אוטובוס

BlueBeIl

New member
כנפיים המשיכה בחיפושיה...

היא נכנסה לתא בו ישבו אפר וברקן. ברקן - ידידה של גל, הבזיקה המחשבה בראשה. "ברקן, ראית את גל?" היא שאלה אותה, "חיפשתי אותו בתחנה ולא מצאתי אותו."

BlueBeIl

New member
עקב חוסר יחס....

אני ממשיכה בעצמי. "ראיתי אותו קודם," ענתה ברקן באדישות, "מתעלל בילדים קטנים כמנהגו. תחפשי בקומה שלו, הוא בטח שם." "טוב... אז תודה." אמרה כנפיים ויצאה. לבסוף היא מצאה את חבורת המעודדות. הן ישבו עם כמה מהבנים של הנבחרת, צחקקו בלי הפסקה, והתנהגו, כרגיל, כמו חבורת ילדות טפשות שאין להן טיפת מוח בגולגולת. האוטובוס כבר התחיל לנסוע, ואפשרות הרחבת הספסלים ננעלה, כדי למנוע שוטטות. כנפיים התקרבה וראתה שהן לא שמרו לה מקום. "כנפיים!" הבחינה בה פתאום נופר, כשהתפנתה מהתעסקותה ברודף המחליף "איפה היית כל הזמן?" "שימותו כולן" חשבה כנפיים בליבה, אבל היא העלתה על פניה חיוך מאולץ, וענתה בציניות: "סתם... חשבתי שהייתי אמורה לשמור לכן מקום, אבל אני רואה שזה היה מיותר, הסתדרתם בעצמכן..." "אוי כנפיים! אני כל כך מצטערת! שכחנו לשמור לך מקום..." קראה אודם בהצטערות "כנה". "טוב, כנראה שתאלצי לשבת לבד... שמרת לעצמך מקום נכון?" כנפיים, מתאמצת בכל כוחה לסלק ממוחה את המחשבה על שליפת שרביטה ופיצוץ פניה של אודם, ופנתה לאחור בלי להגיד מילהף ופנתה אל המדרגות. לא נראה שמישהי מהן שמה לב. הן היו מאוד עסוקות. "יום אחד הן יחטפו" היא סננה לעצמה בשקט.

ayana

New member
מלד: אוקי...

אבל תגידי לה שתמשיך לא שמענו ממנה הרבה זמן

אודין

New member
"סליחה?", אמרה היוליהי.

"יש בספסל מולכם ילד שיושב לבד. אולי אחד או אחת מכן ייעברו לשבת ליידו?" יער וחורש הביטו זו על זו. הן לא התכוונו לעזוב. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ על תתפלאו שאני כותבת בשם קלואי. סיכמנו על זה היום.

אודין

New member
לפתע הביטה יער בחלון, והבחינה

שהאוטובוס נוסע. "שמת לב שהתחלנו לזוז?", שאלה את חורש בפליאה.

ayana

New member
מלד: היא התכוונה לדמות שלי? לייל??

הילד שיושב לבד?

אודין

New member
לא....

היא התכוונה שמישהו יושב לבד, והיא רוצה שיעברו לשבת ליידו.

ayana

New member
מלד: לאאאאאאא

שלא תעשה את זה זה יהרוש את הדמות שלי לייל מאוהבבבבבבבבבב

אודין

New member
מל"ד: וזה העניייייייייייייייייין

חורש ויער עומדות לדבר גם עליו אחרי שהוא ייצא...
חוץ מזה, לי ולקלואי יש כמה דברים שהדמויות שלנו צריכות לסגור. אולי לייל יחזור אליהן אחר כך, או יציע לחורש שיישבו יחד בארוחה...
אגב, תשאלי אותי או את קלואי אם את רוצה שהם יהיו באותו הבית.

מל"ד: עיינה אני מצטערת

אבל לא נורא, אני בכל זאת אראה אותך בסעודה. ואגב, נטשת את אן ואת הקבוצה...

מל"ד: עיינה אני מצטערת

אבל הדמות שלך לא תיהרס... יהיה לך מלא זמן להיות עם חורש אחר כך...

מל"ד: לא ענית לשאלה שלי

אבל לא משנה, אני אעלה את הנושא שוב. והפעם, את תעני על השאל. חורש הנידה את ראשה. "אני גם לא מרגישה עכשיו." אמרה חורש. הן שמו לב שהיוליהי עדיין מחכה (או שכבר היא ולייל הלכו) ושתיהן הביטו על לייל. שנה ראשונה ולבד, חשבה חורש על הילד שדברה עליו היוליהי, מסכן. היא סובבה ראשה חזרה לעבר יער. "יער," היא שאלה. "את בת למוגלוגים או לקוסמים?" חורש התעניינה. "יש לך כאן אחים ואחיות קודמים או שזה פשוט בא לך בהפתעה?" סדרת החקירות נמשכה. "את עומדת לנסות להיות רודפת?" עיניה נצצו בעניין.

ayana

New member
לייל הלך בלא ברירה...

"ד´ת תוכלי להועיל בטובך ולקחת את הנער החביב הזה לתא של ירון? אני חייבת לברר משהו עם הנהג" ביקשה היוליהי. "כמובן " אמרה ד´ת בקול קר וחרישי... לייל לא חיבב את פרופסור מורייר ממבט ראשון... אמו היתה מספרד והוא ידע היטב את פרוש המילה מורייר.... מוות............

אודין

New member
"אני ממשפחת מוגלגים", ענתה יער.

"יש לי אחות קטנה בת שש." היא החליפה נושא. "כל המשפחה שלך מבית אש?", שאלה בסקרנות. "מה את יודעת על הבתים, והמיון?"

"ואו!" אמרה חורש

"כל זה בא אלייך בהפתעה כזאת?" יער הנהנה. "לא, רק אחותי הגדולה אפר באש. אחי רעם באוויר, אחותי הגדולה, שכבר עזבה את בית הספר, הייתה באדמה, ואחותי קריסטל בנשמה. ההימור של אבא שלי זה שאני יהיה או באוויר או במים." היא הרהרה בראשה אם נתנה הסבר עמוק מדי. "אחי סיפר לי כל מיני שקרים על המיון. הוא ממש מתלהב, רק שנה שנייה... אחותי קריסטל אמרה לי שזה איזה חתול ממש מצמרר, אבל אני לא מאמינה גם לזה. חתולים הם חמודים. ואחותי אפר אמרה לי שזה סתם, יושבים שתי שניות על כיסא ואחד, נטורזגיל, ממיין אותך, ושזה ממש מטומטם. אבל אני דווקא מאמינה לאחותי שכבר עזבה - היא אומרת שזה חתול, הוא שייך ללאפידארי והוא ממש ערמומי. מה את חושבת הכי אמין?" מל"ד: לא ענית לשאלה שלי בקשר לקווידיץ´...

אודין

New member
"מה פירוש הבתים?", שאלה יער בסקרנות

רבה עוד יותר. "אף ספר לא פירט על זה, ואני כל כך רוצה לדעת..." היא שלפה מהתיק שלה השרביט ולטפה אותו באצבעותיה. "אולי את יודעת כמה קסמים, אם יש לך כל כך הרבה אחים? ומי זאת לאפידארי?" קלואי: יש לי כמה דברים להגיד לך לפני שתעני. תתקשרי, אם זה יהיה לפני יום חמישי.

למעלה