אוטובוס

מצב
הנושא נעול.

singera

New member
אבל ברגע שאני מדליק את המזגן בחדר

אתה מזכיר לי
מחלקת התאורה ברשתות הקניה, כל הנורות והמנורות דולקים וחם שם אימים. איכס. אני רוצה שלג
1.25 כ"ס של תדיראן עילי עם שלט הכי מעפן שיש (משנת 1992 מתי שהתחילו ליצר מזגנים עיליים עם שלטים) אני מתחרה עם אתר החרמון...

singera

New member
אגב שכחתי להגיד

1.25 כ"ס של תדיראן עילי עם שלט הכי מעפן שיש (משנת 1992 מתי שהתחילו ליצר מזגנים עיליים עם שלטים) אני מתחרה עם אתר החרמון...
אגב שכחתי להגיד
בלילה שאמא שלי נכנסת לחדר מרוב הנורות ביקורת (לדים) היא אומרת שזה נראה כמו תא טייס של 747. מה לעשות יש לי משפחה "בעננים": אמא באלעל אבא פקח טיסה ואני אלקטרונאי קרונות מזלט בח"א

יהוושע

New member
פעם ציינת שנה אחרת בהתייחס לאותה

הצילום צולם ברח' מונטיפיורי ביום
17.03.1974. (לאחר גשם זלעפות) והאוטובוס בצילום אינו קו 4. לא להתבלבל.
פעם ציינת שנה אחרת בהתייחס לאותה
תמונה. לדעתי ב 74' הצביעה הזו כבר פסה מן העולם לטובת הכחול-בורדו-קרם - האין זאת?

אריק7554

New member
ניזכרתי.........

זהו 36-981 של "דן". עבד בקו 4 במשך
שנים רבות אך לא היה אוטובוס כרטיסנית. הנה צילום של אוטובוס זהה ל- 36-981. שים לב זה הדגם והוא יוצר ב-"מרכבים". שנת היצור: 1964.
ניזכרתי.........
חלק מהזמן אבא שלי עבד על האוטובוס הזה הוא באמת עבד בקו 4 משנות הארבעים ועד שפרש בתחילת שנות השבעים

זה היה אוטו מאוד מטופח ואני מניח

ניזכרתי.........
חלק מהזמן אבא שלי עבד על האוטובוס הזה הוא באמת עבד בקו 4 משנות הארבעים ועד שפרש בתחילת שנות השבעים
שאבא שלך טיפח אותו כמו שכמה נהגים בדן נוהגים לעשות. כל הכבוד ! דרך אגב: האוטובוס הכי הכי הכי הכי יפה ומטופח שהיה אי פעם ב-דן ובקו 4 היה ליילנד "מרכבים" שמספרו 36-979 !!!! פשוט אוטו מצוחצח 24 שעות. כשהושבת, הנהג שלו בכה עם דמעות !!

ה דרומי

New member
על דרך גם הסרט אצל מר פול קוטרל

שאבא שלך טיפח אותו כמו שכמה נהגים בדן נוהגים לעשות. כל הכבוד ! דרך אגב: האוטובוס הכי הכי הכי הכי יפה ומטופח שהיה אי פעם ב-דן ובקו 4 היה ליילנד "מרכבים" שמספרו 36-979 !!!! פשוט אוטו מצוחצח 24 שעות. כשהושבת, הנהג שלו בכה עם דמעות !!
על דרך גם הסרט אצל מר פול קוטרל
במוזאון של הרכבת בחיפה בסרט רואים את נסעתו האחרונה של הקטר קיטור האחרון. ואת האמת לי עמדו דמעות בעניים. בסופו של הסרט. מומלץ להגיע למוזאון של הרכבת כי יש מה לראות שם.

שמחתי לשמוע אבל יש לי מס' שאלות

מה מס' האוטובוס הזה ומי היה הנהג שלו ואם יש לך תמונות שלו אני ישמח

כמו שאמרתי: 36-979. הנהג היה אדון

מה מס' האוטובוס הזה ומי היה הנהג שלו ואם יש לך תמונות שלו אני ישמח
כמו שאמרתי: 36-979. הנהג היה אדון
צלניקר ז"ל שהתגורר ברחוב בן-יהודה 150 בתל-אביב. לא ידוע לי המס' הפנימי. אף פעם לא שמתי לב למס' פנימיים. אדון צלניקר היה נהג נהדר והוא גם נפצע בהפצצה על התחנה המרכזית בתל-אביב בשנת 1948 !

ליילנד

New member
שנות הארבעים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ניזכרתי.........
שנות הארבעים

לא נראה לי שהאוטובוס הזה היה קיים אז, אם אני לא טועה זה דגם משנות השישים. אביתר, תקן אותי אם אני טועה.

אריק7554

New member
התכוונתי ש.....

שנות הארבעים

לא נראה לי שהאוטובוס הזה היה קיים אז, אם אני לא טועה זה דגם משנות השישים. אביתר, תקן אותי אם אני טועה.
התכוונתי ש.....
אבא שלי היה בדן משנות הארבעים בתקופת המעביר אחרי שעזב את אגד

אריק7554

New member
ועוד קצת הסטוריה

התכוונתי ש.....
אבא שלי היה בדן משנות הארבעים בתקופת המעביר אחרי שעזב את אגד
ועוד קצת הסטוריה
אביקיבל את רשיון הנהיגה שלו בשנת 1931 למעשה הרשיון נקנה בעזרת קצת שוחד ממשרד התחבורה המנדטורי והוא הצטרף יחד עם שני אחיו וגיסו לקואופרטיב "בת גלים" אחרכך חלק עברו לקואופ' "נווה שאנן" ומאוחר יותר קמה חברת אגד המקורית שהתאחדה עם שומרון ודרום ונקראה "א.ש.ד". אולם השם אגד תפס יותר טוב ולכן נשאר השם הזה אולם למי שזוכר לאורך שנים הופיע השם "א.ש.ד"על האוטובוסים בקטן מתחת לשם אגד. לאחר מכן הוא עבר לתל אביב הצטרף למעביר והיה בין מקימי "דן"

ליילנד

New member
טוב אריק, אז הוא היה עם הדוד שלי

ועוד קצת הסטוריה
אביקיבל את רשיון הנהיגה שלו בשנת 1931 למעשה הרשיון נקנה בעזרת קצת שוחד ממשרד התחבורה המנדטורי והוא הצטרף יחד עם שני אחיו וגיסו לקואופרטיב "בת גלים" אחרכך חלק עברו לקואופ' "נווה שאנן" ומאוחר יותר קמה חברת אגד המקורית שהתאחדה עם שומרון ודרום ונקראה "א.ש.ד". אולם השם אגד תפס יותר טוב ולכן נשאר השם הזה אולם למי שזוכר לאורך שנים הופיע השם "א.ש.ד"על האוטובוסים בקטן מתחת לשם אגד. לאחר מכן הוא עבר לתל אביב הצטרף למעביר והיה בין מקימי "דן"
טוב אריק, אז הוא היה עם הדוד שלי

krause

New member
בהסטוריה צריך לדייק!

ועוד קצת הסטוריה
בהסטוריה צריך לדייק!
"אגד" הוקמה ב01-01-1933 כאשר 4 חברות התאחדו.הגה,התאחדות הנהגים העבריים,קדימה,המהיר. השומרון היתה קבוצה אשר התאחדה עם השרון המאוחד. דרום היתה חלק מדרום יהודה אשר הוקמה ב 1931. "אשד" הוקמה בנובמבר 1951 כאשר התאחדו שלושת המובילים הגדולים "אגד" "דרום יהודה: "שחר". על השם "אגד" סופית הוחלט באפריל 1954 .

כל מילה שלך חצובה בסלע ../images/Emo140.gif

בהסטוריה צריך לדייק!
"אגד" הוקמה ב01-01-1933 כאשר 4 חברות התאחדו.הגה,התאחדות הנהגים העבריים,קדימה,המהיר. השומרון היתה קבוצה אשר התאחדה עם השרון המאוחד. דרום היתה חלק מדרום יהודה אשר הוקמה ב 1931. "אשד" הוקמה בנובמבר 1951 כאשר התאחדו שלושת המובילים הגדולים "אגד" "דרום יהודה: "שחר". על השם "אגד" סופית הוחלט באפריל 1954 .
כל מילה שלך חצובה בסלע

מצב
הנושא נעול.
למעלה