אוטובוס

חורש התבוננה ביער.

"הבתים לפי האלמנטים. אבל אני מניחה שידעת את זה. אני לא יודעת יותר." היא שלפה מתיקה ספר עב כרס ואחד קל יותר עם הכותרת ´תחילת הקסם בישראל´ ו´עקבות החתול - למה, מאין ולאן´ והושיטה אותם ליער. "אולי תרצי את הספרים האילו?" היא שאלה. "קראתי אותם בחופש, ובינתיים אני בספר על לחשים וכישופים, מעניין מאוד." היא לטפה את הכריכות. "בטח שאני יודעת קסמים!" אמרה חורש בהתרגשות. "אחותי אפר למדה אותי להכין שיקויים, כמה פשוטים, ואחי לימד אותי קסמים של תלמידי שנה ראשונה." היא אחזה בשרביטה והניפה אותו, מצביעה על אחד הספרים, באומרה "פירונילו!" והספר התרומם כמה סנטימטרים מעלה. "הכי מסובך שאני מכירה." אמרה חורש. "לקח לי כל החופש. רוצה שאני אלמד אותך אחד קל?"

"טוב." אמרה חורש בזהירות.

"אל תגלי, אסור לנו לעשות קסמים." היא לקחה את שרביטה, התרכזה שנייה, ואמרה. "זה קסם להדלקת להבה קטנה בקצה השרביט. פשוט תתרכזי חזק חזק, תחשבי על כל מה שקשור באש, תקראי - מרקודו! אבל תסלסלי את הריש ואולי זה יצליח." היא עצמה עיניה, חשבה על הפעם שאחיה הקטן העלה נייר ליד הכיריים וכמעט הייתה שריפה וקראה: "מרקודו!" להבה כחולה, בגודל כף ידה הופיעה בקצה השרביט.

אודין

New member
יער נדהמה. היא הבינה, באותו הרגע,

שזה מה שהיא תעשה בבית הספר - קסמים אמיתיים. אז שלפה את שרביטה, וכשחשה את העקצוץ בקצות אצבעותיה, החלה להתרכז בשריפה שראתה לפני שבועיים. זו הייתה ההזדמנות הראשונה שלה לנסות קסם. היא הצטיינה בבית הספר הרגיל, אבל מי יודע מה יהיה כאן... האש, העשן... "מררררררקולו!", קראה. להבה טורקיזית-סגלגלה קטנטנה הופיעה בקצה שרביטה, גדלה לרגע ונעלמה.

"יופי." אמרה חורש.

"זה מעולה." היא הביטה על הלהבה. "חבל שהן לא נכבות. נצטרך פשוט להסתיר את שלי." היא הביטה על שרביטה ועל הלהבה הסגלגלה.

Sabre Runner

New member
הבהרות...

השיר Possessed by Inferno התחיל. גל העביר אותו מיד. אחריו הגיע Thou Daughter of Fire. הוא העביר גם אותו. לא אהב את ההקשרים. I am the King התחיל לנגן. הוא הניח את תיק הנגן השחור ופתח את הקיטבג, מסתכל אל תוכו. מקופלות בתוכו בצורה מושלמת היו גלימות הקווידיץ´ שלו, השומר. צבעי בית הספר. סמל בית הספר על הגב וסמל הבית שלו על החזה השמאלי. עירבוב מרשים ביותר של גווני הכחול. הוא מישש את סמל ביתו, רקימה מדוייקת של טיפת ים כחולה מעורבלת סביב עצמה, שוצפת וקוצפת, עם גלים בעל גוון דומה זורמים בשקט מאחוריה. הוא עזב את הבגדים והתרווח במושבו, עוצם את עיניו ומניח את ידיו מתחת לצווארו. I am the King נגמר ובזמן שהאוטובוס התחיל לזוז, Get Your Kicks on Route 666 ניגן ברקע. ------------- מל"ד: אני לא אומר שהאוטובוס נוסע, רק עדכנתי את הדמות שלי עד אותו זמן.

ayana

New member
מלד

הסכמנו שאין קבוצות בתים.... יש נבחרת בצפר שמשחקת נגד בתיספר אחרים

BlueBeIl

New member
כן, אבל בכל זאת יכול

להיות לכל אחד גם את סמל הבית שלו על המדים... אפילו אם הם לא משחקים אחד נגד השני.

Sabre Runner

New member
My point exactly.

וברגע שאני אחליט איך לצייר את מה שאמרתי אני אסרוק את זה ואעלה.

ayana

New member
בנתיים....

אן שישבה בתא עם לירן, אילאיל ואלק "אני יוצאת שנייה" היא אמרה... היא החלה ללכת במעבר הצר מקווה לא להיתקל בפרופסור מורייר ונכנסה לתא בו ישב גל שאוזניות לאוזניו, הוא לא הבחין בה לכן התישבה לידו ונגע בכתפו בעדינות

Sabre Runner

New member
מה עכשיו?

היא נגעה בו בעדינות. הוא פקח את עיניו והסתכל אליה בלי להסיט את ראשו. "היי אן," הוא אמר בזמן שהוריד את ידיו בזהירות. הוא משך את האוזניות והשהה את התקליטור. הוא הסתובב אליה בכיסאו. "מה קרה איתך בחופש?" הוא שאל בשקט, רגוע.

ayana

New member
"הכל היה כרגיל..."

"מה איתך?" אן הביטה בו... הוא היה נער מאוד נחמד ונאה ותהתה למה הוא תמיד מתבודד כל כך...... "אתה עשית משהו יוצא דופן?" היא חייכה

Sabre Runner

New member
מתי אמרתי שאני מתבודד??

"מה איתך? אתה עשית משהו יוצא דופן?" "שום דבר, הלכתי לגלוש בעיקר. זוכרת את היום ההוא שדיווחו על ים מסוכן וגלים בגובה 8 מטר?" הוא חייך בתמימות, "ניסיתי לחש הגברה שהצליח טוב מדי. מזל שלא תפסו אותי. אבל זה היה יום מצויין לגלוש." הוא הביט אל תוך עיניה מנסה למצוא שם משהו שחסר, משהו שישלים. "כמובן שגם התאמנתי קצת על הלחשים, הופעתי בשביל ילדים קטנים. את לא תאמיני כמה זה מצחיק כשהם שואלים איך עשית את זה ואני בעצמי אומר להם שזה באמת קסם."

ayana

New member
אן צחקה

"תגיד מה יקרה אם יתפסו אותך פעם??? איך נסתדר בלי שומר?????" היא הביטה בעיניו חזרה והרגישה שהיא יכלה ללכת לאיבוד בתוכם

Sabre Runner

New member
"את יודעת איך האכיפה בישראל."

"זה המקום הכי טוב ללמוד כשפים. אפשר להשתמש בהם גם כשאסור ולא אכפת לאף אחד. אלא אם כן את מחזירה את קט´ולו או מאיצה את האפוקליפסה, אף אחד לא ישים לב אלייך." הוא תמיד נהנה לדבר איתה. היא אפשר לדבר איתה על העולם אבל לשכוח לגמרי שהוא קיים. "אני עוד שנתיים כבר לא יהיה פה. אבל אח שלי מגיע שנה הבאה, הוא יוכל להחליף אותי בכל מקרה. ולמקרה הכי גרוע אני כבר מכין גיבוי." הוא הושיט את ידו למושב מאחוריו והתחיל לחטט באקראיות בקיטבג. אחרי רגע קל הוא הראה לה חפיסת קלפים רגילה.

Sabre Runner

New member
"זו המצאה קטנה שלי."

הוא הוציא את הקלפים מהחבילה ותוך שנייה הם כבר היו פרוסים כמניפה בידו. פני הקלפים היו כלפי אן והם מעורבבים כהוגן. "חבילת קלפים רגילה? לא בדיוק." בלי לסובב את הקלפים אליו הוא שלף את קלפי המלוכה חוץ מהעשרות והניח אותם בריבוע קטן על המושב. "הטמנתי בקלפים האלה לחש החזרה שמקושר אליי. כל מה שצריך זה לדעת איך להפעיל אותם והם יזמנו אותי מכמעט כל מקום. שאני אכין גם לך סט??" הוא הרים את גבותיו וחייך.

למעלה