אווו גרעין עודד הבא

Yootam

New member
הלוואי שיהיו כבר שיבוצים

אז לכל הי"בניקים שחיים בסרטים מאז שהודיעו להם שהתקבלו, אני פותח כאן שרשור תמיכה, בו תוכלו לספר על הקומונה הכי חלומית/גיהנומית שאולי תהיה לכם, וסתם שיהיה קצת משהו של הי"בניקים כי כבר הרבה זמן לא היה. אז מבחינתי- הבקשה הכמעט יחיד שיש לי לשנה הבאה היא להיות עם קשת. ועם רוי. ועם ערן. ועם ג'סמע. ואם עוד כל כך הרבה אנשים... (וגם כמה שלא...). הלוואי שיהיה טוב!

Tha ©reep

New member
ת'כלס ת'כלס

הלוואי שיהיה טוב... אני רק רוצה קומונה בצפון כי אני לא רוצה בדרום. ולא כ"כ אכפת לי אם מי אני יהיה רק שיהיו אנשים טובים ושיהיה פנאן והרבה מזה

אתה מודע לזה שלהיות עם חברים זה

לא הכי בריא במיוחד לחברויות לפעמים... יצא לי לחשוב על זה המון לאחרונה, כי אני ורועי חברים עכשיו ויש איזשהו סיכוי שבעולם שנהיה ביחד בקומונה כי שנינו ביקשנו עמק יזרעאל באחת העדיפויות ותכלס אני לא יודעת מה עדיף שנהיה באותה קומונה או שנהיה במקומות שונים. (בתקווה מאוד מאוד עמוקה שהוא יסבול אותי עד השיבוצים
) תכלס, לחיות עם חבר טוב בקומונה יכול לעשות המון טוב, אבל מצד שני שאתה עובד עם מישהו זה אחרת מלהיות חבר של הבן אדם. פתאום להיות עם בן אדם 24 שעות ביממה זה נורא נורא נורא נורא נורא שונה מלדבר באייסיקיו כל יום ולראות אחד את השני פעם בכמה זמן ובעיקר בהזדמנויות תנועתיות. ואני מכירה את זה מלהיות לפעמים עם חברים שלי מבצפר וכאלו שפתאום הייתי איתם יותר מהרגיל וזה הטריף אותי. האמת שבעקרון אני נורא מנסה לא לחשוב על השיבוצים ופשוט לתת לזמן לעבור ולהנאות מכל הדברים שמחכים לי בקיץ המוטרף משהו משהו שלי
ובנוסף, כגודל הציפיות, כן גודל האכזבה, אני מאמינה שיש סיבה שישבצו אותנו כמו שיבצו ואני מקווה שנעשה את המיטב בקומונה שאני אהיה בה, על כל מי שיחליטו להצמיד אליי :) אני רק אומרת מראש, תיזהרו!!!

ה טמבל

New member
יש איזה מזימה שהגיעה לאוזני

ולא משנה ממי... למתוח אותנו קצת ביום השיבוצים (אני רק רוצה לציין שזה בכלל לא בטוח ובגדר שמועה בלבד) הם רוצים לקחת את כל הרשימות של ה"לא רוצים להיות ביחד" (כלומר האנשים שכתבנו שאנחנו לא רוצים להיות איתם) ולחבר את הקומונות לפי זה, הקומונות הכי נוראיות שיכולות להיות. להציג לנו את זה ככה, לגרום לכולם להתחיל לבכות ולהיכנס לסרטים, ואז לספר לנו את האמת ולהציג את הקומונות האמיתיות. אז... שלא יעבדו עליכם(בעצם עלינו)
אני רציני דרך אגב

Tha ©reep

New member
זה יכול להיות ממש שואה...

אני באמת מקווה שיעשו את זה כי יהיה מצחיק. אבל לא לי כי אני באמת יהיה בסרטים.. אז שאותכם ידפקו כי אני שמייח בחלקי

קשתונה

New member
עשו את זה לפני שנתיים

עבדו עליהם ורק אז אמרו להם את האמיתי.... או 3 שנים....

fresh mishmesh

New member
להיות עם חבר בקומונה=../images/Emo5.gif

זה בערך הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לקשר... ותחשבי גם כמה זמן אתם ביחד, כמה זמן תהיו ביחד עד השיבוצים- חודשיים? אפילו מבוגרים ששוקלים לעבור לגור ביחד לא עושים את זה (ב-99% מהמקרים) אחרי חודשיים בלבד... גם אני ועמר, אפילו שנהיה 8 חודשים ביחד בזמן השיבוצים (זה אם אכן נהיה ביחד), לא כ"כ רוצים להיות אחד עם השני בקומונה... פשוט כי אנחנו יודעים שזה יהיה הכי דפוק בעולם... וגם כי יש משהו נורא רומנטי בייסורי הגעגוע לגבי חברים רגילים (=לא קשרים רומנטיים) אין לי ממש מושג... מצד אחד אני רוצה שיהיה מישהו שיש לי איזושהי קרבה אליו, כדי שאני אוכל לפנות אליו במידה ויהיה לי קשה/באסה/מגעיל בהתחלה (כי בהתחלה עוד לא כ"כ יוצרים קשרים ממש טובים עם השאר, אז עדיף שיהיה לפחות מישהו אחד עם איזשהו בסיס של קשר). מצד שני- אני מפחדת שהחברות אכן תיהרס עקב שהות ממושכת מדי אחד עם השני... ז"א- יש אנשים שאני מסוגלת להיות איתם המון זמן בלי בעיה, אבל הם מעטים ומסויימים מאוד, ומאחר ואני לא ממש בוחרת את חברי הקומונה שלי- אני אאלץ "להסתפק" באנשים שיתקעו איתי. ולגבי מיקום- אוף. מי כמוני יודע שמשפטים כמו "כגודל הציפיות גודל האכזבות" / "תקוות גדולות נגמרות ברע" תמיד יוצאים נכון, אבל..... אוף! אני פשוט כל הזמן מדמיינת מה יקרה אם אני אהיה באחת המועצות שבחרתי... ואני כל הזמן מדמיינת מה אני כבר הולכת לעשות, ואיזה נוף ישתקף לי מהחלון (ורצוי שזה יהיה נוף צפוני!). אני ממש שלמה עם מה שבחרתי לכתוב במיונים (גליל תחתון, רמת הגולן וגלבוע- שם כבר לא יהיה גרעין, אז...
) אבל אני מפחדת ממה יקרה אם אני לא אגיע לשם בסופו של דבר. מה שכן- אני לא רוצה להיות בדרום, כי אני כבר מנוסה במחוז הזה... מוכר לי מדי... אני רוצה להגיע למקומות חדשים, ולחפש הרפתקאות, ולמצוא אוצרות
Lets hope for the best

ה טמבל

New member
יש השנה כמה זוגות של גרעינרים

באותה קומונה, אפילו זוג אחד "מיוחד" קצת... חלקם אפילו לא הכירו לפני הגרעין והם עדיין ביחד...

fresh mishmesh

New member
אני מדברת על כאלה

שהיו זוג עוד לפני הגרעין אגב, כשעושים את השיבוצים מתייעצים גם עם אנשים שמכירים אותנו מעבר למיונים ולמה שרשמנו... אנשים שמכירים את השכבה שלנו, וברוב המקרים מודעים גם לזוגות שבשכבה ואז הנטייה היא לא לשים זוגות באותה קומונה, גם כי זה לא טוב לתנועה, ולא טוב לאנשים שמסביב, ולא טוב לזוג עצמו. הזוגות שנוצרו השנה הם זוגות שנוצרו אחרי השיבוצים... זוגות שנוצרו במהלך השנה, אחרי שהאנשים האלה כבר יודעים מה זה לגור אחד עם השני... אני מדברת על כאלה שלא יודעים מה זה לחיות אחד עם השני ברוב היממה, ברוב השנה...

ה טמבל

New member
יש השנה כמה זוגות של גרעינרים

באותה קומונה, אפילו זוג אחד "מיוחד" קצת... חלקם אפילו לא הכירו לפני הגרעין והם עדיין ביחד...

נכון, אבל מצד שני...

אני רואה את גל מהגרעין שלנו (אפילו שהוא לא ממש פה כבר מספר חודשים) יש לו או הייתה לו חברה מהגרעין בעמק חפר ווואלה לא נראה לי שהם ראו אחד את השני במיוחד השנה. אפילו שהם היו באיזה סמינר של מחוז דרום פשוט לא הייתה להם שנייה להיות ביחד. ועם כל הכבוד בוא נהיה כנים לרגע, כשלא רואים אחד את השני מספיק זה מוריד מהקשר (לפחות אצלי זה מפריע לי...), וכמה אפשר לדבר בטלפון? ומתי? זה יכול להיות ממש ממש מעצבן... אבל מצד שלישי, אם נפרדים (חס וחלילה טפו טפו טפו) זה יכול להיות הדבר הכי מגעיל בעולם לחיות ביחד אח"כ. כמובן רק במקרה שהפרידה תהיה ממש מכוערת. יש לי ידיד ממש טוב שהולך לגרעין נח"ל של החברה להגנת הטבע וגם חברה שלו באותו גרעין והאמת שזה הדבר הראשון שעלה לי בראש שדיברתי איתו על זה, אמרתי לו מה אתה דפוק?! מה יקרה עם עוד שנה תיפרדו, זה עוד 3-2 שנים לגור עם מישהי שאהבת פעם ועכשיו נמאס לכם אחד מהשניה, זה נראה לי זוועות. I'm out of words... עכשיו גרמתם לי לחשוב על זה יותר מדיי!!!! אנשים רעים!!!
עפתי לאכול משהו, צ'או

fresh mishmesh

New member
לא הבנתי מה ה"מצד שני" אצלך...

כאילו- אני יודעת על גל ורעות (אגב, היא בגרעין במטה יהודה)... וגם בהודעה שלי לא כתבתי שקשר שנהתהווה לפני הגרעין סופו מוות זה פשוט קשה יותר... הרבה יותר... אבל היי- טלאור- גם עמק חפר לא כ"כ קרובה לפה, ואין לך מושג וחצי מושג כמה טחנו לי בשכל "הוא רחוק! הוא רחוק!" (טוב, סתמו.) ומה אני אגיד לך? אנחנו מסתדרים די טוב... פעם בשבוע-שבוע וחצי בממוצע... תחשבי פשוט שיש לך חבר חייל
(זה גם נותן משהו להתגאות בו...) כשאני הסתכלתי כל השנה על זוגות בשכבה שרואים אחד את השני כל יום, מבלים ביחד מתי שבא להם, והמרחק הכי גדול ביניהם הוא בערך 20 דקות אחד מהשני, נורא קינאתי בהתחלה. ואז יצא לי לדבר עם מור ויונתן, ו... וואלה, מה אני אגיד לך... מור אמרה לי משהו והיא צדקה. לכל דבר יש יתרונות וחסרונות, החיסרון ברור לעין (דהה
) והיתרון- צריך רק חלפש אותו, ואז לדבוק בו, ויהיה בסדר. אז אני מצאתי את היתרון שלי... חפשי את שלך, את שלכם, ואז- צבעי את כל הציור מסביב יפה, ורק את הנעלם השאירי בלבן. את מוזמנת לשלוח את הציור לידיעות אחרונות, תחפשי את הכתובת ב-7 ימים.

לא הבנת אותי...

עכשיו המצב ממש אידיאלי בשבילי אני רואה את רועי מעל ומעבר, לא היה לי אף פעם חבר שגר קרוב כולם גרו לפחות שעה מפה והאמת שאת רועי נראה לי שאני רואה הכי הרבה משראיתי את כולם, אבל שוב זאת רק ההתחלה. הכוונה שלי הייתה, שבגרעין יש חודשים שבקושי יוצאים הביתה ולא תמיד זה גם אותם שבועות שבהם יוצאים הביתה כמו הקומונות האחרות וזה יכול להיות מעצבן כי אז לא יוצא לך לראות את החבר או החברה בגרוש. זאת הייתה כוונתי.

כבר סיפרתי לך את המזימה שלי...

להתראות פעם בשבוע לפחות... חה חה חה (צחוק רשע כזה...) אל תגלי חחח

קשתונה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי מצחוק!!!!! והרשי לי להגיד לך שאת ממש צודקת!~~!!!! אני רואה זוגות בשכבה שלי שנהייו חברים...הם תקועים 24 שעות ביממה אחד עם השני...התרחקו מכולם וכל הזמן בבי"ס היו אחד עם השני... ואומנם לפעמים קשר רחוק (היה לי חבר מבית שמש לפני כמה חודשים) הוא הדבר הכי קשה שיש... במיוחד יש איזה תקופה שלא יוצא להפגש (נניח את בבגרויות והוא בבי"ח חודש וחצי) כי פשוט יש מחויבויות אחרות... אבל אם באמת אוהבים מתגברים על זה...כי אין מה לעשות...וגם בצבא זה יהיה ככה... זה קשה אבל מתמודדים... כי אני בטוחה שכל הזוגות האלה שנמצאים 24 שעות ביממה אחד עם השני...פתאום אחד מהם ילך לצבא/ לגרעין/ שנת שירות אחרת ואז שניהם ישברו וואלה כן זה יכול לגרום לפרישה מצויינת על השבוע הראשון....גם הם יהיו שוב ביחד וגם זה יספק שעשוע וריכולים בכל הארץ. חבר באותה קומונה זה רע רע רע רע! כמו שזה בעייתי זוג בין גרעינר לחניכה... וזה אולי קשה אבל אפשר כן לחכות עם זה עד סוף שנה... כי מעבר לזוג הזה...והבעיות שיהיו לו...יש קומונה שלמה מסביב...ואין לכם מושג איך נפגעת גם מגרעינר שחבר של חניכה...ובטח ובטח מזוג בתוך הקומונה! בקשר לחברים טובים באותו גרעין.... אני חושבת שזה מאוד תלוי מה הקשר בין אנשים... נגיד אני יודעת שיש לי חברים שאין לי בעיה להיות איתם כי אני יודעת שגם אם נריב או משהו לא יסתדר...יש לנו קשר מספיק טוב בשביל לבוא להגיד אחד לשני שהפריע לי שעשית ככה וככה...או פגע שככה וככה... (יותם תעשה לי ילד) ואני חושבת שחברים שרוצים להיות ביחד בגרעין צריכים לחשוב טוב טוב טוב אם זה כדאי כי זה בהחלט סרט רע.... נגיד אני יודעת שזהר היא החברה הכי טובה שלי...אבל ממש ממש לא הייתי רוצה להיות איתה בגרעין....(אפילו שהיא לא הולכת לגרעין) כי שתינו נשתגע! ואנחנו יודעות את זה! בקיצור...הבנתם את הפואנטה:)

שקסי

New member
קשת!

מאיפה הגעת למסקנה שחברים באותה קומונה זה רע?? השנה ראיתי כמה קומונות שהסתדרו מצווין עם חברויות בתוך הקומונה... לדעתי זה נפלא! הקומונה פשוט מתרגלת...אין להם ברירה... עד שאת לא בתוך קומונה את לא יכולה להחליט עם מערכות יחסים בתוך הקומונה הם טובות או רעות... לא שאני אומרת שאין מערכות יחסים רעות... וזהו! ואני בכללל בעד אבל לי אין זכות דיבור כי לי זה לא יקרה...איזה כייף חבר גדול בשנה...

קשתונה

New member
מה זה אין להם ברירה?!?!?

בטח שיש להם!!! עדי אולי לך זה לא יפריע...אבל תחשבי איך זה לחיות כקומונה שבתוכה יש זוג??? זה מפריע.. באמת תחשבי על זה מכל הכיוונים... תחשבי שזה לא נעים שיש זוג גרעינר וחניכה והוא מביא אותה לגרעין ...אז בין הקומונה בתוכה?!?!?!? השתגעת??? ברור שזה כבר קרה וזה מן הסתם גם יקרה... אבל אני באמת חושבת שזה רע....רע מאוד אפילו. גם לזוג וגם לקומונה... וכן ברור לי שיש יוצא מן הכלל ושזה מאוד אינדיבדואלי (פייי מילה ארוכה) אבל בכל זאת אני חושבת שזה רע... ולי זה היה מאוד מפריע אם היה לי זוג בקומונה...

go golan go

New member
אני מסכימה עם קשת

ברור שזה לא חד משמעי, ושכל מקרה לגופו ובלה בלה בלה, אבל אני גם חושבת שזה עלול להיות מאוד רע זוג בתוך הקומונה. זה בעייתי. אני לא יודעת לנסח את עצמי אז אני רק אגיד שוב- אני מסכימה עם קשת!

למעלה