אווח הדילמות

אווח הדילמות../images/Emo4.gif

ההורים שלי קנו לי כזה ז'קט כול כך יפה אווחחח כול כך יפה אני אעלה תמונה בפעם הבאה אבל הבעיה שזה עשוי מפרווה!..אני רצינית זה ממש יפה עלי(סגנון גוטי משהו THE BEST) אבל אתם יודעים לא דעת כשאני לובשת את זה פתאום יש לי מצפון...טוב רק רציתי לשתף..

Pink Pig

New member
אז תמכרי אותו ובכסף שתקבלי ממנו

תקני עוד משו ממש יפה

זאת מתנה מההורים ....

לא נעים לי....אבל לא דעת החלטתי להיות צמחונית חודש אולי זה איכשהו יתן לי להרגיש יותר טוב..

Pink Pig

New member
חחח תראי

אם תסבירי להם את המצב אני בטוחה שהם יבינו.

תשמעי, אני בחיים לא הייתי מסוגלת

ללבוש מעיל מפרווה או לאכול חיה או דבר כזה... כן, זאת מתנה מההורים שלך וכן זה דבר יקר, אבל אל תלבשי את זה מתוך אילוץ, עד כמה שזה יכול להיות דבר יפה... אני אישית בחיים לא הייתי מסוגלת ללבוש כזה דבר. רונה xxx

*מרגישה נדחפת*

(חדשה, by the way
תראי, כמה שזה נוגד את העקרונות שלך, לדעתי לא ישנה את מה שאת רואה דרך המראה, במיוחד כשאת אוהבת מה שאת רואה. go for it girl!
אם זה נראה עליך מדהים, וזה באמת מיוחד ויפה.... תלבשי. אפילו אם זה מפרווה. אפילו אם זו חיה מתה. היא כבר מתה, זה שלא תלבשי את המעיל הזה לא יחזיר את הרקון לחיים. פשוט לא.

Pink Pig

New member
לא רוצה תגובה לזה

כי מהשיחות האלה נמאס לי. אני אישית, אחרי שראיתי איך מורידים את הפרווה, ואני אל אפרט כי במשך חודשיים התמונות עלו לי לראש וכמעט בכיתי כל פעם מחדש.. פרווה זה ביג נו נו בשבילי. אני אוכלת בשר, ובכמויות. מה ההבדל בין פרוה לבשר? לאדעת. באמת שלא. כשנאי מקבלת עוף הביתה קשה לי לראות את זה כחיה. כשאני רואה מעיל פרווה, אני רואה את החיה.

אהמ לא החלטתי

כי אי אפשר להחזיר תמעיל ואין לי מושג איפה למכור אני לא אלבש אאותו לבנתיים....גם אני ראיתי תסרטון איך הורגים חיות אני בכיתי כמו **** שהלקוחות שלה ברחו ממנה.... בגלל הסרטון הזה קשה לי ללכת וללבוש את המעיל!!!אבל ממש!!!!

המפף

New member
שחיטה פחות אכזרית מפשיטה.

ויודעת מה מהווה חצי נחמה? הידיעה שפרה שנשחטת- נשחטת בשביל כל כולה. בשביל העור, הפרסות, האיברים, הכל. שפן שנשחט נשחט בשביל הפרווה. וזהו. זה כזה בזבוז. בשר אנחנו עוד צריכים(לפחות חלקנו. לפחות אני. לא מסכימים, תתווכחו עם הדיאטנית). פרוות אנחנו לא.

המפף

New member
כנראה שלא ראית איך נעשית פשיטה

לא אמרתי ששחיטה איננה אכזרית - היא בהחלט כזו. אבל היא פחות נוראית מפשיטה. לרוב.

אממ..להרוג חיה לצורך אכילה

זה דבר יחסית חיוני..לבריאות והכל..ואל תגידו לי תחליפי בשר וכאלה כי בשר אמיתי זה באמת הכי תורם והכי חיוני כמקור לB12 וחלבונים ועוד דברים שאנלא יודעת
אבל להרוג חיה בשביל הפרווה שלה?פאק זה כבר מוגזם

Chronics

New member
האמת ש

(ואני לא מדברת אתך על תחליפי בשר וכאלו) אני חיה מזה שנתיים כטבעונית (ללא בשר, ללא ביצים ,ללא מוצרי חלב וללא שום מוצר שמקורו מהחי) והתזונה שלי כיום מאוד מאוזנת. לקח לי זמן להגיע לזה. בקשר לבי12 את צודקת, המקור הכי טוב הוא בבשר אבל אני לוקחת טבליות בי12 שמקורן מהצומח ואין לי שום בעיות בספיגה. בנוגע לחלבונים, זו עובדה מוכחת וידועה שאדם יכול לקבל את תצרוכת החלבונים המלאה שלו אך ורק מאכילת קטניות (שעועית, חומוס, פול, עדשים, אפונה ועוד...).

D o m i n o e s

New member
תיקון קל-

אדם יכול לקבל את תצרוכת החלבונים המלאה שלו משילוב של קטניות ודגנים.
[גם אני טבעונית:]

Chronics

New member
אני יודעת

אבל לא רציתי להתחיל לדבר על חלבון מלא כי כל פעם שאני עושה את זה אנשים נוטים להתבלבל.

גאד יש כול כך הרבה צדדים לזה...

מצד אחד זה צודק מצד שני זה צודק....למה פשוט לא מזייפים פרוות או לא לוקחים צמר מה רע בזה???? לבנתיים אני לא אלבש את זה אגב ברוכה הבאה

Pink Pig

New member
כי תאכלס

פרווה אמיתית יותר נעימה. והנה ארוניה!: יש לי 2 ארנבים בבית כבר איזה 4-5 שנים.. הם של אמא. ולאמא בארון יש פרווה של ארנב שהיה פעם על איזשהו בגד.. וחוצמזה, אין צודק ולא צודק. זה לפי המצפון שלך.. כיום אין כזה דבר צודק בנושא הזה..

למעלה