אפילו פחות.
S shelly1975 New member 9/12/05 #10 זה מתחבר למה שעניתי לפני כמה שעות ללא נסיך, לגבי נשים מלאות, שמרגישות חוסר ביטחון עם השומן שלהן, קרוב לודאי שהן אלה שירגישו לא נוח לאכול בדייט ראשון ואולי אף לא לאכול בכלל לפני אנשים.
זה מתחבר למה שעניתי לפני כמה שעות ללא נסיך, לגבי נשים מלאות, שמרגישות חוסר ביטחון עם השומן שלהן, קרוב לודאי שהן אלה שירגישו לא נוח לאכול בדייט ראשון ואולי אף לא לאכול בכלל לפני אנשים.
© © RoNa New member 9/12/05 #52 אין קשר כל אחד יכול לחוש חוסר בטחון וזה בכלל לא קשור לשמנות. גם נשים יפות ורזות חושבות לפעמים שהן שמנות ומכוערות. הדוגמה הכי טובה זה מחלת האנורקסיה, ששלד מהלך שחושב שהוא שמן.
אין קשר כל אחד יכול לחוש חוסר בטחון וזה בכלל לא קשור לשמנות. גם נשים יפות ורזות חושבות לפעמים שהן שמנות ומכוערות. הדוגמה הכי טובה זה מחלת האנורקסיה, ששלד מהלך שחושב שהוא שמן.
ל לא נסיך ולא מושלם New member 9/12/05 #8 לא נכון בכלל, סורי לי היו מספר פעמים שלא הזמנתי אוכל כי הרגשתי נבוך, אלו לא רגשי נחיתות- את מערבבת.
S shelly1975 New member 9/12/05 #14 לי היו מקרים שלא הרגשתי נוח לאכול לידם אבל זה כמו שלא הרגשתי נוח בכלל לשהות לצידם.
ל לא נסיך ולא מושלם New member 9/12/05 #19 הוו, אז את רואה? לא נוח, לא נעים- זה לא קשור לרגשי נחיתות.