כנפיים הרימה את ראשה
כשהתחילה לשמוע את האוטובוס מתקרב. "אוקי בנות, היא אמרה לחברותיה, בינהן עוד שלוש מעודדות שהצטרפו, "מי נדחפת?" "מכיוון שכבר הצעת," אמרה לה אבן נופך "אני חושבת שנתן לך את הכבוד." "הו, שיהיה" נאנחה כנפיים, והלכה בצעדים מהירים אל דלת האוטובוס, מפנה תלמידי שנה ראשונה איטיים והססניים מדרכה. לבסוף הגיעה אל הקבוצה שצבאה על דלת האוטובוס. היא התחילה לפנות לה דרך עם המרפקים, עד שהגיעה ממש צמוד אל הדלת, שנפתחה לאיטה. (אין לי מושג מה החלטתן בסוף עם המורות, אז אני אוותר על התיאור של המורה). כנפיים צעדה פנימה בבטחון ואמרה למורה "כהן, כנפיים כחולות". המורה עיינה במגילה ואמרה "כן, קומה שניה לבית ´נשמה´" כנפיים הלכה אל מאחורי הנהג ועלתה במדרגות המסתלסלות, עם מעקה העץ הכהה, לקומה השניה. הספסל האחורי היה כבר תפוס בבנים המג-ניבים של הבית, אז היא נכנסה לאחד מהספסלים שליד הסוף. (מל"ד: כאן אני מסבירה את הרעיון שלי יותר טוב, אבל אתם לא חייבים לקבל אותו) היא זחלה פנימה. מול עיניה הופיעה שורת מושבים שהמשיכה את שני המושבים הנראים לעין. היא המשיכה לזחול, סופרת בליבה "4, 5, 6, ו..זהו". היא הניחה את תיקה על המושב האחרון, שלפה את השרביט שלה ולחששה מהר לחש של שמירה. לאחר מכן היא זחלה שוב החוצה. כשעמדה בקו ישר עם המושבים יכלה לראות את שבעת המושבים, ואת התיק שלה בסוף, אך כשזזה סנטימטר האשליה חזרה. רק שני המושבים נראו, ריקים. היא עשתה את דרכה חזרה אל קידמת האוטובוס, כדי לחכות לחברותיה. בדרך עברה זוג מושבים שנראה ריק, אך כשעמדה במאוזן לו ראתה, במרחק של מושבים רבים, את "המוזר הזה". היא לא ידעה מהו שמו של ה"מוזר הזה" וגם אף פעם לא טרחה לברר. הוא היה טיפוס מתבודד. הוא מעולם לא דיבר. לא היה לה מושג איך נשמע קולו. היא לא שמה לב אליו הפעם, והמשיכה הלאה.