אוח.

LemonLimeLilach

New member
דווקא זה לא מפריע לי

מה שמפריע לי זה שהיה לנו את פלור ופדה, הרסו לנו אותם, הציגו לנו את פלור ומקסימו, שאחרי 150 פרקים בטוח נהיה קשורים עמוקות גם אל האהבה שלהם... ואז יהרסו לנו את זה ויחזירו את פדריקו רק בגלל שחואן הסכים לחזור לפרק 1? מה נסגר עם ההפכפכות? אם הוא עוזב, שיעזוב, אבל לדעתי זה ממש חוסר כבוד לפאביו (מקסימו) ותגידו מה שתגידו על זה שחואן יותר מדהים מושלם ויתר גינוני הפקצות ששוררים בפורום הזה - אבל זה פשוט דבר מגעיל לעשות.

תקשיבו שניה

מי שלא מצליח להוריד מהאתר של חואן סירטונים שיגיד לי איזה סירטון הוא רוצה להוריד משם ואני יביא לכם לינק להוריד אותו זאת כמובן אם המנהלות מסכימות הורדתי משם את הקטע שהם רוקדים במחזמר קיריקיקי זה מצחיקקקקקק איך שהם מחופשים לתרנגולים

צודקת

עד שהתרגלנו לפלור ופדה,אנחנו נצטרך להתרגל למקסימו ופלור,ושכבר פלור ופדה יראה לנו כמשהו שהיה מזמן יחזירו את פדריקו.... אם הוא עוזב,שיעזוב לתמיד.... כשקראתי פעם ראשונה שהוא חוזר ממש שמחתי אבל עכשיו כשחושבים על זה-שוב להתרגל לזה שפלור תהיה עם מישהו שהוא לא מי שהתרגלו אליו במשך עונה שלמה.... אין לי בעיה שפדה יחזור,אבל אם הוא חוזר אז שכריס לא תפתח ת'סיפור של מקסימו ופלור יותר מידי.....

איזה...

איזה שטויות זה זה לא אותם תפקידים וכל הכבוד לו שהוא יכול לעשות את שני התפקידים בו זמנית והוא רק בנאדם הוא לא מושלם למרות שאת חושבת ככה וכולם חושבים ככה אבל הוא בנאדם ומותר לו לעשות מה שבא לו ומתי שבא לו ואם זה מפריע למישהו שהוא עושה סידרה כזאת אז שהוא לא יראה את הסדרה וככה הוא לא יגעל!

בקשר...

"להריון" של דלפינה זה לא מוזר קצת כי אפילו נכון שהיא לא הייתה בהריון אבל פדה לא הסכים לפני זה שהיא תישן איתו כי יש לו אחים קטנים בבית ואחר כך היא אומרת שהיא בהריון מתי בדיוק? מה היא נכנסה להריון מחלום?

למעלה