אוח.

ApharseMon

New member
אוח.

זה דפוק לגמרי. רק לי מפריע. קודם כל להיפרד ממנו- קשה. אחר- כך לראות את השמוליק שלו. אני כבר מעדיפה שהוא לא יחזור. קחו את- זה קשה, זה קשה לי לחשוב אליו כאל מישהו כזה שמצטלם בעירום, ופתאום מישהו רגיל שכזה, ואוהב וילדותי. עצוב.
.

אז מה?? אני לא מבינה את זה

את לא יכולה להפריד בין דמויות שהוא משחק? הוא שחקן מעולה שיכול לעשות כמה דמויות שונות לגמרי... זה רק אומר עליו כמה הוא מוכשר. אם קשה לך אל תראי.. אבל אני בכל זאת לא מבינה מה קשה בזה? חוץ מזה שזה רק דמות, זה לא אמיתי. לקחת את זה יותר מידי קשה לדעתי.

../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה...אני לא ממש מבינה מה קשה אבל שיהיה...יש הרבה שחקנים שמחקים בעוד סדרות ולו יש את התפקיד הזה...

ApharseMon

New member
אני יודעת כל מה שאמרת

אבל זה עדיין מציק. ולא לקחתי את- זה קשה. אגב- עד שהצלחתי להיכנס לאתר [מלא נסיונות.] ולעמוד סרטונים אני לוחצת על קישור וזה לא נפתח לי. איך אני אוריד את הסרטונים?ואם מישהו יכול לשלוח לי במסנג'ר\ אייסיקיו תגידו ..

טוב אם את אומרת..

זה דווקא נחמד לראות את השחקן שאת אוהבת בכל מצב אפשרי *אהמ אהמ* חחחחחחחחח
ועל איזה סרטונים את מדברת? איזה אתר?

ApharseMon

New member
חחח אכן. ../images/Emo9.gif בסרטונים שלו ב.

סיפורי הסקס. או משהו כזה. :] מהאתר הזה- mhtml:http://www.lasjuanchas.t-nnm.net/index.mht!index.files/slide0001.htm סעמק, עד שהצלחתי להיכנס בכלל.

אה תלחצי ותחכי איזה כמה שניות

זה יפתח לך בווינדוס מדיה פלייר ואז אחרי מכמה שניות זה יתחיל...

כן אי אפשר לשמור באתר הזה

אבל זה אמור להפתח לך בווינדוס מדיה פלייר רק בשביל לראות, בלי לשמור..

camfels

New member
הינה קישור לסרטונים של סיפורי סקס!

www.lasjuanchas.t-nnm.net/sirtonsps.mht

camfels

New member
אמממ חבל!חחח כנס...

לא נורא...אנחנו עוברות שרת...אז אנחנו מורידות את הסרטונים ונסיים להחזיר הכול עד יום ראשון...נקווה ששם כולם יוכלו לראות את הסרטונים.. אוקייס?!?

ApharseMon

New member
אני בת, ואנירק רוצה לבקש טובה.

אם תוכלי לשלוח לי *פורפי* את אחד הפרקים במסנג'ר\ אייסיקיו. אני אעשה מה שתרצי תמורת זה. תודה.

לדעתי את צודקת

גם לדעתי זה מגעיל שהוא יצתלם ערום זה לא מתאמים לו חשבתי שהאופי שלו בסרט דומה לפחות קצת לאופי שלו במציאות אבל הוא איכזב אותי

למעלה