אוונסנס וקלידים.

UrBaN Man

New member
אוונסנס וקלידים.

היי אנשים, בוקר טוב. מישהו פה התנסה בלנגן שירים של אוונסנס בגרסת הקלידים המקורית? אם כן, איזה? ראיתי את תפקיד הקלידים של My Immortal והשתעממתי.

DARk lies

New member
ממ נצל"ש, שאלה קצת מצחיקה, אבל..

אולי בכל זאת. >< יש כאן במקרה מישהו מנתניה שמנגן על פסנתר כל היום שירים של אוונסנס? O_O זה הופך להיות מטריד. אני פשוט מוצאת את עצמי מקשיבה כל היום לביצועים של אוונסנס בפסנתר, מכל האלבומים, ואין לי מושג מי מנגן את זה, וגם אין לי את האפשרות לבדוק. אז אם יש כאן מישהו כזה, שיזדהה.
תודה. ^^ [במידה וההודעה הזו נשלחה כבר לפני כמה שעות, עימכם הסליחה. תפוזטיפש ולא מראה שום סימן שהוא כבר שלח את זה.><]

Evi Virus

New member
גם לי היו השטויות האלה עם תפוז! ><

יש אי שם למטה באחד השירשורים הודעה שלי פעמיים וגם בפורום אחר שלחתי למישהו תגובה כמה פעמים... בדיוק אותו הדבר. שלחתי וזה לא הראה שום סימן שזה שלח... משתתפת בצערך.
והממ אני לא גרה בנתניה אז זו לא אני, אבל זה נשמע משעשע.

DARk lies

New member
זה מטריף אותי. ><

גם תפוז וגם הפסנתרן המסתורי הזה.

rotemi22

New member
נשבעת לך שאני יודעת מי זה. XD

אם את גרה בסביבת הספריה העירונית ורחוב בן יהודה. יואו, זה יכול להיות כ"כ גדול. XDD

frozen Blood

New member
4 דקות זה לא קרוב:O...

וזה לא בדיוק 4 דקות... כי צריך לעבור בתי ספר וחצרות של בניינים.-P

rotemi22

New member
יואו. יש מצב גדול שאני יודעת מי זה.

את/ה גר/ה במקרה בסביבות רחוב בן יהודה, ליד הספריה העירונית שם? XD [אממ... מצטערת, אני פשוט לא כ"כ יודעת מי זה מי כרגע ואם את/ה בן או בת.
]

rotemi22

New member
חחחח יו,

אם זה מישהו שמנגן שירים של אוונאסנס וגר בסביבה שם- זה הידיד הכי טוב שלי.
כבוד לילד שמנגן הכי יפה את השירים של אוונאסנס
חחחח ואם זה לא הוא- אז כדאי לשמוע אותו.
המוסיקה שלו מדהימה ובטח שלא מטרידה.

DARk lies

New member
אני בת, ואמאלה. ;[

אני לא גרה בסביבות, אני גרה *ב*בן יהודה. ;[ בבקשה תגידי לי מי זה. ;[[[

rotemi22

New member
חחחח יווו :]]

זה הבן אדם הכי חמוד עלי אדמות.
והוא כ"כ מוכשררר, נכון שהוא מוכשר? D: חחחחח היחיד מבין החברים שלי ש"מהווה עליי איום" בנגינה (ומתמטיקה? XD)
הוא למד רק שנתיים ואני שמונה והוא מנגן כ"כ יפה.
כישרון טבעי. :] הוא תמיד אומר שהוא מנגן יותר יפה ממני את ליתיום, ואני תמיד אומרת שזה לא נכון, אבל בלב אני חושבת שהוא מנגן הרבה יותר יפה ממני.
*לא לגלות לו!* חחחח ווואייי אני חייבת לספר לו על זה XDD האא, ופרט שולי ולא חשוב- -בזכותו- הכרתי את אוונסנס ובזכותו אני אוהבת אותם.
ואנחנו הולכים ביחד להופעה ויש לנו כרטיסים [ברור! D:]. והייתי כותבת כאן עוד כמה דברים, אבל הוא די קורא כאן לפעמים... אז עדיף לא לקחת סיכונים.

DARk lies

New member
אוקיי,

את הולכת ממש להפחיד אותי עכשיו אם תגידי לי שקוראים לו אופיר. >: [ומי שזה לא יהיה. הוא מנגן ביצועים ממש טובים. טוב שאני לא מזילה ריר דרך הקירות. XD]

rotemi22

New member
אעעע!@# ../images/Emo2.gif

מאיפה את מכירה את אופירוש שלי?!?@?
הזדהי מיד. XD

DARk lies

New member
טוב חלאס,

זה מתחיל להיות מטריד. רוצה לשמוע סיפור? הנה סיפור. אני מכירה את אופיר מגיל.. אה.. קטן מאוד, מסתבר. הוא גר דלת מולי. O_O ומעולם, אבל מעולם לא ידעתי שהוא מנגן על פסנתר, ובטח ובטח שלא אוהב אוונסנס. אולי אני מכירה אותו המון שנים, אבל חוץ מלהגיד שלום במעלית אין לנו משהו במשותף.
עברו שנים.. וזה.. טוב אמאלה. אתם הולכים להופעה? פנאן, גם אני. XD [עכשיו רק חסר לי שתגידי שאת גם בבית ספר שלי ואז בכלל יהיה נהדר. ><]

למעלה