אוח.

זה הדבר הכי טיפשי ששמעתי

מה קשור בין הדמות למציאות??? אם בסדרת סקס הוא חולה סקס אז גם במציאות ככה? אם בגברים עם כבוד הוא משחק אלים אז הוא באמת ככה? אם בפםלורי הוא משחק רומנטיקן שחבל על הזמן (ובתול נצחי-מסכן שלי לא היה לו שום קטע מהנה שם חיחי.. מקסימום נשיקה על חול) אז זה אומר שהוא ככה. אני מאמינה שיש בו קצת מכל דמות כמו כל בנאדם אחר (ולדעתי, ולפי מה שאומרים עליו השחקנים האחרים הוא דווקא כן רומנטיקן וכאלה) אבל כל דמות שהוא עושה זה לא הוא! זה תסריט כתוב... את עירבבת לגמרי את המציאות ודמיון.. לא טוב

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif"בתול נצחי" לא...../images/Emo3.gif

אל תשכחי שדלפינה היתה צריכה לגרום לו איכשהוא להאמין שהיא בהריון
אבל נו...
לא הראו את זה ככה ש...

חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני מתכוונת משתי בחינות: 1. מבחינת זה שעם פלור, אהבת חייו הוא לא עשה כלום.. שזה די מוזר לא?
כאילו מה.. שתי אנשים בוגרים.. מכירים במשך שנה.. אוהבים כמו לא יודעת, ולא עושים כלום? מוזר.. אני בטוחה שאם היא הייתה עושה קטע שהם עושים משו אבל לא מראה את זה אף אחד מההורים וכל אלה לא היה מתנגד.. זה אבעי חח
2. מבחינת חואןם מסכן שלי.. בקושי נשיקה הייתה לו שם וגם זה לא בדיוק.. חח הוא רגיל לדברים אחרים *אהמ אהמ*..

כשאמרתי "אם היא הייתה עושה" אני

מתכוונת לכריס שאם היא הייתה עושה לפחות קטע קטן שהם עושים משו בלי להראות כלום לא היו מתנגדים.. וזה יותר הגיוני

camfels

New member
בקשר אליו ולפלורוש...!

אפעם באמת לא הראו כלום...אבל תמיד רמזו.......! בפרק שהוא היה שיכור...אז בבוקר אחורי זה פדה שאל את פלור מה הם עשו אתמול..והיא אמרה לו "הדבר הכי יפה שאפשר לעשות"...אז תבינו לבד...

לא נראה לי שלזה התכוונו..

אבל גם אם לזה התכוונו לא הראו את זה.. היו עוד רמזיםם כן? אממ שהוא ישן איתה בלילה לפני החתונה למשל.. אבל לא יודעת. חח בכל זאת חואן עצמו לא עשה כלום.

camfels

New member
חח נו בדיוק זה לא חואני זה פדה..בעע

חחח גם חואני המתוקי שלי לא כזה תמים במציאות... במחשק אסוציאציות...סקס...-->הכי טוב שיש...ככה הוא ענה.. חחח הוא לא נראה לי ממש תמים...חוץ מזה הוא כבר גדול.. אני חושבת שמותר לו לעשות מה שהוא רוצה אם מי שהוא רוצה...

אני לא חושבת שזה דבר רע

לאהוב סקס.. חח הוא בנאדם מבוגר.. בן 31... וזה לא אומר שום דבר רע עליו כמו שאנשים אחרים אומרים פה.. לדעתי זה בסדר גמור.. כאילו מה זה כבר? בול פעולה טבעית של האדם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחח הוא מספיק גדול לעשות מה

שבא לו עם מי שבא לו גם עם עצמו!(אם הבנתם את הכוונה חח).. חואני לא תמיד אם הוא אמר שסקס זה הדבר היכ טוב שיש מן הסתם הוא אוהב את זה (מאוד) חח..ושיהיה לו בכיף חוץ מזה סקס זה דבר טבעי בלי סקס לא היינו קימים חחחחח..והוא מספיק גדול חח הוא בן 31 אני בטוחה שהוא הספיק לעשות המון דברים *אהם* *אהם* חחח..

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

הבנתי.. וכל מה שאמרת זאת דעתי גם.. מה שאמרתי במילים אחרת.. הוא גדול והוא יודע מה הוא עושה, חוץ מזה שכבר שאת אמרתי וכמו שכבר אמרתי זה טבעי.. זה לא פשע אני לא מבינה למה אנשים מתים מזה..

didalf

Well-known member
../images/Emo3.gifחיחי

סופסוף מישהי שחושבת כמוני... שאם הם כ"כ מאוהבים והם כבר מבוגרים הם היו צריכים לעשות משהו.. אבל נראה לי שבלילה לפי החתונה לא? הוא לא סתם בא לישון איתה.. נראה לי

מה רע בשמוליק שלו?!חחחחח..

חח זה מצחיק כהמ שאת ילדודית ולא מבינה כלום חח..חואני משחק דמויות פדה זאת דמות ודיאגו זאת דמות והן שונות לגמריי!הוא שחקן מוכשר וכל זה מראה שהוא מוכשר הוא יודע לשחק מצויין ואם את לא יודעת לעשות הפרדה בין החיים האמיתיים לדמויות אז לא כדאי לך לראות סדרות כי תעריצים לפי דמויות ולא תעריכי את מי שמשחק אותן..

shaninosh3

New member
נכון!! ../images/Emo13.gif

צודקת!! בכל סידרה נותנים לו תפקיד שונה ולפי זה הוא משחק ולא לפי מי שהוא! אבל יכול להיות שיש לו קצת מכל דמות!

חח אתם רואים!הוא מושלם!

גם רומנטיקן וקפדן כמו פדה,גם קשוח כמו רוקו,גם כוסון עולמי,וגם שובב כמו דיאגו גרררר מושלם!!!!!!!!!!!!אהההההההההההה ושמישהו ינסה להגיד אחרת!

KaMi LoVe JuAn

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo42.gifאוי ואבוי!

אתם רציניים!???#$!@?$?
נו באמתתתתתתתתת!!!!!!
תתחילו להבדיל בין דמות לבין המציאות!!!!!
זה שחואן משחק בסידרה אחת כחולה סקס זה לא אומר שהוא באמת כזה במציאות!!!
וזה שהוא משחק בסדרה אחרת כרומנטיקן מאוהב ובלה בלה בלה זה לא אומר שהוא כזה גם במצאיות!!
מה זה השטויות האלה נו באמת!?!??
חשבתי שאנחנו ילדים בוגרים כאן!
לא תינוקות שלא יכולים להבדיל בין דמות למציאות!
אכזבה!

ApharseMon

New member
תרגיעי קצת..

אני בוגרת מאוד, ובכל- זאת זה אי שם מעורר קצת אכזבה ממנו.
[ על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.

למה פדה כזה תמים?!

בגלל שלא הראו את הדמות שלו פדה עולה על פלור או דלפי או מופיע בלי בגדים זה אומר שהוא תמים?!ממש לא תראו כמה שהוא חרמן על פלור חחח.. כל סצינה שלהם הוא מנסה להשכיב אותה כמבן שלא מראים את זה בברור אבל יש לי מלא קטעים שרואים בברור שהוא כל כך חרמן עלייה שזה מפחיד חח למשל עם הכובע המקסיסקני או שהוא רצה לישון איתה או שהוא בא לחדר שלה בלילה ורצה להיות איתה והיא כזה ניסתה לסלק אותו והוא תפס והדביק אותה אליו והביא לה נשיקות חח אומנם זה כלום לעומת דייאגו אבל פדה לא כזה תמים!

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifשאלה בקשר לחואן...

הסדרה הזאת שהוא משתתף בה ומצטלם בעירום, זאת טלנובלה? והאם היא תגיע לארץ?

למעלה