אוי,אלוקים שלי..

אוי,אלוקים שלי.. ../images/Emo11.gif

אני ואלוהים לא כל כך מסתדרים ביחוד עם המצוות.. למרות-שיש לי הכנה לכיפה (הממ..קרחת).. אבל יש גם בעיונת עם כמה מפעולותיו עלי אדמות ..כמו למשל... שמינה לעצמו בעולמנו חבורה של אוכלי חינם שיושבת כעלוקה על לשדה של החברה וכמו למשל,ש"בני הלויים" הללו לא משרתים בצבא ואני,ואוכלי שפנים אחרים צריכים לחפות בגופם על אוכלי החינם הללו,נזקקי ב"ל.. ויש לי בעיה גדולה עוד יותר כאשר שאני מסתכל פעם בשבוע ביומן שישי בערוץ-II על סקירת אירועי השבוע.. בשתי דקות,רואים רק סבל ואסונות ומעט מאד נחת רוח..כמעט אך ורק-יגון.. ואז,אני חייב לשאל עצמי: בשם אילו אינטרסים,האל הזה פועל כאן לטובת הרשעים,ולרעת בני האנוש ? זה מתקשר לי לששת המיליונים וצר לי,וקשה לי להבין במה העם הזה הוא "עם נבחר" אם נבחר על ידי האל לצעוד לצלילי תזמורת טרבלינקה אל עבר תאי הגאזים. אחת מהשתיים: או-שזה לא האלוהים שלי או-שהוא די חסר אונים למול כוחות פחות אלוהיים אך מזיקים ומחריבים הרבה יותר ויסלחו לי בבקשה,מסורתיים ודתיים פשוט-ככה אני חושב. מרק.

אף אחד לא כועס... והרשה לי להסביר..

חבר יקר אלוהים לא אחראי על הטוב ורוע.... אלוהים לא אחראי עליך או עליי... אלוהים הוא הקיום עצמו והוא מורכב גם ממני וממך אנחנו לא נוצרנו על ידי האלוהים אלה מן האלוהים.. ואפילו כמו שכתוב בבראשית שזהו סיפור אלגורי בקשר לנפילה שלנו מהאחדות ומההרמוניה אל תוך הנפרדות והמישור החומרי... ותאמין לי שאני הייתי שונא יהדות ומי שהולך בדרך הזאת ואמרתי אותם דברים שאמרת אתה אבל תאמיןם לי אם האנשים ההם שאתה מדבר עליהם היו יודעים באמת משהו על היהדות ןלא רק מה כתוב אלה מה מאחוריי זה ולמה זה נכתב הם היו מתנהגים בצורה של חיפוש רוחני והארה והולכים בדרך האהבה דרך אגב מאוד חשוב שקודם כל לפני שאתה שופט תעשה בדק בית לראות האם אתה לא אנוכי...ואני לא מדבר על אגואיסט תראה אם את קודם חושב אני או אם אתה קודם חושב אתה.... מבין? תקח מהם שיעור חשוב במה לא לעשות ועל פי זה גם תלמד מן הסתם מה כן לעשות.. אני יכול לכתוב על הנושא שאמרת שעות רבות אם אתה רוצה אני באייסי 72511790 או שלח לי מייל ואני אתן לך את הטלפון שלי ונדבר על כך אור והרבה אהבה ממני אמיר אנחנו אכלנו מעץ הדעת טוב ורע.... כלומר אנחנו עזבנו את האחדות לטובת המישור החומרי שבו הכל דואלי... טוב ורע זכר ונקבה וכו... עקב עובדה זו שאיבדנו מודעות התחלנו לפתח מודעות עצמית נפרדת מן המודעות האוניברסלית שהיינו בה פיתחנו מודעות עצמית נפרדת וממנה גם התפתחה האנוכיות שהיא הגורם לכל הרע בעולם הזה... כי כל רוע מקורו קודם באנוכיות...

בוא ואומר לך,משהו עוד יותר.. ../images/Emo3.gif

אפיקורסי.. כולנו "אלוהים" במובן היצירה והבריאה כיצרני המכונות,לדוגמא אזי,אנחנו יוצרים "חיים" קח טלויזיה כמשל מרכיבים מחלקים שתכננו,וייצרנו מתקנים קילקולים על ידי החלפת חלקים בדיוק כמו השתלות ותרופות לגוף. עד אשר מתיאשים ומפסיקים כל זמן שהטלויזיה מבצעת את יעודה- להקרין תמונות וקול היא נחשבת כ"חיה" ברגע שהפסקנו לתקן את הקילקולים היא הופכת לגראט של ברזלים לא מתפקדת עוד כטלויזיה משמע..מתה,ממש כמונו ואנחנו,בעיניה-אלוהי הטלוויזיה ככה,אני רואה את זה. ואל תשכח,שיש בתוכנו טובים ורעים..אז יתכן גם.. שגם האלוהים טוב,או רע הוא-יושב לוספרה מתחתנו אנחנו במישור היחסי של הריאליה והמכונות-ספירה אחת מתחתנו. הן בריאליה,אבל לא "רואות" אותה. מרק.

כנראה לא ממש קראת את שכתבתי..

אחרת היית רואה שאמרתי שלא נוצרנו על ידי האלוהים(אם אתה רוצה לקרוא לו כך) אלה נוצרנו מתוך האלוהים זה הבדל עצום מאחר והאחד ממש כמו בבמפץ הגדול כאשר תא חד תאי התפצל לשניים ואז שוב ושוב... כך האלוהים וזה בעצם אפשר לומרר אותו מקרה... ועל כן האחד התפצל שוב ושוב וממנו נוצר את כל שידוע כרגע וגם את שלא ידוע אם כך האם לפי הדרוויניזים והאבולוציה התא החד תאי יצר וברא אותך כי אם כן אתה צריך עכשיו להתפלל לחיידק חד תאי...:) או שתאמר בעצם שאתה נוצרת בתחילת האבולוציה מתוך התא הזה שהתפצל והתפתח...? מבין...

ובצלם אלוהים,ברא אותם..

של ברא אותם ולא מתוכו.. עינין של השקפה בטח,שלא קביעה חד משמעית... הקבלה,בעליל מתיחסת לאל כאל בעל מלאכה לא מושלם,כמונו וההקבלה בין המפץ הגדול ובין האלוהים המתנפץ לכאורה הנה על דעת המניח בלבד אני רואה בכל מעשה של יצירה שכולנו שותפים בו.. גם החתולה ההמליטה וגם אתה-בכותבך את תגובתך כאן.. ויצירה כמוה כעשית מלאכה ולכן-אינני רואה ההבדל בין מה שהאל עשה במעשה הבריאה ובין-מה שאנו עושים,כאן ועכשיו. ועד כמה האל הוא בעל מלאכה תוכל להתרשם בספר הבראשית,בו צוין שהאל כה עייף ממעשה הבריאה עד,שנח ממעשהו בשבת.. ובאשר לטוב ולרע,הדואליות והניגודיות אציין רק,שמלאכי האל,יש בהם טובים ויש זדים וגם-מלאך המוות עצמו-כלול ברשימה.. מרק.

Tal_Ya_Tal

New member
היי מרק, ../images/Emo42.gif זה לא שאתה לא

מסתדר עם אלוהים
אתה לא מסתדר עם התדמית שיש לך לאלוהים!!! על פי מה שכתבת כאן, נראה שאתה רואה את אלוהים, כמשהו נפרד ממך, שיושב בשמים ומחליט מה יקרה לך. שיושב בשמים ומחליט, "מה צריך הבנאדם לעשות, כמה ומתי" האם אינך סבור שזוהי ראייה מאד נאיבית?!? עד כדי כך, שאתה פוסל אותה בלגלוג סרקסטי, מריר מה. ואתה צודק! כי אין זה כך. לאלוהים אין שום קשר לעולם אותו אתה חווה. כי הוא לא ניחן ביכולת לראות את האשליה שיצרת אתה. (שיצרנו אנו כולנו ) אלוהים הוא אנרגיה אינחופית של אהבה. המצוייה בכולנו. אך אנו, במצב של שינה, מתכחשים לאנרגיה הזאת שוב ושוב. אנו חולמים חלום בלהות!!! אותה אנרגיה של אהבה הרוצה ללטף, להעניק,לתת. לחבוק ולנחם. אבל אנו אוטמים את אזננו, מניעים את ראשינו לשלילה ומכחישים במצח נחושה את קיומה של אנרגיית האהבה. לדת ולדתיים, אין חזקה על אלוהים. בעצם,אין לאיש מי אמר לך, שהאינטרפרטציה שלהם לאלוהים, היא, היא הנכונה? גם הם שבויים בחלומם הם. עולם של חוקים ואיסורים. מהו אלוהים? זהו המוחלט. הוא הסיבה הראשונית. הכח הבורא. האנרגיה הבלתי מוגדרת של היקום, הכוללת בתוכה את כל מה שקיים. זוהי שלמות מוחלטת המתפשטת על פני הכל. האנרגיה הזאת נטולת אפיון נקבי או זכרי. היא אנדרוגינוס! על כן, בעברית- קל יותר לבטאה, כי השם מופיע ברבים:" אלהים" זוהי אנרגיה של אהבה שבתוכנו. רק האהבה יכולה לברוא. אהבה, היא אנרגיה, שאיננו יכולים לתפוש בחושים. אולם אנו יכולים בדרך כלל, לחוש בה כולנו שלוחות אהבתו של אלהים (האחדות המוחלטת). אולם לא תמיד אנו מצויים במצב נפשי, רגשי, פיזי ומנטלי שבו אנו חשים באהבתו. L&L TALYA

לפני שאת מדביקה לאלוהים..

את מושג האהבה.. התיחסי בהודעתי הראשית לדואליות והסבירי לי בבקשה את הסתירה.. יותר נוח לי לראות באלוהים יצרן ולא כ"כ מוצלח,אפילו.. כפי שהוגדר בעצם בקבלה כבעל מלאכה,מלא בשגיות-יצירה ממש כמונו,לטוב או לרע. מרק.

Tal_Ya_Tal

New member
אי אפשר לראות שני עולמות ../images/Emo8.gif

היי מרק, אילו קראת את מה שכתב לך Bluz by the moon´ היית רואה שם את משמעות השניות הוא התיחס בדיוק לזאת. ובכן, אכן, אלוהים מכיל את הכל. גם את ´הטוב´-שאתה מכנה וגם את ´הרע´ על פי הגדרתך. אולם אלוהים איננו יצרן. הוא לא יצר עולם של סבל ופחד. אנחנו יצרנו אותו!!! אם אלוהים הוא ´בעל מלאכה´, כהגדרתך, היכן בית המלאכה שלו? ולמי הוא מוכר את אשר הוא מיצר?! עולם האלוהים, שונה מעולם האגו, אותו אתה רואה. ואי אפשר לראות את שני העולמות בו זמנית. מפני שעולם האגו, הוא עולם של דואליות, של שניות, של שיפוט. ואילו עולם האלוהים, הוא עולם של אחדות מוחלטת ושל אהבה אינסופית. אבל על מנת לראות את ההבדל בין שני העולמות, צריך להכיר את: "סיפור גן העדן" בראשית היה אדם והוא חי בגן עדן. גן עדן הוא מצב של תודעה. מצב בו הכל היה מושלם, נכון, בשפע וללא גבולות. והכל מתוך בחירה חופשית. היה זה מצב, בו לאדם היה כוח כמו לאלוהים. כשאלוהים ברא אותנו, הוא האציל את עצמו אל תוכנו . ברא אותנו בצלמו. בדיוק כפי שאנו יכולים ליצור הולוגרמה בעזרת מחשב או ליצור בעזרת קווים של אור דמות תלת ממדית שתדמה לנו, כך יצר אלוהים אותנו. בפנימיות שלנו קיימות מכלול התכונות של אלוהים. זוהי התודעה שלנו שנשארת לעולם ללא שינוי או כפי שנהוג לקרוא לה: "הנשמה". אנו דומים לאלוהים, אבל איננו אלוהים. לכן החלטנו להתחרות בו. הכנסנו לתודעתנו שיש הפכים. אכלנו מעץ הדעת וגילינו שיש טוב ורע, יפה מכוער, למעלה למטה, ישר ועקום, שחור ולבן, חושך ואור. בגלל עולם הניגודים, אנו זקוקים להשוואה. אין ביכולתנו להאמין שיתכן עולם שאין בו סבל, ואין סבל בלי פחדים. היות שהרגשנו שהתקפנו את אלוהים, אנו פוחדים להיות מאושרים, כדי שלא ניענש או נלך לאבדון. אלוהים לא ברא את העולם כפי שאנו חווים אותו. אנו בראנו אותו בעצמנו. אדם וחווה הכניסו "רע" לחייהם, על מנת שלא ישעמם להם. במובן זה שחילקו את עולמם ל´טוב ורע´ ´מותר ואסור´. את רגשות האשם שלהם השליכו על גופם. על איברי הרבייה שלהם ועל כן התכנסו והתחבאו. אילולי נקפו אותם רגשות אשם, לא היו יודעים "כי עירומים הם". – כלומר, שיש צורך להתבייש בגופם ולכסותו. לאחר מכן, התחילו להשליך את האשם אלה על אלו: אדם האשים את חווה וחווה האשימה את הנחש וכו´ כתוצאה מרגשי האשם, החליטו אדם וחווה להעניש את עצמם. הם גירשו את אלוהים מגן העדן, ונותרו בגיהינום. הם יצרו מגבלות בתפישה שלהם וכך הפך גן העדן לגיהינום: "בעצב תלדי בנים"; "בזיעת אפיך תאכל לחם"; "על גחונך תזחל ועפר תאכל כל ימי חייך" וכו´. גם מחלה היא מצב של השלכת רגש אשם על גופנו. מה שאנו חשים, זאת האמת בשבילנו. מה שאנו בוחרים בעולם החשיבה, זה המקור וזה מה שקורה לנו. "סוף מעשה במחשבה תחילה". אם אדם מאמין שאינו שווה שום דבר, הוא יוצר בתוך חייו מצבים שיוכיחו לו כל הזמן את אשר הוא מאמין בו. שאכן אין הוא שווה מאום. אולם אם אדם מאמין שהוא אחד עם אלוהים, שהעולם מחייך אליו ושהשפע מגיע לו בזכות, אז באמת יהיה לו קל בחיים. הכעס הוא השלכה של רגש אשם שאיננו מוכנים לראות בתוכנו ואנו משליכים אותו על מישהו אחר. בדיוק כפי שרגש אשם הוא כעס, שאנו מאמינים, שאין לנו זכות לכעוס על מישהו אחר. * אי אפשר לאיים על האמת. שום דבר שאינו אמת- לא קיים. זוהי מהות השלווה, הנובעת מן האחדות המושלמת. * עינויי הנפש והחרדות למיניהן, הסבל למינהו, אינם אלא (אגו) פחד ברגע שיפוגו הרהורי הפחד, נגבור על כל דבר ``עוין``. * כפי שהחשיכה, היא העדר אור, כך הפחד, הוא העדר אהבה. *אגו = מחשבת הנפרדות שנתנה קיום ל: חטא, פחד, אשמה. *אגו = בערות *אגו = פחד !!! * אלוהים, לא ברא את הפחד. אנו בראנו אותו. *אגו = גוף *אגו = חמישה חושים *אגו = בעיות פסיכולוגיות *אגו = קארמה *אגו = חסך (חוסר) * אגו = הזדקקות למילוי החסר *אגו = עמדת נחיתות *אגו = תחושת מאויימות *אגו = מנגנון הגנה *אגו = התקפה *אגו = למידה דרך השוואה *אגו = כל מה שמשתנה *אגו = כל מה שלא זז (תקוע). * אי אמון, אינו מצב של העדר אמונה, אלא אמונה בלא כלום.
L&L TALYA

איך זה שכולם מפספסים

ובשלבים כל אחד בהיבט כזה או אחר מפספס , אם אנו היבט נמשך מתוך האלוקים ולא נפרד ממנו , אזי נובע מכך שהוא רואה דרכינו גם את ההיבטים שעבורינו הם תת הכרתיים , את השכלול של כל רצונותינו מהלידה עד עכשיו היבט שהדתיים קוראים לו "רצוא" , ולגבי ההתרחשויות סביבך הם רק היבט שלך , דוגמאת החתול , החתול מייצג את הפאן של המרחב המעוצב לעומת תחום קיומך בעולם , והתנהגותו של החתול הוא רק היבט של מראה , לשכלול של כל רצונותיך דהיינו הרצוא והתגשמויותיו. ואתה ביום יום מניע את מבטך בין הרצונות ובמביע אף רצונות חדשים , והמנוע הפנימי שלך הלב שהוא תבניתך המקורית הנמשכת מהאל , הנעה בין הרצונות שלך והתגשמויותיהם ,כמו ציפור העפה בין ענפי העצים , ומסדרת את היחס בין הלב לרצונותך והתגשמויותיהם, פעילות הנקרא "ושוב" בא אתה משיב היבטים של רצונות לעומת הלב , ומסדר את ההתגשמות . ומכיוון שאין לך מושג איך לעשות את זה , אתה תקוע במבט על העולם כאילו יש מציאות , ועוד מתלונן על כאלה שיודעים להניע את חלקי הרצון לעומת השוב ולהגיע למצב בו הלב והרצונות הם באחדות , מצב של אושר וחיי נצח פה ועכשיו , וכשמישהוא לדוגמא אני מראה לך את הפאן הזה של הקיום , ומזכיר לך שמה שאתה צריך לעשות כדי לחזור למצב האחדותי , הוא לעסוק יותר בפעילות של "ושוב" ולהתייחד אם האל בתוכך ולאסוף את ניצוצות רצונותיך הפזורים והמתגשמים לעומתך בהתרחשויות כמו חתולים או עצים ובני אדם , ואם אתה לא יודע לחשוב או לתפוש היבט זה , אז תלמוד תורה כנגד כולם , והעיסוק במצוות הוא יישור הקו בין הרצוא לשוב ובין הלב והתגשמויות של האלוקות לעומתך , אז מקווה שאולי למדתם כולכם ממני שיש היבט נוסף על הקיום , וכיצד פועל העניין של "ותחזינה עיננו בשובך לציון " ואיך חלום קיומכם פועל , אז ימלא שחוק פינו , וגם אם לא הפנמתם את כל דברי עכשיו , אתם בדרך מעכשיו . דוד

אל תדאג,לא נפנים.. ../images/Emo3.gif

התורה אינה אלא עוד ספר הסטוריה+הגות משהו שעל גבול סיפורי הילדים.. ללמוד תורה כערך עליון? לא,לא בבית ספרי למרות שאני מכבד את אילו הלומדים כל עוד אינם מתכוונים לעשות זאת על חשבוני. מרק.

בינתיים

אתה הוא זה החי על חשבונם , ונהנה מחסדיהם . הם מושכים אור ההופך לגשמיות שבה אתה מתפלש . ומבלבל את המוח על רוחניות , רק שמרוב משא ומתן אם דרכי הארץ של הגויים , קצת פספסת והפכת את סדר הדברים . וכל היום אתה עסוק בחשבונות , ואבוי למחשבי הקיצים , דוד

אוי לאזניים-מטיף של חזרה בתשובה..

אתה וידידיך,החיים ממעשר וטומנים את הראש מאחורי האישה שבנוסף לתפקידה ההסטורי-היום אצלך מבחנת-הפריה גם מביאה לך את מצלצלים הדרושים כדי שאתה-תתנדנד בניחותא. אז איזה אור אתה מביא פה בהוויתך אור של פרזיטיות ? אוי לאזניים שכך שומעות.. אתה חושב שאתה מביא כאן אור בהטפה לחזרה בתשובה כשמשמע בדיוק הפוך.. הנצחת החושך על האור.. אני מלא הערכה למסורתיים היודעים לשזור אמונה ועבודה והקרבה והתנדבות,ופתיחות לעולם כן-אילו אנשי המפד"ל וחניכי בני-עקיבא מהם-לא תשמע מיסיונריות נוצרית של הטפה לחזרה בתשובה.. והם-לא יסתתרו מאחורי קאפותא-שחורה. מרק.

לקקטוס הרואה רק חיצוניות קוצנית

מה לעשות כאשר המדובר על מהות קיומית , דברי אלוקים חיים , ואתה רק רואה את החיצוניות של הדברים , זה כנראה בגלל שמקור הקקטוס הוא מדרום אמריקה , ואינו מפירות הארץ , ואתה הרי רק רואה את תובנת החיצוניות (נצרות). ומפספס ונופל קורבן לכל מה שאתה מטיף לו , להזכירך הישראלי אינו קקטוס וגם אינו צבר , אלא התגלמות האלוקים החיים ,(בני עליון כולכם) , ואין פה הטפה אלא הארת החושך , דוד

desert water

New member
סובייקטיביות-ההגדרה הקולקטיבית

ישנו דבר אחד שאני בטוחה ששולט בעולם! כאשר מרקי מאשים אותו בדמות האלוהים התנ"כי כאשר אמיר מסביר על חידקים, וגם כאשר טליה מסבירה על האהבה האין סופית, ניראה קמעה כי הם שוכחים שאלוהים כפי שמצווים לקרוא לו הוא עניין ס-ו-ב-י-י-ק-ט-י-ב-י!!!!! ולדעתי! אלוהים יכול להתחלק לזיליונדי קטגוריות... חשבו-אם אדם מאמין באלוהים, מאמין בו בכל ליבו, לא חשוב מקיים מצוות דתי או לא, פשוט מאמין בקיומו כדמות שיושבת מעל והאיש ההוא מאמין כי אלוהים עוזר לו והוא משמש לו כמשענת הרי האיש הוא מבורך! הוא מרגיש את הביטחון הזה שיש לו משהו ליפול עליו, גם אם הוא דמיוני בעיני אחרים, כל עוד האיש מאמין, נפשו של האיש יוצרת את האלוהים הזה, בשביל אותו האיש. ולכן האיש מבורך. את אותו שימוש שאיש (שלצורך העניין הוא יהיה מספר 1 (מקורי השם אגב) 1 נותן לאלוהים כביכול או לא, איש אחר נותן לחברו הטוב ביותר...ומכתירו לאיש שמקשיב לו ועוזר לו בכל זמן... ויש לו את אותה הרגשת בטחון מאיש אחר... מבורך גם הוא... בין אם אלוהים קיים במישור ה"אמת" ובין אם לא...מה שכן מתקיים,אלו הרבה צורות שונות של אמונה... ואמונה מקדימה את הנס. בברכה לכולכם. עידן. ואמיר יקירי, מה רע בלסגוד לחיידקים? יצורים רבי עוצמה...

שמח שהגעת עידן

עידן אני שמח שנכנסת מקווה שיעזרו לך כאן בשאלות שאני יודע שמטרידות אותך ודרך אגב בקשר לסובייקטיביות ואמונה אמונה בהחלט יוצרת המון דברים גם אם היא "לא נכונה" ועל זה אני אסביר לך כבר פעם אחרת כי אין לי זמן וריכוז כרגע לכתוב את כל זה כי השעה שתיים ורבע לפנות בוקר ויש לי מחר עבודה ויש כאן שי שצריך לשעשע..... יש לך דש דרך אגב... :) אוהב אותך מאוד ולילה טוב לך

desert water

New member
רק תיקון אחד שהפריע לי אמיר יקירי.

אולי זו קטנוניות מצידי, אבל ה"נימה" של אאתה תסביר לי... כי אין צורך שתסביר לי, אין זה כמו דבר שההבנה שלי בו קטנה או שמה תרגיל בחשבון שיש להסביר את מהותו ואת דרך עשייתו. אם ברצונך, אתה יכול רק לומר לי את דעתך. כי את דעתי על הנושא כתבתי כאן, בתימצות מסויים.

אלדר

New member
אמיר לא נראה לי ממש איך שאתה מדבר!!

"יש פה מישהי שי שצריך לשעשע" היא החברה שלך לכל הרוחות!!!!! לא כלבה שלך!!!!! זכור את זה!!!!!!!!! תן לה יחס שווה בשווה שיחס שלך!!!! וזכור אותי שלך אלדר

אוי נו אלדר....

תקשיב חבר עידן ואני ושי חברים מאוד קרובים ושאני אומר שיש שי שצריך לשעשע זה אומר שפשוט היא נראתה לי קצת משועממת כי הייתי בנט ולא איתה.... וחוץ מזה מה רע בזה שאני משעשע אותה?

אלדר

New member
דרך הסיגנון כתיבה הזה.....

ממש מגעיל מאוד!!! מצטער אבל.. זה כזה.. מגעיל.. מעליב כזה.... אני כתור חברה של מישהו לא הייתי מוכן שיגידו שצריך לשעשע אותי אף פעם!! וסליחה שאני עונה ככה אבל זה ממש נכון! אני אומר לך מה דעתי על זה......... זה מעליב אותי לשמוע כזה דבר וזה כזה נראה כאילו אתה אומר את זה מגובה רב משלה וזה שוב מגעיל... אתה בדיוק כמוה.. אז למה לדבר ככה?? כאילו היא כלב שצריך לשעשע?? מה זה פה קרקס??? אולי אמיר עדיף שאני מרוב פיגור כזה ממש ימות עכשיו?? אתה לא חושב?? רק היום נכנסתי חזרה לדיכאון הזה אחרי חופש חתי כזה של 4 ימים אני ממש פסיכי עכשיו אולי לא נדבר וזהו... אולי תתקשר לאותה נתי ותחזיר אותה אלי? וזה יפתור את הכל?? חשבת על זה?? אתה רוצה לעזור לי.... זו הדרך היחידה... שנתי תהיה שלי.....איתי....... ואני כבר שלה פשוט 3 שנים!!!! אז תראה שהיא צריכה להיות שלי חזרה אתה רוצה לעזור תשלים ביננו!!!!! האי סי שלה הוא זה: 71558743 אם יש לך כבוד ואומץ לדבר איתה ולהשלים ביננו קדימה..... תן לה את האפשרות שאני רוצה בזה... שלך אלדר

למעלה