אווח הדילמות

N o k i

New member
לבישת פרווה

נותנת לגיטימציה לאנשים אחרים להסתובב עם פרווה.

OiSH

New member
תשמעו

אני נגד פגיעה בחיות וכל זה, באמת אבל... כבר הרגו את הדביבון, אז מה זה משנה... זה לא כאילו שאם תמכרי את זה הוא יחזור לחיים... וזה לא כאילו שאת קנית את זה... אני אומרת, תלבשי, אבל תצעקי על ההורים שלך שקנו לך משהו מפרווה.

Pink Pig

New member
אני מסכימה אבל

להסתובב עם זה עלייך, לגעת בזה ושזה נוגע בך מעביר בי חלחלה.. זה כמו להתכסות בעור של אדם.. רק חיה אחרת ויותר נעימה.

Blade Of Fire

New member
אכן ../images/Emo45.gif

זה כבר נקנה.. זה כבר נהרג.. זה כאילו יש משו לעשות בקשר לזה... גם אני אומר ללבוש...

fast food

New member
../images/Emo18.gif תגובה מתחסדת

זה עניין עקרוני, אתה לא יכול לומר אני נגד זה, אבל זה כבר נעשה אז בסדר, זאת צביעות, אם מתנגדים, אז עד הסוף, זאת לפחות דעתי, אחרת זה להכנע ולא להיות נאמן לאמונות שלך, בסופו של דבר את תחליטי מה יותר חשוב לך, רק קחי לתשומת ליבך שאת מתפשרת פה על העקרונות שלך ועד כמה שזה נאיבי זה לא שווה את זה בעייני, לוידעת, אני פשוט לא הייתי מוותרת לעצמי בכזאת קלות...

אבל...

זה עקרון. אפשר להגיד על קסטרו- טוב, הרי כבר הרגו את כל החיות האלה. זה כבר נמצא בחנות, למה לא לקנות? זו הצהרה מסויימת, ללכת עם פרווה. כאילו שזה בסדר. חיות לא נולדו כדי שנעשה מהן כסף. אם זה היה עור של אדם זה גם היה בסדר כי זה כבר נקנה?.. מצטערת שכתבתי פה, ככה בלי להיות שייכת לפורום, אבל זה חשוב לי:-\

גם רנואר!!!

כששאלתי אותם אם הפרווה אמיתית אמרו לי "לא נראה לך" ופתאום אני רואה באינטרנט שזה אמיתי וראיתי גם בקטלוג שלהם הדוגמנית אוחזת בשועל נראה לי שלם מתת

רנואר לא מוכרים פרוות.. לפחות לפי

מה שאני יודעת .
לא ראיתי אצלהם אף פעם מעיל עם פרווה, חוץ מאשר כמה שרואים עליהם שהם מזוויפים. את בטוחה שזאת הייתה פרווה אמיתית? יש לך קישור?

¥EleVatioN¥

New member
אפשר לדעת גם לפי המחיר.../images/Emo129.gif

לדעתי לא ימכרו פרווה בפחות מ1000 שקל, לאדעת אולי ב800. לפחות לא בחנויות האלה וגמאני לא ראיתי בכלל פרוות ברנואר אבל הקטלוג שלהם מלא בפרוות

לזה התכוונתי

יכול להיות שמה שהם מוכרים לא פרווה אמיתית אבל בכל מקרה מה שהם מראים בקטלוג זה מזעזע

הדבר היחידי שראיתי שם מעל 700 זאת

שמלה, עם קשירה מקדימה. שום פרווה מזוייפת או לא. אני ממש מקווה שהם לא מוכרים פרוות כי אם הם כן אני לא אקנה אצלהם יותר, וזה יהיה מבאס כי יש להם יציאות מעולות. אבל אם הם היו מוכרים פרוות לא היו מארגנים עצומות וכאלה גם נגדם כמו שעשו לקאסטרו? זה נשמע קצת לא הגיוני.

BiTcHi BliTcHi

New member
את לא צודקת

כי כשעבריינים כאלה רואים שיש להם קונים אז זה נותן להם את הפוש להמשיך את מה שהם עושים, אפילו בדרכים אכזריות יותר. העבריינים האלה, אפילו אי אפשר לתת להם שם כי מה שהם עשו אי אפשר לתאר במילים. חוצמזה זה כמו שתגידי "אבל הפיגוע הזה הרג את הבנאדם, אי אפשר לעשות נגד זה כלום, לא תשיבו אותו לחיים", תחשבי על מה שאת אומרת! כאילו, אם הוא מת זה לא בסדר מה שהיה, צריך לשנות את זה, צריך להחזיר להם על הפיגוע. אז ככה גם פה, צריך להראות שהעולם לא צריך פרווה, הוא לא צורך את זה! הוא לא קונה את זה! ואז הם יראו שזה לא משתלם להם! ויכול להיות שלפחות ההתעללות הזאת תפחת. אין דרכים אחרות, הדרך השנייה היא להרוג את הבנאדם שהתעלל ככה, אבל אי אפשר, כי יש מקומות שיש להם אישור למכור פרווה ולהשתמש בה, אישור מדיני. רק חרם צרכנים יעזור פה, שומדבר אחר לא.

אני אמרתי שראיתי הכול

אני לא רוצה שתקבלו את הרושם שאני אוהבת פרווה ובלה בלה בלה!! זה חשוב לי!!!! זה באמת חשוב לי...ואני גם ככה מרגישה רע עם הכול...

lestatgirl

New member
תדברי עם ההורים שלך

תגידי להם שזה מפריע לך שזה פרווה אמיתית הכי טוב להגיד תאמת אולי להם יהיה פתרון

זהו סופי!

הבאתי לאחותי תמעיל!!! כי היא אהבה אותו... זהו זה מה שנסגר...אני פשוט לא יכולה הלב כואב לי..!!!!!

למעלה