אוווף:]

אההההה../images/Emo96.gif

בבי"ס החדש שלי החליטו שבי' נלמד כל הכיתה אנגלית כדי לתת הזדמנות גם לחלשים באנגלית להגיע ליחידות 4-5 וביא-יב כבר נתחלק להקבצות, אבל זה ממש מעצבן..:/. המורה מלמדת דברים קלים מאוד שאני כבר יודעת ולשבת שם מבחינתי זה ביזבוז, חוצמזה שהילדים שלא טובים גם ככה לא מקשיבים
. הכנתי עכשיו את השיעורים וזה היה כזה טימטום, איזה קטע קצר באנגלית במרה ממש נמוכה.. מה אתן חושבות על זה? זה ניראה לכן רעיון טוב או לא?

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif זה רעיון גרוע

היה לי דבר כזה שנה שעברה.. בסופו של דבר נתנו לי מבחנים של 5 יח''ל >.> והם קיבלו את זה של יחידה ראשונה או שלוש וגם כן זה שיעמם אותי שהתחלתי להבריז משיעורי אנגלית.

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif ../images/Emo10.gif אני שונאת בצפר

יש לי 38 שעות שבועיות >< 8 שעות ביום ללמוד איזה פעמיים בשבוע שונאת שונאת שונאת אני רוצה חופש >< ואני לא מבינה שום דבר בתנ''ך.. ואין לי כוח לשיעורי בית ולכל הספרים שהביאו לנו לקרוא ולכל העבודות להכין. לפחות אני כבר יודעת את ציוני הבגרויות שלי (והופתעתי לטובה) היסטוריה- 92 סופי (המגן הוריד לי ><) מתמטיקה 001 - 100 (איך אפשר לקבל ציון אחר?) לשון - 76 (תודה לה' אני גרועה בלשון) מחשבים - 96 יאי.. בהתחלה חשבתי שאני אכשל בכלל >< ואני מתגעגעת אליו
אז מה שהוא בא לבקר אותי אתמול.. אני רוצה לראות אותו שוב..

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifמרצונך החופשי...../images/Emo12.gif

תחברי למסנ בטטה

Stinki Winki

New member
טכנית,

הדבר היחיד שאני לא עושה בבי"ס זה לישון>>: אני שם רוב שעות היום.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifמי באה לווליום תל אביב

D::: ולמי בא לראות אותי?

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo24.gif

אני כולכך מתגעגעת אלייך :םם לגבי הכרטיסים אין לי מושג X_X כעקרון לחברי היו כרטיסים ממזמן אז אני לא ממש יודעת

behind the masc

New member
ג'סט גרייט.

ידעתי שה"אושר"הזה, לא יחזיק ליותר מדי זמן. רבתי עם אמא[אחסוך פרטים] אמא לוקחת לי חלקים מהמחשב אט אט. אני על סף בכי בקניון, דמעות יורדות באוטובוס, הברז נפתח בפתח של הבית של אבא. בנתיים אני אגור פה אצל אבא, לא רוצה לחזור לשם, לא רוצה לפחד לחזור הביתה.

למעלה