אוי אלוהים, איזה פרק!

לילו22

New member
לא נכון

אני דווקא חושבת שמהתחלה זה היה התכנון שלו: 1. מצד אחד לא לרמות אותה ולהכחיש שאין לו רגשות כלפיה כשהיא בעצם מרגישה ויודעת את האמת- הוא הרגיש שזה חשוב בשבילה ובשביל הטיפול שהאמת תהיה על השולחן והטיפול "יכיל" את הרגשות הבעיתיים של שניהם. 2. לגרום לה להבין שהרגשות שלה נובעים מאותו מקום שהם נבעו כלפי דייב- מהמקום של "הוא זה שמציל אותי". הרי ראובן גם מציל אותה, והיא ישר מקשרת את זה לסקס כי כך היא מכירה את זה מהעבר שלה ומנערותה. הוא הרג שתי ציפורים במכה וזה היה מהלך מ-ב-ר-י-ק

TheJoCKeR

New member
אני דווקא חושב הפוך, זה פותח חזית

חדשה. ראובן ויעל כבר מסוכסכים והמבט שהיא תוקעת בנעמה (מישהו/י קלט?) ונעמה מצידה בהתחלה לא מזהה
אבל מיד קולטת. אומר המון על מה שיבוא...
שלום, אני חדש בפורום... דהה. שמח להצטרף ולהשתתף בדיונים פה, לפי מה שקראתי בשירשור הזה, הם ממש עמוקים - מצויין

תוספת

כמה שאפשר כביכול להבין שנערה שנמשכת לגברים מבוגרים מחפשת אבא, ולדבר על "תסביך אלקטרה" וכאלה, הפרק הזה פתאום המחיש את זה המחשה אחרת, יותר רגשית ואמיתית.

שרונסקי

New member
אכן היה פרק פרק. קשה לי עוד לדעת

מה לגמרי דעתי. בגדול, אני לחלוטין מסכימה איתך, טארה, על כך שהוא נעמד עם החולשות שלו והכנות שלו מולה ובכך הגיע אליה, והיה בזה משהו התאבדותי, ולא תכנון של משחק. אבל הוא לא זנח לרגע את תפקידו המקצועי, ואת ה'חקירה' הפסיכולוגית. אולי ברגע שהוא הגיע לנושא של דייב הוא הבין לגמרי שאין שום סיכוי, שזה אכן נצלני מצידו אם הוא יעשה משהו, ואולי כבר קודם, בעצם החשיפה שלו, הוא יודע שזה לא נכון לה. רק שמה שהיה חסר לי זה החלק שלו, שלא רק לה זה לא נכון, כי זה יעשה לה רע, גם לו - כי זה מעילה בחוקים המקצועיים שלו שהוא מכבד אותם ויותר מזה, מאמין בהם. ואני מקווה שזה עוד יגיע , בהמשך, ואולי זה בגלל הקושי שלי לראות את הצד שלו שבו הוא אכן מתלבט בסוגיה. זה טאבו כזה ענק מבחינתי שקשה לי להשלים עם הרעיו ןעם דמות שאני מעריכה, כמו ראובן כמטפל. ואני חושבת שזה באמת מסביר איך היא משתמשת במין (כי אחרת היא לא תעניין, כמו שנאמר לה ע"י ראובן) וכל ההתקדמות הזו בטיפול היתה אפשרית רק בגלל האינטימיות הזו שנוצרה, והמפגש עם יעל הפריע לי. אבל יעל יוצאת לקרב. ואוו. עוד אשוב..

באמת היה חסר הצד שלו

אבל אולי כי זה היה הטיפול שלה? השאלה מה הוא יגיד אצל גילה. טוב שבאת, ושעוד תשובי.

גם אני לא הייתי פה,

אבל עכשיו שהסדרה חוזרת, מפשילים שרוולים. הוי, אני עדיין חושבת על הפרק של אתמול. היה ממש חזק.

mkarin

New member
סוטה מעט מהפרק-

האם כל נערה שנמשכת לגברים מבוגרים מחפשת אבא? האם לא קיים הסבר אחר? אגב, מהו "תסביך אלקטרה" שהזכרת?

אני לא יודעת אם לא קיים

הסבר אחר, אבל זה ההסבר המתבקש סד"כ. תסביך אלקטרה זו המקבילה הנשית לתסביך אדיפוס. בשיא הפשטנות: להיות מאוהבת באבא שלך.

פאניש

New member
איזו סדרה!!!

לא זוכרת סדרה מרתקת כ"כ. אסי דיין משחק את משחק חייו. הוא גדול. ואיזה קול... אילו היה לי פסיכולוג עם קול כזה, הייתי מתגברת על כול הבעיות. קול כזה מרגיע. יותר טוב מכול כדור הרגעה. שלא ייגמר לעולם!!!!

בדיוק היום חשבתי עד כמה קול נעים או

רדיופוני יכול לרגיע אותי ולהלחיץ (הרדיופוני), באותה מידה, לאחמ'ש שלי בעבודה יש קול מלחיץ מרוב שהוא רדיופוני, ת'אמת גם לאבא של חבר שלי, כל פעם שהוא מתקשר אני קופצת...חחח... לאסי יש קול מעושן מיוחד במינו- מתאים לו לספר סיפורים לשעת לילה מאוחרת...חח...
לינוי

mobac

New member
פרק חזק...

איך נפרצו כל החומות בין נעמה לראובן... בהתחלה הייתה הרגשה שהוא מנסה לכוון אותה שתגיד שהיא רוצה לגעת בו ורוצה לשכב איתו אבל אז הגיע הסירוב שלו כשהוא חזר לכורסה. אסי דיין ואיילת זורר היו מעולים, כרגיל.

MommyHug

New member
כן, וזה לדעתי בלבל אותה

רוצה או לא רוצה? מתכוון (ניגש לשבת לידה) או לא מתכוון (חוזר לכורסא שלו) הקטע המוזר היה לטעמי כשהיא בסיום הפגישה (אני לאיודעת אם לפני הזמן בגלל שיחת הטלפון) ופשוט הלכה. אני במקומה הייתי המומה ורוצה להמשיך את הפגישה עוד כדי להבין עוד. אבל אני תמיד נתקלת בקושי לסיים פגישות.....

רק אני חשבתי שזה היה פרק איום?

אנחנו מדרדרים לאט לאט לגבולות הטלנובלה, וזה מפחיד אותי. הפרק של היום היה נוראי לטעמי. קשה לי להסביר בדיוק למה, אבל משהו מאד הטריד אותי כל הפרק. היה משהו מאד מאולץ בו.

yaelbn

New member
אתה לא לבד

גם אני נותרתי עם תחושה ש"הלכה לי הסדרה". הגלישה למחוזות הטלנובלה מאיימת להחריב את הסדרה המשובחת ביותר שנראתה על מסכינו. האמינות הוסרה. משהו חרק בפרק הזה. מקווה שאתבדה.

שרונסקי

New member
איך כולנו מפחדים מהתדרדרות לשם

(לעודף דרמה, לאקשן מיותר - טלנובלה, בקיצור), וגם, לדעתי, מנפילה של ראובן למקום לא טיפולי. זה רק אומר כמה זה משמעותי לנו, הסדרה והמקצוענות שיוצאת ממנה.

למעלה