חחחח לא נראה לי. XD את לא תבואי עד "שרת" מבן יהודה.
D DARk lies New member 10/5/07 #27 נכון. ../images/Emo3.gif למרות שהחבר הכי טוב שלי לומד ב"שרת" והוא גר פה קרוב.
R rotemi22 New member 10/5/07 #29 חחחחח מי זה? D: אולי אני מכירה אותו XDD חחח וואו, איזה גילויים מרעישים יש פה היום. XDD זה כמעט משתווה ל"איימי לי העיפה את ג'ון מהלהקה...". חחחח אולי בעעצם לא. XD
חחחחח מי זה? D: אולי אני מכירה אותו XDD חחח וואו, איזה גילויים מרעישים יש פה היום. XDD זה כמעט משתווה ל"איימי לי העיפה את ג'ון מהלהקה...". חחחח אולי בעעצם לא. XD
F frozen Blood New member 10/5/07 #43 OMG;[ חשבתי על משהו עכשיו;[ האם אנו רואים פה חילופי דורות:O? נתנייתים זקנים מתגייסים לצבא... ונתנייתים צעירים מחליפים אותם!!!!
OMG;[ חשבתי על משהו עכשיו;[ האם אנו רואים פה חילופי דורות:O? נתנייתים זקנים מתגייסים לצבא... ונתנייתים צעירים מחליפים אותם!!!!
D DARk lies New member 10/5/07 #33 לא נראה לי שאת מכירה, הוא שנה מעלייך. [בהנחה שאת בט', כמו אופיר.] אבל אח שלו שנה מתחתייך, אז יש מצב. XD תומר-רועי, מכירה?
לא נראה לי שאת מכירה, הוא שנה מעלייך. [בהנחה שאת בט', כמו אופיר.] אבל אח שלו שנה מתחתייך, אז יש מצב. XD תומר-רועי, מכירה?
R rotemi22 New member 10/5/07 #34 פרץ? ../images/Emo2.gif מכירה את שניהם~!@! ../images/Emo2.gif די, אמאל'ה. זה מלחיץ מה שהולך כאן היום.
פרץ? ../images/Emo2.gif מכירה את שניהם~!@! ../images/Emo2.gif די, אמאל'ה. זה מלחיץ מה שהולך כאן היום.
R randu New member 10/5/07 #35 למה אני לא מכיר אותם?../images/Emo2.gif מי זה רועי/תומר פרץ? מאיזה כיתה הוא? XDDD
R rotemi22 New member 10/5/07 #48 נא להכיר: רן, המזוהה גם כרני/רנצ'. אחד הילדים הכי חמודים שקיימים. D: גם הוא אוהב את אוונסנס. רני, תציג את עצמך טוב יותר?
נא להכיר: רן, המזוהה גם כרני/רנצ'. אחד הילדים הכי חמודים שקיימים. D: גם הוא אוהב את אוונסנס. רני, תציג את עצמך טוב יותר?
D DARk lies New member 10/5/07 #36 אמאלה. XDDDDDDDDD אממ. יותר מדי פרטים אישיים שנוגעים אליהם על גבי הפורום. >>: אם את רוצה לדעת משהו, או מסרים או מסנג'ר.
אמאלה. XDDDDDDDDD אממ. יותר מדי פרטים אישיים שנוגעים אליהם על גבי הפורום. >>: אם את רוצה לדעת משהו, או מסרים או מסנג'ר.
O ofir2828 Guest 10/5/07 #22 חחח זאת ענבל במקרה? וכן, אני חולה על אוונסנס ואני הכי אוהב לנגן את השירים שלהם. שמח שגם אנשים אחרים אוהבים לשמוע.. אם זאת את זה הכי מצחיק XD ואני אמשיך לנגן עוד הרבה בע"ה. 26.6. ^^ אני ורותמי 3>
חחח זאת ענבל במקרה? וכן, אני חולה על אוונסנס ואני הכי אוהב לנגן את השירים שלהם. שמח שגם אנשים אחרים אוהבים לשמוע.. אם זאת את זה הכי מצחיק XD ואני אמשיך לנגן עוד הרבה בע"ה. 26.6. ^^ אני ורותמי 3>
D DARk lies New member 10/5/07 #25 גאד, מטריד. XDDDD היי אופיר, נחמש לדעת שאתה שומע אוונסנס. XD [בחיי שלא ידעתי שזה אתה על הפסנתר. ]